Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Günün Fotosu
Islami Forum - Popüler Forum > GENEL FORUM > .·[ DUYURULAR ]·.
Gezgin_musab
Günün fotosu

buyrun her gun foto..

efendim
senin yoklugunda
masumların kanına giriyorlar
yoklugunu öyle çok hissediyoruz ki...
Gezgin_musab

Gezgin_musab

Benevşe
Çok fena oldum şu sondan önceki resimden sonra cray.gif İyi ki cehennem var diyorum..
Gezgin_musab
Gezgin_musab
Gezgin_musab
Gezgin_musab
Gezgin_musab
Gezgin_musab

Gezgin_musab
Gezgin_musab

selametle bugunluk bu kadar benden sızlerde eklersenız

kardeşini iyi sec!

fecrvakti
bu manzaraları cıoğu zaman yaşamakatyım . rabbim sabır versin bazen dayanılmaz hallere börünmüyoruz değil .
ben inanıyoırumki cennet bu firaun torunlarını yakarken haz alacak lezzet duyacak bunları cayır cayır yakarken ..
yada iğrenecekmi acaba ?
hattab84
Tedbir peşinde koşanlar ne zaman bu tedbirden vazgeçecekler amerikan p.... bizim evladımızada kartona yazılmış şerefsizce içeriği olan yazılarıyla fotograf çektirdiği zaman mı???? (resimdeki bu arada bizim evladımız değilmiydi)
ALLAH ım beni affet, ALLAH ım beni affet, ALLAH ım beni affet ben SANA hakkıyla duadan acizim RABBİM ben çevremde müslümanlara yapılan zulme göz yumanlardan oldum eğer aksi olsaydı boğazımdan lokma geçmezdi ki RABBİM RESULUN S.A.V karnına taş bağladı , elbiseleri yamalı gezdi, ama ben ALLAH ım kudus un geldiği noktada bile cebimde philip morris sigarasını soframda kaka kolasını bırakmadım, laf küdüsü savunmaya gelincede kimseye bırakmadım...
AFFET ALLAH ım AFFET ALLAH ım MEDİNE İSLAM DEVLETİ nufusu 1/10 müslüman iken kuruldu ve dünyaya yayıldı........AFFET ALLAH'ım
(Bir avuç kemaliste bile maskara oldum)
tOhUm
resimlerde öyle donup kalıyosun..gününü ve onların günlerini düsünüyosun..arada o kadar cok fark varki..ve bizler kardeslerimiz bu durumdayken hic bisey olmamıs gibi hayatlarımıza devam ediyoruz..
begenmiyoruz biseyi..sonrada cennete gitmekten bahsediyoruz..sad.gif
Sevgilim

OnLara karşı;Bana Kelamullah yeter Diyecekdi Küçük MücaHiT

ayna
hattab ağladım yazını okurken.Allah hepimizi affetsin.
fotoğraflar çok dramatik.çok gerçek ve çok acı.ufacık bedenleriyle kapkara bir hayatta gülmeye çalışıyorlar :)tankların arasında çiçek topluyorlar.
karakiz
tesekkurler gezgın musab bu fotografları gorunce hangı devırde yasadıgımı ve ne tur ınsanlar oldugunu hatırladım allahım sana sukurler olsunkı oyle bır yerde yasamıyorum
Teşekkürler
<#thank#>
Gezgin_musab

Gezgin_musab

Gezgin_musab
musalli
allah senden razı olsun kardeşim.resimlerin hepsi harika ve tüyler ürpertici.

rabbim selameti vereceğine versin almayanıda kahru perişan etsin.bizleride affetsin inş. sad.gif

devamını bekliyoruz inş.selametle...
Gezgin_musab

Gezgin_musab
öncevefa
hiç mi ALLAH korkusu yok ya ne biçim İNSAN bunlar(bunlar insan olamaz)hiç mi vicdanları sızlamaz kafalarını yastıklarına nasıl rahat koyuyolar bunların kızkardeşlerı yok mu ya nasıl o küçücük çocuğun eline o yazıyı tutuşturmuşlar ALLAH bunların hepsinin belalarını versin tez zamanda köklerini kurutsun bitsin artık bu zalimlik bu zorbalık yeter
suçlu aslında hepimiz sahip çıkmayan bizleriz cray.gif ALLAHIM yardım et affet bizi cray.gif
Gezgin_musab
Subha nine…

Fillistin Enformasyon Merkezi

Filistinli hacı nine Subha El-Kurra’nın seksenleri aşan yaşı işgal askerleri için caydırıcı olmadı ve üzerine ateş açarak onu tam göğsünden vurdular. Kanlar içinde yere düştü, el-Kassam mücahitlerinden olan oğlu Ömer El-Kurra’ya sarıldı ve ikisi de şehadet şerefine kavuştu.

