ya rasulallah
sen aramızdan gideli yıllar oldu. o kadar çok şey değişti ki ama sana olan sevgimiz asla değişmedi.evet günahlar işledik tevbeler bozduk yüzüne bakacak halde değiliz.sen ve yüce Allahın aşkı için yaratılan bu dünyada sevgiler değişti.biz değiştik ben değiştim.zaman zaman muhasebe yapıp ağlıyorum.ama şeytan o kadar sarmış ki ruhumu her günahı unutturuyor tevbelerimi de unutturduğu gibi.eskiden içten bir dua ederdim.hissederdim kabul olacağını çünkü en derinden hissederdim bunu.sana karşı samimiydim Allaha karşı samimiydim.artık olmuyor.kalbimiz kirlendi.gündelik işler hayaller kirletti dünyamızı.
ama yine de senin adını geçiriyorum dualarımda .belki ahirette beni tanır da şefaat edersin diye.bir umut bekliyorum.kaybetmedim umudumu çünkü sen umut peygamberisin.yüca Allahı demiyor mu beni bildiğiniz gibiyim diye.ben onu sevgisiyle biliyorum kullarına.bütün bu günahlarımıza mağfiret edecek biliyorum.cezasını çekeceğiz bozduğumuz bu sözün ama cennete de gireceğiz inş ya rasullah.umut ediyorum.başka çare yok.Allahtan başka da kapı yok.rabbim sevgilinin hürmetine bizleri affet.onun bizim için döktüğü gözyaşları kadar tesirli değil ama döktüğümüz gözyaşlarını kabul et.bizden şeytanı uzak tut.
amin