Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Selamun Aleykum Islamı Forum Camiası
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM DİĞER... > .·[ HOŞGELDİNİZ ]·.
ruveyda84
selamun aleykum arkadaşlar ben aranıza yenı katıldım bu siteyı cozmeye calışıyorum ama hala cozemedım. inşallah zaman la sızlere ve konulara katılırım yes.gif ben kendımı tanıtayım,ben aslı ankarada oturuyorum ,ziraat teknıkerıyım ve işsizim, dry.gif
zamanla daha fazla tanışırız zaten. Allaha emanet olun wave.gif
musalli
hoş geldin ruveydacım.hayırlı olsun öncelikle.meraklanma çok hızlı bir biçimde çözersin ve

çook seversin siteyi.bu arada hemen uyarayım bağımlılık bile yapabilir,aman dikkat. biggrin.gif

şaka bir yana hayırlı paylaşımlar diliyorum. jp.gif
sükût-u vaveyla
as hoşgeldiniz aynen bende sizi gibiyim çözmeye çalşıyorum
ruveyda84
teşekür edrim musalli inşallah en yakın zaman da çözmeye calışcam. çözüyümde yeterkı bagımlılık yapsın thumbup.gif
hayırlı paylaşımlar
bilal habeş
ALINTI(ruveyda84 @ Apr 14 2008, 12:36 AM) *

selamun aleykum arkadaşlar ben aranıza yenı katıldım bu siteyı cozmeye calışıyorum ama hala cozemedım. inşallah zaman la sızlere ve konulara katılırım yes.gif ben kendımı tanıtayım,ben aslı ankarada oturuyorum ,ziraat teknıkerıyım ve işsizim, dry.gif
zamanla daha fazla tanışırız zaten. Allaha emanet olun wave.gif

ve ALEYKUMSELAM hosgeldin.gif 'iz siteyide yakında çözersiniz İNŞAALLAH..bende siteye üye olalı çok fazla ama güzel bir site olduğu belli.. sizde ALLAHA emanet olun.. selam ve duayla..
ruveyda84
ALINTI(bilal0101 @ Apr 17 2008, 05:53 PM) *

ve ALEYKUMSELAM hosgeldin.gif 'iz siteyide yakında çözersiniz İNŞAALLAH..bende siteye üye olalı çok fazla ama güzel bir site olduğu belli.. sizde ALLAHA emanet olun.. selam ve duayla..

sende hoşgeldın bilal. ayrıca teşekür edrim smile.gif
kırık-rüzgar
Hoşgeldiniz Aleyküm selam

Hayırlı paylaşımlar
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.