ayna
Mar 17 2008, 03:21 PM
sevgili islamiforum üyeleri hepinizi Allah için çok seviyor ve kıymetinizi biliyoruz.foruma katılım maşallah çok fazla ve açılan konular da çok fazla.sizlerden ricam sizin değerli yazılarınızı günlere bölerek azar azar yazmanızdır.bu konuda kısatlama getirmek yerine sizin bu konuda duyarlı olmanızı istiyorum.amacımız tüm konular mümkün olduğu kadar okunabilsin.ancak çok fazla konu görününce çoğunu eleye eleye okuyoruz ve okuyorsunuz.faydalı olan yazıları belki de kaçırıyoruz.ben biliyorum ki bu konuda hepimiz daha hassas davranacağız.
ayrıca bizim için önemli olan fazla konu açmak değil .mümkün olduğu kadar değişik faydalı konularda bilgi verilmesidir.yani söyleyeceğim o dur ki yazılarınız mümkün olduğu kadar size ait olsun.sizin duygularınızı yansıtsın.kopyalama olmasın.ola ki çok faydalı görülmüştür o vakit alıntıdır yazmanızı tavsiye ediyorum.kul hakkı geçmesin ziyasıyla...
vesselam
fecrvakti
Mar 17 2008, 03:24 PM
hatırlatma için rabbim sizden razı olsun . mümkün mertebede dikkat edeceğim inş bu hatırlatmaya
kırık-rüzgar
Mar 17 2008, 03:33 PM
ya şunuda söylemek istiyorum alıntı yaptığımız yerlerden rızalarınıda alalım inşaAllah elbet herkesin onları bilmeye hakkı var ama emeğede saygı var inşaAllah
ayna
Mar 17 2008, 03:39 PM
ALINTI(fecrvakti @ Mar 17 2008, 03:24 PM)

hatırlatma için rabbim sizden razı olsun . mümkün mertebede dikkat edeceğim inş bu hatırlatmaya
arkadaşım ben genel anlamda söylüyorum sadece şahsınıza değil başta kendime de söylüyorum.asla şahsi olarak algılanmasın.vesselam
ubeydullah
Mar 17 2008, 09:34 PM
modluk ne guzel yakışmış kardeşime

eyvallah hocam dediğini elden geldiğince uygulayacağız inş
artık emir sende
EsLeMNa
Mar 17 2008, 09:36 PM
ALINTI(ubeydullah @ Mar 17 2008, 09:34 PM)

modluk ne guzel yakışmış kardeşime

eyvallah hocam dediğini elden geldiğince uygulayacağız inş
artık emir sende

Ubeydullah abi..Senin varlığın yeter bu foruma
ayna
Mar 17 2008, 09:36 PM
est abi böyle nefsimin hoşuna gidecek şeyleri bana ne olur yaklaştırmayın bile

emir falan değil sadece iletişim sağlıyoruz.üyeler arasında

getir götür işte
ubeydullah
Mar 17 2008, 10:06 PM
ALINTI
Ubeydullah abi..Senin varlığın yeter bu foruma
est cankardeşim siler olmasanız bu forum ne olur?
ALINTI
est abi böyle nefsimin hoşuna gidecek şeyleri bana ne olur yaklaştırmayın bile
emir falan değil sadece iletişim sağlıyoruz.üyeler arasında getir götür işte
yok kardeşim yakıştırma değil sadece takılma

ama böyle ilgilebmen gerçekten hoşuma gitti allah muvaffak etsin kardeşim
ayna
Mar 17 2008, 10:08 PM
sağol abi.diğer arkadaşlarım daha çok ilgileniyorlar sağolsunlar :)ama teveccühünüze inş layık oluruz
aeo
ubeydullah
Mar 17 2008, 10:11 PM
sende kardeşim
şimdilikl bu akşamlık bu kadar nasipse tekrar görüşürüz
selametle kal
kırık-rüzgar
Mar 18 2008, 08:21 PM
ya gerçekten neyi okuyacağımı şaşırdım okadar çok şey varki hem 0 mesajlı ne yapmam gerekiyor şimdi arada yararlı olan var olmayan var
Benevşe
Mar 22 2008, 12:55 AM
ALINTI(esengül @ Mar 18 2008, 08:21 PM)

ya gerçekten neyi okuyacağımı şaşırdım okadar çok şey varki hem 0 mesajlı ne yapmam gerekiyor şimdi arada yararlı olan var olmayan var

