Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Onerı
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ SİTE İÇİN İSTEK VE ÖNERİLER ]·.
Gezgin_musab
-Dunyadan cıhad haberlerı:

-İbretlik (Resim, Yaşanmış Olaylar, İbretlik Sözler, İbretlik Yazılar, Video):

-dini günler & geceler :

ayna
bunları takip edip burada size duyurmaya çalışıyoruz evvelalllah.panoya mı asmamızı istiyorsunuz?
Ayn-ı Visal
ALINTI(ayna @ Apr 10 2008, 01:31 PM) *

bunları takip edip burada size duyurmaya çalışıyoruz evvelalllah.panoya mı asmamızı istiyorsunuz?

laugh.gif thumbup.gif
Gezgin_musab
ALINTI(ayna @ Apr 10 2008, 01:31 PM) *

şahsen benım ıcın yaparsanız sevınırım

ben sadece onerıde bulundum benı rencide edecek bu sozun lafı sozu soylemeye ne gerek acep?

Şunu dıyebılırdınız soyledıgınız bolumlerın alt bolumlerı ve onları kapsayan bolumler var ..

ALINTI CEVAP YAZMASANIZ SEVINIRIM

Ayn-ı Visal
ALINTI(Gezgin_musab @ Apr 12 2008, 09:55 AM) *

ben sadece onerıde bulundum benı rencide edecek bu sozun lafı sozu soylemeye ne gerek acep?

Şunu dıyebılırdınız soyledıgınız bolumlerın alt bolumlerı ve onları kapsayan bolumler var ..

Kardeşim alıntı cevap yazdığım yok;sadece o sözü hoşuma gitti ve gülümseme işeretiyle belirttim.Yoksa size cevap niteliğinde değildi.Bilmem anlatabildim mi... yes.gif
Gezgin_musab
ALINTI(<VİSAL> @ Apr 12 2008, 10:17 AM) *

Kardeşim alıntı cevap yazdığım yok;sadece o sözü hoşuma gitti ve gülümseme işeretiyle belirttim.Yoksa size cevap niteliğinde değildi.Bilmem anlatabildim mi... yes.gif

kişi sevdıgıyle beraberdır..
Ayn-ı Visal
ALINTI(Gezgin_musab @ Apr 12 2008, 10:25 AM) *

kişi sevdıgıyle beraberdır..

Öyle..Allah sevdiği kullarını sevdirsin kardeşim!
ayna
ALINTI(Gezgin_musab @ Apr 12 2008, 09:55 AM) *

ben anlamadım kimseyi rencide etmek için bir şey demedim.sadece isteğinizin tam olarak ne olduğunu sormak adına sözünüzü tekrarlayarak onay almak istedim.yanlış anlaşılma mı var?
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.