Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Türkün Zekası
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM DİĞER... > .·[ MİZAH ]·.
sevtap
>>Böylesi parlak ve sakincali fikirler ancak bir Türkün aklina
gelebilir zaten..
>>Bir arkadas, alkollü araç kullanirken trafik kontrolüne
yakalanan bir kişinin kurtulmak için buldugu yolu anlatti. Bu kisi
alkollü olarak Bogaz'dan kente dönerken, galiba Beylerbeyi'nde
trafik ekipleri tarafindan alkol kontrolü için araç kuyruguna sokulmus.
Sirasinin gelmesini beklemeden motoru stop edip inmis, arka koltuga
geçmis... Derken öndeki araç gitmis. Trafik polisi gelip, arka koltukta
oturan bizimkine, - "Beyefendi, soförünüz nerede? Aracinizi
ilerletin" demis.
>>Bizimki de saskin ve üzgün bir ifade ile cevap vermis:
>>- "Memur bey, ben de saskinim. Siz bizi alkol kontrolü kuyruguna
sokunca, benim soför araci birakip kaçti. Demek alkollüymüs."
>>Trafik polisi sasirmis.
>>- "Siz geçin direksiyona. Araciniz yolu tikiyor", demis.
>>Bizimki,
>>- "Olmaz, ben alkollüyüm. Araç kullanamam" diye direnince, polis -
"Ziyan yok. Bu defalik görmezden geliriz" diye zorlamis.
>>Zorla direksiyon basina geçirmisler. Trafigi açtigi için tesekkür
de etmisler.
>>
blink.gif fool.gif bu yazıyı sizinle paylaşmak istedim ALLAH SİZDEN 41BİN KERE RAZI OLSUN SEVGİLER
EsLeMNa
Güzel bir yazıymış smile.gif

Konu mizah bölümüne taşınmıştır..
musalli
türk polisimizin dahiyane buluşlarından biri. good.gif güzelmiş ellerinize sağlık... biggrin.gif biggrin.gif
hamzayurekli
ALINTI(musalli @ Mar 25 2008, 10:09 PM) *

türk polisimizin dahiyane buluşlarından biri. good.gif güzelmiş ellerinize sağlık... biggrin.gif biggrin.gif

anlamadım polismi dahi şöför mü...?
musalli
ALINTI(hamzayurekli @ Mar 26 2008, 04:50 AM) *

anlamadım polismi dahi şöför mü...?

bana göre polis.adam sarhoş olduğunu söylediği halde arabayı kullanabileceğini söylüyor.

onun görevi zaten sarhoşları trafikten men etmek değil mi.bu durumda arabayı çektirmesi gerekirken

şoför harici sarhoşlar kullanabilir şartı çıkarmış sanki.haksızmıyım,türk polisi işte... jp.gif
hamzayurekli
ALINTI(musalli @ Mar 26 2008, 02:22 PM) *

bana göre polis.adam sarhoş olduğunu söylediği halde arabayı kullanabileceğini söylüyor.

onun görevi zaten sarhoşları trafikten men etmek değil mi.bu durumda arabayı çektirmesi gerekirken

şoför harici sarhoşlar kullanabilir şartı çıkarmış sanki.haksızmıyım,türk polisi işte... jp.gif

kardeş sen ınat etmısın bı kere polıs zekı dıye sımdı ben ne yazssam olmıcak.... smile.gif
musalli
ALINTI(hamzayurekli @ Mar 26 2008, 02:40 PM) *

kardeş sen ınat etmısın bı kere polıs zekı dıye sımdı ben ne yazssam olmıcak.... smile.gif

hayır bence zeki değil,afedersiniz salak.hem inatlık bir durum değil,benim anladığım budur.
hamzayurekli
hayır bence zeki değil,afedersiniz salak.hem inatlık bir durum değil,benim anladığım budur.

Anladım kardeş bu sıralalr sıkıntılısın....

Olur gecer bıgun....
musalli
ALINTI(hamzayurekli @ Mar 26 2008, 03:03 PM) *

Olur gecer bıgun....

hamza abi inadınamı yapıyorsun.ne alaka sıkıntıyla...bence senin problemin var kendinle...
hamzayurekli
ALINTI
ALINTI(hamzayurekli @ Mar 26 2008, 03:03 PM)

Olur gecer bıgun....

hamza abi inadınamı yapıyorsun.ne alaka sıkıntıyla...bence senin problemin var kendinle...

Ya ne inadı be gözüm....

Vallaha bak yazılan fıkrayı enişteme okudum sonra senin yorumunu enısteme okudum ...Eniştem dediki ne alaka .....

