Darulkitap Forum'da LOOK hocamın "Abi dayanamadım bi daha allah razı olsun diyecem. Bugün indirebildim ve bakabildim. Fevkalade olmuş. Ortadoğu ve balkanların en iyi derlemesidir bu" ön sözü ile
Arkadaşlar bu külliyatı kaçırmayın derim... Hadis üzerine aramadığınız kadar malumat... Bir o kadar hadis kitabı... Hepsi, hepsi... Reklam olarak düşünmeyin, benim arşivimde varsa, sizinde olsun...
Teşekkürler
Apr 12 2008, 01:35 PM
<#thank#>
mavera42
Apr 12 2008, 02:50 PM
ALINTI(nasreddinhoca @ Apr 12 2008, 02:33 PM)
Arkadaşlar bu külliyatı kaçırmayın derim... Hadis üzerine aramadığınız kadar malumat... Bir o kadar hadis kitabı... Hepsi, hepsi... Reklam olarak düşünmeyin, benim arşivimde varsa, sizinde olsun...
reklam yapma kardeşim....yakışmıyor.....burası reklam yerimi....
Abd_us_SAMED
Apr 12 2008, 02:56 PM
eğer reklamı yapılan böyle şeylerse reklam yapın! bunun reklamı olmaz.bu olsa olsa tavsiyedir.
nasreddinhoca
Apr 12 2008, 03:05 PM
ALINTI
reklam yapma kardeşim....yakışmıyor.....burası reklam yerimi....
Güzel kardeşim ilme biraz aşinalığın varsa, o eseri eline alınca, ne demek istediğimi anlarsın... adı üstünde balkanların ve ortadoğunun en iyi derlemesi...reklam şaka
TEVHİD
Apr 12 2008, 03:38 PM
Merak etmekteyim.Birini sık kullanılanlarıma ekledim, diğerini de indiriyorum inşallah.Sağolun.
Selam ve dua ile
mavera42
Apr 12 2008, 05:09 PM
ALINTI(nasreddinhoca @ Apr 12 2008, 04:05 PM)
Güzel kardeşim ilme biraz aşinalığın varsa, o eseri eline alınca, ne demek istediğimi anlarsın... adı üstünde balkanların ve ortadoğunun en iyi derlemesi...reklam şaka
.......reklam yassak .....ben anlamam nasreddinhoca.....olmaz, ne öle....bilgisayarda kitapmı okunurmuş.....hem ,balkanlardan hep, soğuk hava gelir bize....şimdi bu kitaplar/hadisler soğukmu,hava civamı......o önsözü söleyen arkadaşına söle ,öle boyundan böyük konuşmasın.....
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.