Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Bebeğinize Islami Bilgiler Vermek Hakkında?!
Islami Forum - Popüler Forum > GENEL FORUM > .·[ KİŞİSEL GELİŞİM ]·.
r.a.n.a
merhaba foruma yeni üye oldum bebeğim 10.5 aylık oldu ve artık ona islami bilgiler vermeye başlamam gerek diye düşünüyorum. ben bebeğimin zeka gelişimi için bir çok şey uyguluyorum. örneğin ingilizce eğitimi okuma programı yoga programı ve daha bunun gibi şeyler. islami bilgiler derken örneğin bebeğime kuran dinletmeye başladım ve ona kuran harflerini göstermeye başladım. benim gibi anne veya babalar varsa konuşalım bebeğimize islami konular hakkında daha neler öğretebiliriz daha erken demeyin. çünkü 0-3 yaş bebekler için çok önemli. yüklendikçe kapasitesi artan tek organ beyin olduğu için bebeğime ne verirsem kar diye düşünüyorum.
katılımınızı bekliyorum teşekkürler...
parisa
ALINTI(r.a.n.a @ Mar 23 2008, 03:24 PM) *

merhaba foruma yeni üye oldum bebeğim 10.5 aylık oldu ve artık ona islami bilgiler vermeye başlamam gerek diye düşünüyorum. ben bebeğimin zeka gelişimi için bir çok şey uyguluyorum. örneğin ingilizce eğitimi okuma programı yoga programı ve daha bunun gibi şeyler. islami bilgiler derken örneğin bebeğime kuran dinletmeye başladım ve ona kuran harflerini göstermeye başladım. benim gibi anne veya babalar varsa konuşalım bebeğimize islami konular hakkında daha neler öğretebiliriz daha erken demeyin. çünkü 0-3 yaş bebekler için çok önemli. yüklendikçe kapasitesi artan tek organ beyin olduğu için bebeğime ne verirsem kar diye düşünüyorum.
katılımınızı bekliyorum teşekkürler...

değerli kardeşim maşallah görevinizin farkındasınız..

lakin yoga dinimize uygun değildir.. çünkü yogaya ihtiyacımız yoktur..! çünkü bizim namazımız, manevi huzura ermemize vesiledir.

buna göre size geç kalmış bile sayılırsınız çünkü bebek anne rahmine düştükten itibaren ebeveynlerin görevi başlıyor! tabii başından beri bu görevinizin farkında değilseniz..
Kuran dinletmeniz çok yararlı olacaktır..buna aşinalık kazanacak sevecektir

bilinçli ebeveynler olabilmek duasıyla

saygı ve muhabbetlerimle
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.