Hani dedim kardeşim haklı olabılır ben yanlıs anlamısımdır ben sıkıntılı sorunlu problemlı vs.. olabılırım ama enıstemde benımle aynı dusunuyormuş...

kendıne ıyı davran sevıldıgını bıl... wink.gif

Dip Not : Eniştem Edebiyat öğretmenidir.....
musalli
ALINTI(hamzayurekli @ Mar 27 2008, 03:43 AM) *

[color=#3333FF][/color]

Ya ne inadı be gözüm....

Vallaha bak yazılan fıkrayı enişteme okudum sonra senin yorumunu enısteme okudum ...Eniştem dediki ne alaka .....

Hani dedim kardeşim haklı olabılır ben yanlıs anlamısımdır ben sıkıntılı sorunlu problemlı vs.. olabılırım ama enıstemde benımle aynı dusunuyormuş...

kendıne ıyı davran sevıldıgını bıl... wink.gif

Dip Not : Eniştem Edebiyat öğretmenidir.....

tamam ben bayan problem olayım o zaman kabul.sana laf gelmesin hamza bey. good.gif

eniştenizle mutlu,mesut hayatlar size.

sen sevdiğine böyle yaparsan senin nefretini kazanmaktan allah'a sığınırım doğrusu. dry.gif

saygılar...
hamzayurekli

Eniştem&Ben'dende nışanlınızla size mutluluklar.... wink.gif

sen sevdiğine böyle yaparsan senin nefretini kazanmaktan allah'a sığınırım doğrusu.

Konya'yı ve Konya'lıyı severim.....

Sevmesem iplemezdim alıntı yapmaz umursamızdım... wink.gif

saygılar...

Saygı bizden efm... flowers.gif
musalli
ALINTI(hamzayurekli @ Mar 27 2008, 05:36 PM) *

Eniştem&Ben'dende nışanlınızla size mutluluklar.... wink.gif

sen sevdiğine böyle yaparsan senin nefretini kazanmaktan allah'a sığınırım doğrusu.

Konya'yı ve Konya'lıyı severim.....

Sevmesem iplemezdim alıntı yapmaz umursamızdım... wink.gif

saygılar...

Saygı bizden efm... flowers.gif

teşekkürler ... jp.gif

hamzayurekli
jp.gif
izzet-i ikram
DAHİ FAALAN YOK DAHİ KİMLERE DENİRKİ? DAHİ İNSANLIK İÇİN HAYIRLI VE FAYDALI İŞLER BULANA DENİR.OLSA OLSA KURNAZLIK YAPMIŞTIR.AMA BİZİM İNSANIMIZ DA ARKADAŞLARINDA DEDİĞİ GİBİ TÜRKLERİN AKLI BAŞKA ŞEYE ÇALIŞMAZ ZATEN.BİR KAÇ YIL ÖNCE BENİMDE BAŞIMDAN BUNA BENZER BİR OLAY GEÇTİ ARKADAŞ ALKÖLLÜYKEN ARAÇ KULLANIYORMUŞ BENDE YANINDAYDIM KIRMIZI IŞIKTA GEÇTİ HIZ LİMİTİNİ AŞTI VE DURDURDULAR TABİ BENDE KORKTUM ARKADAŞ BANA YER DEĞİŞELİM ALKOLLÜYÜM ARAÇ BAĞLANMASIN DEDİ VE ALEL ACELE YER DEĞİŞTİK AMA ARAÇTAN DIŞARI ÇIKMADAN NASIL YER DEĞİŞTİK ŞAŞTIM KALDIM VALLA NORMAL ZAMANDA DESELER YER DEĞİŞİLMEZ DERİM AMA İŞ ZORA DAYANINCA YAPILMAYACAK ŞEY YOK TABİ.POLİS AMİRİ DEĞİŞTİĞİMİZİ DİĞER POLİS MEMURUNDAN ÖĞRENMİŞ SORUYO YER DEĞİŞTİNİZMİ TABİ YALAN SÖYLEMEKTEN HOŞLANMADIĞIM İÇİN DOĞRUYU SÖYLEDİM VE RİCA ETTİM ALKOLLÜ OLDUGU İÇİN DEĞİŞTİM DEDİM TABİ SAĞOLSUN SADECE KIRMIZI IŞIKTA GEÇME VE HIZ LİMİTİ AŞIMI İÇİN CEZA YAZDI 150 YTL YDİ SANIRIM.ARACI BAĞLAMADI.BENDE BİR MÜSLÜMAN TÜRK OLARAK BU İŞTEN GURUR DUYMUYORUM TABİ AMA DERS ALDIĞIMI SÖYLEYEBİLKİRİM.
hamzayurekli
selamun aleykum....

TABİ YALAN SÖYLEMEKTEN HOŞLANMADIĞIM İÇİN DOĞRUYU SÖYLEDİM

İzzet gülemmi ağlayammı bılemedım gözüm....

İçkilinin arabasına bınerken düşünemedinmi bu olayı......

Resmen intihar eylemişnde bulunmussun gozum.... doh.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.