Oğluna sarıldı…

Hacı Subha nine, beş saati aşkın silahını sımsıkı kavrayan oğlu mücahit Ömer’e sarılı bir halde kaldı. Birbirine karışan kanları, sevdikleri ve kendilerini seven toprağı suladı. Daha sonra işgal güçleri ana-oğlun birkaç akrabasının onları Gazze Şeridi’nin güneydoğusunda, yakınlardaki bir evin bahçesindeki zeytin ağacının altına taşımasına izin verdi. Ailesi onları Han Yunus’taki Nâsır Hastanesi’ne kaldırıncaya kadar orada da birkaç saat öylece kaldılar.

Mücahidin yardım çağrısı

Şehitin eşi Riym El-Kurra’nın gözleri yaş doldu. Birkaç saat önce kocasını ve kayınvalidesini kaybettiği gibi küçük kızını da kaybetmekten korkarak kızının elini sımsıkı tutuyordu. Filistin Enformasyon Merkezi muhabirine siyonistlerin işlediği cinayeti şöyle anlattı: “el-Kassam Tugayları üyesi mücahit eşim, Salı gecesi (14/8) siyonist özel timlerinin bölgede olduğunu bildiren bir telefon aldı ve bizimle, iki oğlumuzla ve küçük kızımızla vedalaştıktan sonra siyonist güçlere karşı cihat etmek üzere saat 01:00’de evimizden dışarı çıktı.”

Riym el-Kurra sözlerini şöyle sürdürdü: “Eşim dışarı çıktıktan sonra kurşun sesleri duydum. İşgal güçleriyle daha önce girdiği çatışmalarda yaralanan eşim için dua etmeye başladım. Sonra birden eşimin “Allahu ekber, Allahu ekber!..” dediğini duydum. “Yaralandım, yaralandım” diyordu.

Anne çağrıya cevap verir

Şehidin eşi bir an için sustu ve peçesinin altından gözyaşlarını sildi. Sonra anlatmaya devam etti: “Kayınvalidem, şehidin annesi, 85 yaşını aşan hacı nine, Ömer’in sesini duyar duymaz, yaşlı olduğu için yavaş adımlarla oğluna doğru yürüdü.

Siyonistler kurşunla karşılarlar

Sözü şehit ninenin yaşlı kocası Muhammed El-Kurra alıp özlemle şöyle dedi: “Allah rahmet eylesin, yaşlı olduğu için hedef alınmayacağını sanıyordu. Fakat işgal askerleri üzerine ateş açtılar ve onu öldürdüler. Yere düşüp oğlunu kucakladı.”

Şehidin “Ümmü Yusuf” lakaplı eşi yeniden sözü alarak şöyle dedi: “Daha sonra karşılıklı yoğun silah sesleri duyduk. Eşime ve kayınvalideme ne olduğunu bilemiyorduk. Gençlerden biri kocama seslendi, fakat kocam cevap vermedi.”

Acılı aile ana-oğlun şehit olduğunu ancak sabah saat 06:00’da öğrenebildi. İşgal güçleri halktan, yaşları 15 ile 50 arasında olanların dışarı çıkmasını istiyordu.

Acıklı bir manzara

Ailesine yakın bir evde oturan şehidin kızı Sümeyye şöyle anlattı: “Henüz 7 yaşında olan tek oğlum ile dışarı çıktım. İşgal askerlerinin ona zarar vermesinden korkuyordum. Evden çıkar çıkmaz yaşlı annemi gördüm. Kardeşim Ömer’i kucaklamış ve ona sımsıkı sarılmıştı. Her ikisinin de kanları akarak evlerimizi birbirinden ayıran caddeyi doldurmuştu.”

Sümeyye ellerini havaya kaldırarak “Hasbunallah ve ni’mel vekîl / Allah bize yeter, O ne güzel vekildir” dedi ve şikayetini Allah’a iletti. Daha sonra, bu manzarayı görür görmez bağırmaya, tekbir getirip şehitler için Allah’a dua etmeye başladığını söyledi. Fakat bu insanlıktan yoksun işgal askerlerini etkilememişti.

