Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Hz. Musa
Islami Forum - Popüler Forum > MULTİMEDYA > .·[ FİLM/BELGESEL/SOHBET/VAAZ ]·.
Linkinpark
S.a. arkadaşlar,

Ben Hz. Musa'yı anlatan bi film arıyorum..

Ama hem Firavun dönemi hem de Karun dönemi olacak..

Fakat Harun Yahya tipi belgesel olmayacak..

Film olcak..

Herhangi bir net adresi bilen varmı
?
telpako
Bu konuyla ilgili musa isimli iranlıların çevirdiği bir film var daha sonra musa ismiyle çevrilen 50 li yıllara ait bir başka film var. ikisi de biribirne çok benzemekle birlikte ikinci film de başrolde bir yahudi oynuyor ve ben hur filmindeki oskar ödüllü başrol oyuncusu oynuyor.

ayrıca yine aynı kişinin M.Ö. 1200 yılınd ageçmiş bir olayı anlatan filmi var burada firavun akhineton tek tanrıinancına sahip bir firavunu canlandırıyor onu rahipler öldürüp yeniden çok tanrılı dine geçiş yapiyorla rbağlantılı olduğu için söyledim.

Filmler gerçekten çok detaylı ama islam akidesine cok bağlı değil.

isimlerini bildiririm.
Saltukoğlu
ALINTI(telpako @ Apr 14 2008, 03:09 PM) *

Bu konuyla ilgili musa isimli iranlıların çevirdiği bir film var daha sonra musa ismiyle çevrilen 50 li yıllara ait bir başka film var. ikisi de biribirne çok benzemekle birlikte ikinci film de başrolde bir yahudi oynuyor ve ben hur filmindeki oskar ödüllü başrol oyuncusu oynuyor.

ayrıca yine aynı kişinin M.Ö. 1200 yılınd ageçmiş bir olayı anlatan filmi var burada firavun akhineton tek tanrıinancına sahip bir firavunu canlandırıyor onu rahipler öldürüp yeniden çok tanrılı dine geçiş yapiyorla rbağlantılı olduğu için söyledim.

Filmler gerçekten çok detaylı ama islam akidesine cok bağlı değil.

isimlerini bildiririm.

Telpako yanlış bilgi veriyorsun. İranlıların Musa diye çevirdikleri bir film yok. Olsa zaten islami olurdu. Dikkat ediyormusunuz bütün filmlerinde tesettüre ne kadar özen gösterilmiş. Peki madem iddian o, filmin senaristini, yönetmenini, oyuncularını, bir de islama uygun bulmadığın yönlerini anlatırmısın?
Linkinpark
tşkler fakat ben link istiyorum..

Bana link lazım.. Filmi nerden indirebilirim?
Linkinpark
ALINTI(telpako @ Apr 14 2008, 03:16 PM) *

tşkler ama ben böle 2-3 dklık deil tam istiyorum..

Ve Türkçe olacak.. biggrin.gif biggrin.gif
telpako
Arkadaşım sende amma çok şey istiyosun biggrin.gif
Linkinpark
ALINTI(telpako @ Apr 14 2008, 03:25 PM) *

Arkadaşım sende amma çok şey istiyosun biggrin.gif

youtube'daki videolardan zaten haberim vardı..
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.