Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Selamın Aleyküm Arkadaşlar
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM DİĞER... > .·[ HOŞGELDİNİZ ]·.
$eyd@
Allah'ın selamı üzerinize olsun arkadaşlar. Ben bu forumu iki hafta önce keşfettim. Beni de aranıza aldığınız için size teşekkürlerimi sunuyorum.İnşallah hayırlı paylaşımlar olur . Azıcık kendimden bahsedeyim. İstanbul Bilgi Üniversitesinde işletme-ekonomi öğrencisiyim. İstanbulda oturuyorum.Şimdilik bu kadar. smile.gif paylaşmak dileği ile... Allah'ın selamı tekrar üzerinize olsun.
beyda
Aleykum Selam! hosgeldin.gif friends.gif flowers.gif
sabah_rüzgarı
aleyküm selam

hosgeldin.gif
güzel paylaşımlarda görüşmek temennisiyle..
kırık-rüzgar
Ve Aleküm Es-selam

Hoşgeldiniz hayırlı paylaşımlar
musalli
hoşgeldin şeyda kardeşim.hayırlı paylaşımlar temennisi ile... jp.gif flowers.gif
$eyd@
Sağolun arkadaşlar. Ben de hepinizi hoş buldum. Hayırlı paylaşımlarda bulunmak dileği ile.
bilal habeş
ALINTI($eyd@ @ Apr 7 2008, 09:44 PM) *

Allah'ın selamı üzerinize olsun arkadaşlar. Ben bu forumu iki hafta önce keşfettim. Beni de aranıza aldığınız için size teşekkürlerimi sunuyorum.İnşallah hayırlı paylaşımlar olur . Azıcık kendimden bahsedeyim. İstanbul Bilgi Üniversitesinde işletme-ekonomi öğrencisiyim. İstanbulda oturuyorum.Şimdilik bu kadar. smile.gif paylaşmak dileği ile... Allah'ın selamı tekrar üzerinize olsun.

hosgeldin.gif 'iz ALLAHA EMANET OLUN..
SELAM VE DUAYLA..
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.