Sümeyye sözlerine devam ederek şöyle dedi: “İşgal askerleri ambülansların olay yerine yaklaşmalarına izin vermediği için eşimin ve babamın yardımıyla şehitleri bir zeytin ağacının altına çektim.”

Kardeşinin ve annesinin şehit olduğu yerden yakınlardaki bir eve işaret eden Sümeyye, işgal askerlerinin o evde saklandıklarını belirterek “Kardeşimle çatıştıktan sonra annemi oradan ateş ederek öldürdüler” dedi.

Cinayetler devam ediyor

İşgal güçleri yaşlı kadını, Hacı Subha nineyi öldürmekle yetinmeyerek saatler boyu cesedinin ve oğlunun cesedinin Nâsır Hastanesi’ne taşınmasını engelledi. Daha da ötesi, öğle saatlerinde yaşlı şehit kadının evine baskın düzenleyerek içerdeki eşyaları rasgele tahrip ettiler ve ailesini, çocuklarından birinin bölgedeki evine hapsettiler.

Şehit kadının kızı olayları yeniden hatırlayarak, cesetlerin hastaneye naklinin gecikmesi üzerine, her türlü tehlikeyi göze alarak kız kardeşiyle birlikte cesetleri at arabasına yüklediklerini ve çatışmaya dahil olmadıklarını göstermek için beyaz bayrak açtıklarını söyledi. İşgal güçlerinin yoğun ateşi arasından ikindiden sonra ancak bölgeden çıkabildiklerini ve Han Yunus’taki Nâsır Hastanesi’ne kendilerini taşıyacak ambulansın beklediği yere ulaşabildiklerini anlattı.

“Asla bağışlamayacağız ve asla unutmayacağız!..”

İşgal güçlerimin işlediği cinayet sonrası bölge halkından yüzlerce kişi, aileye başsağlığına akın etti. İşgal güçlerinin cinayetleri şehid kadının torunlarından birine, Ahmed El-Kurra’ya da ulaşmıştı. Fakat herkes lisan-ı haliyle şöyle diyordu: “Acı duyduğumuz doğru… Fakat onlar şehitler… Ve biz onların yolundan yürüyeceğiz. Bağışlamamız ve unutmamız asla mümkün değil!”
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

İman Haccu, daha dört aylıkken annesinin kollarında katledildi
------------------------------------------------------------------------------------

Bir gün gelir dagdakıler ıner.....
Gezgin_musab
1965 japonya
Güney Vietnam'da anne ve çocukları ABD bombalarından kaçmak için nehri geçmeye çalışıyor

Gezgin_musab
1968 ABD
Güney Vietnam Polis Şefi Nguyen Ngoc Loan, Viet Kong'lu olduğundan şüphelendiği genci öldürürken...

musalli
paylaşımlar için allah razı olsun kardeşim...
karakiz
allahım bunlar ne bıcım ınsan ınsann ınanası gelmıyo onları burda gorsem hıc tereddut etmedenn bır kasık suda bogardım ama o zaman benmde o canılerden(onlar ıcın ınsan demeye utanıyorum) bır farkım kalmazdı allahım sen bızı affet bız burda rahatken dıger musluman kardeslerımız neler cekıyo
SAMİRA

bizler kesinlikle bakar körüz cray.gif şükür nidalarıyla inlememiz gerekirken nelere takılmışız,nelere takılıyoru AF ALLAH'IM AF HİDAYET ÜZERE NEFSİMİZİ EĞİTELİMMM....paylaşımların için ALLAH RAZI olsun emeğine yüreğine sağlık.. crying.gif olur da nefsim ibret alır... cray.gif
hyr
Allah ın affına sıgınıyorummmmmmm ......... sad.gif sad.gif
TEVHİD
cray.gif cray.gif cray.gif

Bir resimlere bakıyorum, bir de kendi halime. Ufacık sebepleri dert edinirken Allah'tan hiç mi utanmıyorum?
Hayatım hakkındaki müspet bir gelişmeye dahi sevinirken o an aklıma zulme uğrayan din kardeşlerimin hali gelmediği için yazıklar olsun bana. Onlar orada zulüme uğrarken evde sıcak döşeğimde oturmaktayım, haram olsun bana.Şu an kahır içerisindeyim. cray.gif cray.gif cray.gif Ne hakkıyla şükredebiliyorum, ne de buradaki kardeşlerime yardımcı olabiliyorum.Bunun için de yazıklar olsun bana. wallbash.gif wallbash.gif wallbash.gif

