Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Burda Bİtsİn SÖzÜmÜz (nokta) . Hadİ Eyvallah.
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ ÜYELİK PROBLEMLERİ ]·.
cahide
SELAMÜN ALEYKÜM

ARTIK BU SİTEDEKİ ÖZELLİKLE TASAVVUF BÖLÜMÜNDEKİ YAZILAR ÇIĞRINDAN ÇIKTI.TARTIŞMALAR HAKARETLER VS BUNLARA CEVAB YETİŞTİRMENİN SONU YOK VARILACAK BİR NOKTADA YOK UZAYIP GİDİYOR. ARTIK BU SİTENİN FAYDALI OLMADIĞI KANAATİNDEYİM . MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMLE KARŞI KARŞIYA DEĞİL EL ELE OLMAK İSTEMEM DEN DOLAYI ARTIK BU SİTEYE YAZMAK İSTEMİYORUM .

TASAVVUFTA BİR KURAL VARDIR "NE İNCİN NE İNCİT BU SÜREKLİ SÖYLENİR" NE İNCİNEYİM NE İNCİTEYİM BURDA BİTSİN SÖZÜMÜZ (NOKTA)MIZ KONSUN.

YAZAN KARDEŞLERİME KOLAY GELSİN . YOLLARI AÇIK OLSUN . BİZİM SİZLERİN ÜZERİNDE BİR HAKKIMIZ GECTİ İSE HALLALİK ALMAK İSTERİM İNŞAALLAH. BİZLERDE SİZİN ÜZERİNİZDE BİR HAKKIMIZ VAR OLDU İSE HELAL OLSUN . HERDEM YOLUNUZ AÇIK İLMİNİZ KUVVET BULSUN .

VESSELAM...
Abd_us_SAMED
ben de arkadaşlarıma bazı konularda katılıyorum.bazı arkadaşlarımız bazen aşırı tepkili oluyor ve konuları uzatmaktan zevk alıyorlar sanki.ilk girdiğimde heyecanlıydım her konuyu okuyordum.şimdi o eski heyecan kalmadı.çok garip şeyler çıkıyor karşıma.Kur'an'ın,sünnetin sorgulandığı bazı konulara cevap bile yazmıyorum.çok sinirleniyorum çünkü.
hamzayurekli
ALINTI(cahide @ Mar 29 2008, 04:16 PM) *

SELAMÜN ALEYKÜM

ARTIK BU SİTEDEKİ ÖZELLİKLE TASAVVUF BÖLÜMÜNDEKİ YAZILAR ÇIĞRINDAN ÇIKTI.TARTIŞMALAR HAKARETLER VS BUNLARA CEVAB YETİŞTİRMENİN SONU YOK VARILACAK BİR NOKTADA YOK UZAYIP GİDİYOR. ARTIK BU SİTENİN FAYDALI OLMADIĞI KANAATİNDEYİM . MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMLE KARŞI KARŞIYA DEĞİL EL ELE OLMAK İSTEMEM DEN DOLAYI ARTIK BU SİTEYE YAZMAK İSTEMİYORUM .

TASAVVUFTA BİR KURAL VARDIR "NE İNCİN NE İNCİT BU SÜREKLİ SÖYLENİR" NE İNCİNEYİM NE İNCİTEYİM BURDA BİTSİN SÖZÜMÜZ (NOKTA)MIZ KONSUN.

YAZAN KARDEŞLERİME KOLAY GELSİN . YOLLARI AÇIK OLSUN . BİZİM SİZLERİN ÜZERİNDE BİR HAKKIMIZ GECTİ İSE HALLALİK ALMAK İSTERİM İNŞAALLAH. BİZLERDE SİZİN ÜZERİNİZDE BİR HAKKIMIZ VAR OLDU İSE HELAL OLSUN . HERDEM YOLUNUZ AÇIK İLMİNİZ KUVVET BULSUN .

VESSELAM...

Kardeşim diyorum ki...

Pire için yorgan yakanlardan olma......

Sen gidince hatim orginizasyonlarını kım yapacak sad.gif
Abd_us_SAMED
ben de hazır bu konu açılmışken forumda görmek istediğim şeyleri söylemek istiyorum.Bence bu kadar insan bu foruma toplanmışsa Allah için toplanmışsa tartışmak,lafı uzatmak,ortalığı alevlendirmek yerine Allah için,bu yol için ne yapabiliriz,hangi olaylar karşısında nasıl davranmalıyız,günümüzün zehirli oklarından nasıl korunuruz.Nasıl Allah rızasını kazanırız... böyle şeyler konuşmamız gerekir.Bunları yapmaya çalışan arkadaşlardan ALLAH razı olsun.Nolur hepimiz hoşgorülü olsak.
EsLeMNa

Elimizden geldiğince konuların dışına çıkılmaması ve hakaret noktasına varmaması için çalışıyoruz..Ancak üyelerin mesajlarını yazarken karışamadığımız gibi bir durum var..Hakaretli,amaç dışı mesajları siliyor,üyeyide uyarıyoruz..

Denildiği gibi nolur hepimiz hoşgörülü olsak,olmuyor işte bazen kimse kimseyi dinlemiyor..

Ancak unutulmamalı ki;forumda faydalı ve güzel mesajlarda oldukça fazla ve bizlere getiriside var..Bu yüzden hala burada yazacak birkaç kelamımız var demek ki..
Abd_us_SAMED
ALINTI(EsLeMNa @ Mar 29 2008, 05:48 PM) *

Ancak unutulmamalı ki;forumda faydalı ve güzel mesajlarda oldukça fazla ve bizlere getiriside var..Bu yüzden hala burada yazacak birkaç kelamımız var demek ki..

