Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Resim Yarışması
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ FORUMDAN HABERLER ]·.
sevtap
s.a. fotoğraf yarışmasını düzenleyen arkadaşlar ben 9. yarışmacı olarak katıldım oğlum asker kıyafetli dedesinin kucağında fakat benim resimle beraber 3 resim daha gösterilmiyor sebebi nedir acaba öğrenebilirmiyim acil sevtap rtfm.gif
EsLeMNa
İslam ve kulluk geldiğinde sorunla ilgilenecektir..resimin boyutunda kaynaklanan bir sorun olabilir,çözüme ulaşır..
islam ve kulluk
bunlar forum serverinden kaynaklanan bağlantı kopukluklarından olmakta dün görünmeyen bir resim yarın düzelebilir resminizin kaldırıldığını düşündüyseniz böyle bir düşünceniz olmasın ...

muhtemelen yarına düzelicektir
sabah_rüzgarı
daha sonra tekrara denediğinz de resim gözüküyor
kısaca kaldırılma söz konusu değil
sevtap
çokçokçok teşekürler hakikaten ilgilisiniz ALLAH yolunuzu açık etsin clap2.gif clapping.gif thumbup.gif shake2.gif biggrin.gif
EsLeMNa
ALINTI(sevtap @ Mar 23 2008, 03:49 PM) *

çokçokçok teşekürler hakikaten ilgilisiniz ALLAH yolunuzu açık etsin clap2.gif clapping.gif thumbup.gif shake2.gif biggrin.gif

Amin ecmain.. smile.gif
islam ve kulluk
amin ecmain
kırık-rüzgar
Ya şimdi çok alakasız ama.Resim yarışması değil fotoğraf yarışması.Resimle ilgilenen biri olarak gözüme çok batıyordu dayanamadım.
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.