Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Bayanlara Ofsayti Anlatmak
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM DİĞER... > .·[ MİZAH ]·.
hyr
Ucuzluktaki super cantayi almak icin M.....'ya girdiniz.
Sadece bir tane kalmis, o da kasanin (kale) hemen yaninda.
Ama bu cantanin tek taliplisi siz degilsiniz!
çantayi gözune kestiren diger bir musteri (rakip oyuncu) de sizin hemen yaninizda bitiveriyor.
Ikiniz de durumun farkindasiniz ve hizla kasaya (kaleye) yoneliyorsunuz.
Tam o esnada; biraz once bluz aldiginiz Z... da demeyi yaptiktan hemen sonra calan cebinizi cevaplamak icin cuzdaninizi cantaniza koymadan arkadasiniza verdiginizi ve onda unuttugunuzu fark ediyorsunuz.
Bir yandan kasaya dogru kosarken diger yandan da elinizi havaya kaldirarak arkanizda kalan arkadasinizdan cuzdani (topu) istiyorsunuz.
öyle bir durumdasiniz ki, rakibinizin gerisinde kalirsaniz kasaya daha uzak kalacaginiz icin avantajinizi kaybedeceksiniz ama eger arkaya gecmezsiniz arkadasinizdan uzak kaliyorsunuz ve arkadasiniz da o kalabalikta size cuzdaninizi firlatamiyor, hersey bir an meselesi.
Bu durumda yapmaniz gereken rakibinizin arkasina gecip cuzdani (topu) almaniz ve cuzdani ele gecirdikten sonra rakibinizi gecmeye calismaniz.
Iste ofsayt bu.
Top sana atildigi anda kaleye rakibinden daha yakin olamazsin

alnt
öncevefa
ALLAH iyiliğini versin emü hyr jp.gif anladım şimdi ofsaytı laugh.gif
SAMİRA
S.A
bide derler bayanlar futboldan anlamaz kim demiş flaugh.gif anlıyacağı dilden konşunca nasılda anlaşılabiliyormuş demekki nono.gif comico.gif erkekler kolaycılığa kaçmak için anlamzsınız deyip kurtuluyorlar hııııhhh flaugh.gif flaugh.gif flaugh.gif
hyr
laugh.gif laugh.gif
musalli
hakikaten,bakın anladığımız dilede anlatılmış çok güzel anladık,

bir daha hiç unutmayız. biggrin.gif teşekkürler hyr kardeş... biggrin.gif
hyr

ne demek smile.gif smile.gif
vuslatsiz_sevda
smile.gif flowers.gif çok hoş..... jp.gif
TEVHİD
İlâhi. biggrin.gif

Selam ve dua ile
Teşekkürler
<#thank#>
karakiz
super olmus ellerınıze saglık ama ben ofsaytı bılıyordum biggrin.gif biggrin.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.