Selam ve dua ile
Gezgin_musab

bilal habeş
ES-SELAMUNALEYKUM ARKADAŞLAR BEN BU İÇLER ACISI RESİMLERİ GÖRÜNCE ÇOKK ÜZÜLÜYORUM HEMDE ÇOKKKKK AMA TEK TESELLİM ŞU: ''SANMAYIN KAFİRLER BÖYLE HEP MÜMİNLER AĞLAYACAK BUGÜN AĞLAYAN YAVRULAR YARIN İNTİKAM ALACAK''
ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM!!
SİZLERDEN RİCAM BU KARDEŞLERİMİZE HERZAMAN DUA EDELİM..RABBİM YAR VE YARDIMCILARI OLSUN İNŞAALLAH..
ALLAHA EMANET OLUN..
SELAM VE DUAYLA..
SAMİRA

arkadaşım resimler gayet açık...içim sızladı,yandı kahroldu...insan hayatını 5 paralık yaptı bu israil we işbirlikçileri dinazorlar...RABBİM TÜM MÜSLÜMAN KARDEŞLERİME BİRLİK,DÜZEN NASİP ETSİN.zira kendimiz kendimize zulmedeceğiz...eğer bulabilirsen resimlerin dewamını eklerlersen sewiniriz...zira unuttuğumuz benlik hesaplaşmasını,nefsi muhasebemize çok katkıda bulunduğunu düşünüyorum...kendimi unuttuğumda tokat gibi suratıma çarpıp beni bana getiriyor...ALLAH HER DAİM YAR WE YARDIMCIMIZ OLSUN cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif
musalli
cray.gif hakikaten tüyler ürpertici.

paylaşım için allah razı olsun kardeşim.dirilişimize vesile olsun inş.

sinirimin öfkemin haddi hesabı yok bu kafirlere.rabbim kahretsin inş... angry.gif
Gezgin_musab

Gezgin_musab

Gezgin_musab

siyahgül
cray.gif cray.gif cray.gif resimler için Allah razı olsun. çok etkilendim nefesim kesilircesine acı çektim küçücük bebelere yapılan işkenceler,o yazılar Allahım affet bizi,yar ve yardımcımız ol.o kafirleri yok eyle cray.gif cray.gif
karakiz
allahım sen bızı affet bız hayatın sefasını surerken onlar cefasını cekıyorlar
bilal habeş
ALINTI(Gezgin_musab @ Apr 30 2008, 09:49 AM) *

çok acı tablolar hem açlık hem sefalet hem işkence ve zulüm sad.gif sad.gif sad.gif
sanmayın kafirler böyle hep müminler ağlayacak bugün ağlayan yavrular yarın intikam alacak.
RABBİM zulüm altındaki kardeşlerimize güç kuvvet ve sabır ve afiyet versin İNŞAALLAH.bize düşen görevde herzaman ama herzaman zulüm altındaki kardeşelerimize dua etmek..
selam ve duayla
nurun nisa
Derim ki hep insan nasıl bi insanın canına kıyar nasıl yapar bunu katil olur ama bunları geç şu masum çocuklara nasıl kan rengi yakıştırırlır kurşun sıkarken hiç mi, vicdanları yok bunların hiç mii yaaa bu kadar zalimlik nasıl yapılır nasıul izin verilir göz göre bu insanların öldürülmesine elimde olsa öyle çook isterim ki bu yolda ölmeyi filistine gitmeyi o kurşunlardan birirnin bi masum çocuk yerine bana işlemesini bu yolda can vermeyi şehit olarak ölmeyi çook kötü oldum yaa ALLAH YARDIMCILARI OLSUN İNŞALLAH. ne gelir elden duadan başka sad.gif sad.gif sad.gif
-EBRAR-

Irak,2007

sükût-u vaveyla
sözcüklerin boğaza takıldığı an...
ruveyda84
bismillahirrahmanırrahım
ne soylesem bılmem kı bu resımlerı gorunce kendımden yaşantımdan utandımm nekadar rahatızz ve sorun olmayacak şeylerı ne kadar da buyutmüşüzz Rabbım bızı affetsınn
Rabbım bu zalımlerın sılahlarını kendılerıne cevırsınn... crying.gif
hyr
aminnn
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.