Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Selamunaleykum
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM DİĞER... > .·[ HOŞGELDİNİZ ]·.
bilal habeş
ES-SELAMUNALEYKUM ARKADAŞLAR BENDE SİTEYE YENİ ÜYE OLANLARDANIM VE SİTE GERÇEKTEN GÜZEL EMEĞİ GEÇEN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN..BENİM ADIM BİLAL ADANADA OTURUYORUM..ÖZELLİKLE TAVSİYE EDECEĞİNİZ BİR YAZI VARSA FORUMDA ÖNCEDEN EKLENMİŞ OLAN BAKABİLİRİM..
ALLAHA EMANET OLUN..
SELAM VE DUAYLA..
musalli
aleyküm selam ve rahmetullah kardeşim.genel olarak tüm konular çok güzel ve faydalıdır.

ama kendi adıma en çok faydalandıklarım ve tavsiye edebileceklerim,oku ve düşün,

kur'an-ı kerim,hz. muhammed bölümleri.şiir ve edebiyat bölümleri sevenleri için harika.

birde eğlence için oyun parkımız var forum ahalisini en doğal halleri ile tanırsınız. good.gif

mizah bölümümüz bazen gülmek için çok işe yarar. good.gif

genel kültür bölümündeki haftanın konuğu bölümleri ile forumdaki değerli kardeşlerimize

soru yöneltip bizzat tanıyorsunuz.islam ve kulluk kardeşimizin sunum köşesinde resim galerisini

gezerek gözlerinizi dinlendirebiliyor ve tefekkürünüzü güçlendiriyorsunuz.

işte böyle,öm bölümünde bana mesaj atıp ''keşke sormasaydım nerdende sordum,gevezenin biri

bana cevap verdi,oku oku bitmedi ''diye serzenişte bulunabiliyorsunuz. biggrin.gif

kısaca forumumuz güzel ve faydalıdır.zamanla kendinize göre bir yol çizeceğinizden emin olun.

hayırlı paylaşımlar inş. selametle... jp.gif

hakınızıda helal edin inş... jp.gif
rami
a.s kardeşim üyeliğin hayırlı olsun.
bilal habeş
ES-SELAMUNALEYKUM ESTAĞFİRULLAH ÇOK GÜZEL BİLGİLER VERMİŞSİN ASIL SEN HAKKINI HELAL ET MUSALLİ KARDEŞ ÇOK MEMNUN OLDUM HATTA ÖZEL OLARAK İSMİNİZİ GÖNDERİN İSMEN DUA EDEYİM İNŞAALLAHİSİM GÖNDERMEZSENİZDE BENDE MUSALLİ DİYE DUA ederim smile.gif ..İLGİ ve ALAKANDAN DOLAYI ALLAH RAZI OLSUN..
TEŞEKKÜR EDERİM VERDİĞİN BİLGİLER İÇİN..SELAM VE DUAYLA..
ALLAHA EMANET OL..
RAMİ KARDEŞ SANADA TEŞEKKÜRLER.. HOŞBULDUK.. shake2.gif SELAM VE DUAYLA..
ALLAHA EMANET OL..
SAMİRA

ALEYKUM SELAM VE RAHMETULLAH...
HOŞ GELDİN KARDEŞİM HAYIRLI PAYLAŞIMLARA WESİLE OLMASI TEMENNİSİ İLE...AEO...
bilal habeş
ALINTI(SAMİRA @ Apr 16 2008, 12:37 PM) *

ALEYKUM SELAM VE RAHMETULLAH...
HOŞ GELDİN KARDEŞİM HAYIRLI PAYLAŞIMLARA WESİLE OLMASI TEMENNİSİ İLE...AEO...

ALLAH RAZI OLSUN..
(AMİN)..
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.