Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Nacizhane Bir öneri.
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ SİTE İÇİN İSTEK VE ÖNERİLER ]·.
Gullerin_Efendisi
Ben İslami konular başlığı altına Sahabiler adında bir alt başlık açılmasını öneriyorum Muhakkak Efendimiz(SAV) başlığı var ama ona sevdalı yüreklerin Hikayeleri beni çok ama çok etkiliyor, bilmiyorum ne dersiniz ama en çok ben sevinirim diye düşünüyorum, hem toplu bir yerde bulma imkanımız olur.

Şimdiden teşekkürler...

Bu arada benevşe kardeşim gayri ihtiyari seninle aynı başlığı açmışım hakkını helal et düzeltemiyorumda smile.gif)
EsLeMNa
Bence istek güzel ve faydalı olabilir..Siz bir başlık açın biz sabitleriz inşAllah.. smile.gif

Gullerin_Efendisi
ALINTI(EsLeMNa @ Mar 22 2008, 11:21 PM) *

Bence istek güzel ve faydalı olabilir..Siz bir başlık açın biz sabitleriz inşAllah.. smile.gif

Şöyle söyleyeyim Başlıktan kastım mesela İZ BIRAKANLAR gibi alt ana başlık tarzında ,ben açarsam konu olur ve birbirine karışabilir , ama o başlığın altında her sahabi ile ilgili konular olur ve tüm sahabileri görme imkanımız olur, yani şöyle düşünüyorum hayatımızın anlamı olan İslamiyetin kuruluşunda emeği geçen ve Peygamberimiz(SAV) i görmüş ve onun dostları olan insanlar iz bırakanlar başlığı altında değilde Onlara olan özel bi başlık altında olması gerektiğini düşünüyorum haddim olmayarak...
EsLeMNa
Haddim olmayarak demişsiniz,böyle düşünmeyin yaptığınız güzel bir teklif..

Diğer arkadaşlarda fikirlerini yazarklarsa inşAllah değerlendirilebilir..

Bence düşünce güzel ve bu şekilde bir bölüm olarak açılabilir.. smile.gif
Benevşe
ALINTI
Bu arada benevşe kardeşim gayri ihtiyari seninle aynı başlığı açmışım hakkını helal et düzeltemiyorumda )

Ne önemi var kardeşim önerin için de teşekkür ederim güzel bir konuya değinmişsin..
islam ve kulluk
önerilere her daim açığız yoksa bu bölümü yapmazdık.

Güzel olabilir hem muhtemelen diğer konulardaki sahabi konularını da oraya nakledebiliriz...
Gullerin_Efendisi
ALINTI(islam ve kulluk @ Mar 23 2008, 03:51 PM) *

önerilere her daim açığız yoksa bu bölümü yapmazdık.

Güzel olabilir hem muhtemelen diğer konulardaki sahabi konularını da oraya nakledebiliriz...

Evet bend öyle düşünmüştüm hepsini bir yerde toplayabiliriz.
EsLeMNa
Konu açılsın o halde bizde toparlarız smile.gif
ErKaMReaL
Sahabiler bölümünde copy/paste ile sahabiler mi tanıtılacak ?

Evetse , İZ BIRAKANLAR bölümü var .

Değilse ne düşünüyorsunuz bu bölüm hakkında ?
hyr
bencede guzel bir fikir hepsi bir arada toplanmıs olur
Gullerin_Efendisi
ALINTI(ErKaMReaL @ Mar 23 2008, 05:22 PM) *

Sahabiler bölümünde copy/paste ile sahabiler mi tanıtılacak ?

Evetse , İZ BIRAKANLAR bölümü var .

Değilse ne düşünüyorsunuz bu bölüm hakkında ?

Ya copy/paste in önüne hiçbir yerde geçemessiniz internet işte aslında kodlarla oynayıp kaldırmak lazım onu smile.gif copy/paste da olsa yani an azından bir yerde toplanmış olur kaynak gibi yani, insanlar okur şahsen ben vaktim oldukça okuyorum sırayla, Mubarek zatlar olsun Sahabiler olsun , İZ BIRAKANLAR kısmı tabikide çok güzel bir bölüm İslam a hizmet etmiş insanların hepsi bizim için önemlidir ayrım yapmayız, ama Sahabiler gibi bir bölüm açılırsa insanlar o başlığı görünce illaki orayı doldurur ve bilen bilmeyen Sahabileri tanır, tabi şahsi görüşüm bunlar..
İnsan sahabi hayatlarını okuyunca o günlere gidiyor kendini Bilal-i Habeşi (as) yerine koyuyor , Uhud da Hz.Hamza oluyor, duygulanıyor İman tazeliyor Asrı saadet müslümanları yasantısına bakarak kendisnin nasıl bir yolda oldugu gerçeğini görüp daha sıkı sarılıyor dinine...

Hem bizde bir kaynak aradıgımızda tüm interneti aramayıp , direk bu adresten buluruz değil mi ?
Abd_us_SAMED
evet buna ben de katılıyorum sahabiler bizlere örnek oluyor bu yüzden onların yaşamlarına dair notlara yer verilmesi güzel olur.
ErKaMReaL
İZ BIRAKANLAR bölümünde Sahabilerin hayatlarını bizimle paylaşmanız mutlu edecektir.
sükût-u vaveyla
ALINTI(ErKaMReaL @ Mar 23 2008, 11:42 PM) *

İZ BIRAKANLAR bölümünde Sahabilerin hayatlarını bizimle paylaşmanız mutlu edecektir.

ve son söz smile.gif erkamreal...

sahabeler iz bırakmamış mı?bırakmış ee
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.