O sayede burdayız zaten dediğin gibi.O konuda duyarlı ve gerçekten birşeyler yapmaya çalışan üyelerden ALLAH razı olsun.
TEVHİD
Cahide Kardeşim

Böyle bir karar almanız beni ziyadesiyle üzdü.
Fikirlerimizi yazarken hakaretleşmeler olduğu bir vakiadır.Ama ben sizin bu sebeple gitmeniz yerine kalıp aynı edeple mücadele etmenizi isterdim.
Forumda edebe riyet ederek yazan kardeşlerimizden birisiniz.Bu tutumunuzla örnek olaya devam etmenizi istirham ediyorum.
Biliyor musunuz? Hâl ile de edebe davet edilebilinir. Bu da bir mücadeledir ve unutmayalım ki Hak ile olan Haklı olur.Yine de karar sizin.İnşallah bu karadan döner ve mücadelenize devam edersiniz.

Selam ve dua ile
mesdo
ALINTI(cahide @ Mar 29 2008, 05:16 PM) *

SELAMÜN ALEYKÜM

VESSELAM...

selamu aleyküm ve rahmetullah

sevgili cahide kardeşim smile.gif

islam o kadar geniş ve rahmet doluki kim olursa olsun islam adına kim sadece islam adına konuşursa ve samimiyetle konuşursa konuşsun susmasın kanaatindeyim

sizler inandığınız tasavvufi akım noktasında islamı anlamaya çalışmaktasınız

bizler ise tasavvuf akımının islama sonradan giren ve aslında hindu ve budist bir yapılanmanın islami modeli olduğunu iddia ettik ediyoruz

ancak tartışmanın bu noktasında ben yokum demek davasına inanan insana yakışmaz kanısındayım
eğer samimi iseniz inandığınız davadan dönmememli ve fikirlerinizi edeb-i daire içerisinde ifade etmelisiniz

muhabbetle smile.gif
telpako
Mesdo kardeşime bende katılıyorum. Tasavvufu benimsemiş kardeşlerimiz genelde çok tartışmaktan uzak durmak istiyorular.

Teknolojinin geliştiği bu çağda öğrenmek sadece hocalardan kitaplardan değil böyle sayflardan da mümkün hem de bir kitaptan günlerce arayacağın bilgiyi bir çırpıda bulabiliyorsun. Bence her yönüyle çok faydalı konuşmaların olduğu özellikle bilmeyen kimselerin bilgiyle donandıkları bir forum.

Yine bu forum içimizdeki bilgili kişilerin hazine gibi bilgi ile donattıkları bir forum haline gelmiş durumda forumda yazmak ta şart değil eski konuları okumak bile yeterli , ayrıca forumun zihinlerde dah acanlı kalması için güncel konular eğlenceli mevzularda islam dairesince cok guzel yol almakta.

Sonuçta da genel olarak tasavvufa görül veren arakdaşlarımın , çekip gitmemelerini isterim ilimlerini ve bilgilerini kullansınlar. Ve kendilerinden daha bilgilikimelrden yardım alıp sayfaları bilgi ile donatmaya devam etsinler. Ola ki birilerine faydası dokunur.

Bizler de tartışıyorsak bile olayları şahsileştirmezsek hiçbir sorun kalma zkanaatindeyim.

Selam ve hürmetlerimi sunarım.
EsLeMNa
Konu üyelik problemelri bölümüne taşınmıştır..
islam ve kulluk
tercih sizindir okumanızı tavsiye ederim yinede :

http://www.islamiforum.com/index.php?s=&am...st&p=160730

Allah'a emanet olun
Nesai
Ruhu ve fikri serbest olan insanlar sevilirler, böylesinin kafası, yanlız kalbinin kabıdır. Fakat kalpleri onları terk edip gitmelere sürükler. smile.gif

friends.gif
TEVHİD
ALINTI
tercih sizindir okumanızı tavsiye ederim yinede :

http://www.islamiforum.com/index.php?s=&am...st&p=160730

Gerçekten tüm üyeler tarafından okunulması gereken bir topikmiş.Ellerinize sağlık İslâm kardeşim.

Selam ve dua ile
Linkinpark
ALINTI(cahide @ Mar 29 2008, 05:16 PM) *

SELAMÜN ALEYKÜM

VESSELAM...

herkese ve herşeye cevap vermeyerek bu sorununu giderebilirdin..

Hemen kaçmak niye??
zeki71
selam aleykum başlığı şöyle üstünkörü okudum zihnimde bir örnek canlandı paylaşmak hissi ağır bastı yazmadan geçemedik.mubarek kardeşim.kuranı kerimde mucadile suresi var bu sureye adını veren mucadile hakkını söke söke alan kadın demektir. o efendimiz asm gelen havle binti feale ya rasulallah kocam bana böyle böyle dedi eskiden güzeldim alımlıydım çocuklarım oldu haliyle eski güzelliğim kalmadı ve bana bu şekilde haksızlık yapıldı(zıhar)Efendimiz asm bu sual karşısında zorda kaldı çünkü ogün için o konuda inmiş bir ayet yoktu.cevabını bu şekilde verdi
havle Rahmana yöneldi allahım derdimi sana açıyorum diye başlayan duasını etti
tıpkı zekeriya asm gibi aşk moduna girince dua ederken aşk modunda dua edince
mucadile suresinin ayetleri indi
ve allah sana gelen o kadının sözlerini işitti diye başlayan ayetler indi
şimdi bu olaydan bu kardeşimizede bir ders olduğunu düşündüğümüzden buraya yazmak içimizden geldi
yazana değil yazdırana bakmak lazım gelir diyede düşünerek aldığınız kararların hakkınızda hayırlı olması duası ile

selam ve dua ile
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.