ALINTI(nasreddinhoca @ Apr 21 2008, 04:38 PM)

Bir yanda tarikatçı tekke kültürü, bir yada Tasavvuf münkirleri, ve bir yanda itidal...Ben itidali tercih ederim...
sevgili kardeslerim musade verirseniz bende bişey söylemek isterim...
tasavvufu din dısı gibi gören zatlar sizler müşrikler icin yazılmıs ayetleri allah dostlarına iftirada kullanıyosunuz ve bizlere kafir diyorsunuz biliyrosunuz ki müslümana kafir demenin hükmü nedir?
ama ben eminim siz bu hadisi serifi de kendinize göre cevirdiniz...
ve söylesenize bugün tasavvufcular ve sofiler kadar kim tebl,ig yapıyor bizim sucumuz nedir peki birileri gibi silah alıp zorla dine sokmadıgımız icinmi allah dostlarına baglandıgımız icin mi bizim dinimiz islam bizim peygamberimiz resulallah ve emin olun biz bu iki kutsalı hiçbirseyden üstün tutmayız cünkü maksadımız bu kutsalların emirlerine uymaktır...
ibadete karısmak bizim işimiz değil sizler sofilerin zikrine de bidat dersiniz ama size sorarım günde kac ekz zikr edersiniz ya benim anlamadıgım bir soru site var islami örgüt bilmem ne siteleri allah rızası icin bir girin bunlara göreceksiniz dogru düzgün islami bişey anlatmak yerine ne bilem reddiyei tasavvuf reddiyeyi siyasert ya da ibn teymiyyei övmeler usame bin ladini övmeler bize dşyonuz ama siz kendiniz cogu seyden yoksunuz ahh biz sizin gibi sizlere kafir yada zındık diyemeyiz cünkü buna desturumuz yok sizler bizim kardesimizdir ama emin olun islam sizin tekelinzde değil herkese zındık müşrik demeyin biz islamı biliyoruz alltan almasını biliriz ama islama yeni girmiş kişilerin akılını karısıtırarak bari onların islamdan sgumasına sebeb olmayın bugün menzil olsun mahmutefendi ve diğer tarikatlar olsun bir cok insanların hidayetine vesile olmuslardır bende bunlardan biriyim ve olmaya devamö edecektir dikkat et hidayete vermiş demiyorum hidayet allahtandır onlar sadece vesiledir ya siz kac kişiyi hak yoluna soktunuz bırakın artık bizlere kin kusmayı bizlere öfke duymayız bizler kardsiz bizler hazreti reulun ümmetiyiz mahserde hepimiz aynı yerdeyiz gelin hepğ birlikte bizlere savas acan müşriklere savasalım allah yolunda gidelim allah rızası icin kırmayalım birbirimizi müslümanca yasayalım ahh siz bizleri sevmeyin eyvallah ama biz gene de sizleri sev,yoruz ahh siz bizlere müşrikler icin yazılmıs ayetleri üstümüze atarak zındık deyin kimin imanlı kimin zındık oldugunu allahu teala bilir ama bizler sizlere kardesimiz diyoruz cünkü müslüman müslüğmanın kardesidir baskalarının doldurusu ile kardesliğimizi bozmayalım...
HAKKINIZI HELAL EDİNİZ