Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Kelebeğin Doğum Anı ....
Islami Forum - Popüler Forum > MULTİMEDYA > .·[ KLİP/RESİM/SUNUM ]·.
sabiqun
]

ayna
hepsi iyi güzelde o kadar çaba yorgunluktan sonra ancak 1 hafta yaşayabiliyor.değer mi?tabiki bunu mecazi olarak söyledim aklıma insan hayatı geldi.bizde hayatımın boyunca mutlu sağlıklı rahat olalım diye çalışıyoruz.tam rahat edecekken vuslat yaşıyoruz.bu dünya için değer mi bu kadar emeğe?
yusuf_kenan
ALINTI(ayna @ Apr 12 2008, 10:50 PM) *

hepsi iyi güzelde o kadar çaba yorgunluktan sonra ancak 1 hafta yaşayabiliyor.değer mi?tabiki bunu mecazi olarak söyledim aklıma insan hayatı geldi.bizde hayatımın boyunca mutlu sağlıklı rahat olalım diye çalışıyoruz.tam rahat edecekken vuslat yaşıyoruz.bu dünya için değer mi bu kadar emeğe?

hiç ölmeyecek gibi bu dünya için biraz sonra ölecek gibi diğer dünya için çalışmak.. bu yüzden yazık değil hiç bir emeğe yazık değil
musalli
güzel bir paylaşım allah razı olsun.

yorumlarda ise haklısınız,sonunda bitecek olan dünyaya yaşıyoruz,emek sarfediyoruz.

ama ahireti unutmadan yaşanırsa elbette bu dünyada ancak yediğimiz,giydiğimiz ve eserlerimiz

kalacak bizden sonraya.inşaallah gönderdiklerimiz çok ve hayırlı olur... jp.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.