Aynen malesef bu uyarıyı dikkate almak lazım..
Salahudin
Mar 22 2008, 11:47 AM
Uyari guzel, hatta gecikmis bir baslik. Bence bu veya benzeri bir basligi butun bolumlerin bas tarafina sabitleyin, hayirli olur insaAllah.
EsLeMNa
Mar 22 2008, 01:05 PM
ALINTI(Salahudin @ Mar 22 2008, 11:47 AM)

Uyari guzel, hatta gecikmis bir baslik. Bence bu veya benzeri bir basligi butun bolumlerin bas tarafina sabitleyin, hayirli olur insaAllah.
Evet sabitlenmesi mantıklı ancak yinede buna uymadan konu açan o kadar çok üye varki..
Yinede forumun bir getirisi kopyala yapıştır yazılar..
Bir çözüm bulunbilir belki en azından harf sayısı kısıtlanabilir..
Linkinpark
Mar 22 2008, 02:44 PM
ALINTI(ayna @ Mar 17 2008, 03:21 PM)

sevgili islamiforum üyeleri hepinizi Allah için çok seviyor ve kıymetinizi biliyoruz.foruma katılım maşallah çok fazla ve açılan konular da çok fazla.sizlerden ricam sizin değerli yazılarınızı günlere bölerek azar azar yazmanızdır.bu konuda kısatlama getirmek yerine sizin bu konuda duyarlı olmanızı istiyorum.amacımız tüm konular mümkün olduğu kadar okunabilsin.ancak çok fazla konu görününce çoğunu eleye eleye okuyoruz ve okuyorsunuz.faydalı olan yazıları belki de kaçırıyoruz.ben biliyorum ki bu konuda hepimiz daha hassas davranacağız.
ayrıca bizim için önemli olan fazla konu açmak değil .mümkün olduğu kadar değişik faydalı konularda bilgi verilmesidir.yani söyleyeceğim o dur ki yazılarınız mümkün olduğu kadar size ait olsun.sizin duygularınızı yansıtsın.kopyalama olmasın.ola ki çok faydalı görülmüştür o vakit alıntıdır yazmanızı tavsiye ediyorum.kul hakkı geçmesin ziyasıyla...
vesselam
Çok doğru bir açıklama..
Teşekkürler..Oku, oku bitmiyor..
islam ve kulluk
Mar 22 2008, 03:08 PM
sabitlenmiştir
kilic_aygül
Mar 22 2008, 03:15 PM
Ben de baştan beri hep bunu düşünmüşümdür. İnternet in başka bir yerinden kopyalama yapıldıktan sonra ne anlamı olduğunu anlayamamışımdır.
Tabi ki alıntılanması çok gerekli yerler olabilir. Hiç kopyalama yapılmaz diye düşünmüyorum. Ancak başka bir sayfadan okur, anlar ve konuyla ilgili yerler kopyalanıp alıntı yapılabilir diye düşünüyorum.
Aksi halde netin başka bir yerinden hep kopyalama yapmanın saçma olduğunu düşünüyorum.
Onun yerine link verilebilir. İsteyen girer okur..
TEVHİD
Mar 22 2008, 03:29 PM
ALINTI
Tabi ki alıntılanması çok gerekli yerler olabilir. Hiç kopyalama yapılmaz diye düşünmüyorum. Ancak başka bir sayfadan okur, anlar ve konuyla ilgili yerler kopyalanıp alıntı yapılabilir diye düşünüyorum.
Kardeşime katılıyorum.Bazen alıntı yapmak da gerekiyor.
Önemli olan alıntı yapma işinin bir alışkanlık haline gelmemesidir.Az ve öz alıntı.Zaten Mihrinin belirtmek istediği husus da bu.Uzun alıntılar çoğu zaman okunmuyor.
Selam ve dua ile
sabah_rüzgarı
Mar 23 2008, 04:25 PM
uyarıdan sonra hafif hafif yorumların çoğaldığını görüyoruz
böyle de devam ettiririz inş..
SAMİRA
Mar 24 2008, 11:06 PM
ALINTI(ayna @ Mar 17 2008, 03:21 PM)

vesselam

KATILIYORUM BİDE ŞU GEREKSİZ KONU AÇANLARI LÜTFEN ENGELLEYİN BİŞİ YAPIN GÜNDE 10 TANE KONU AÇIP DURUYORLAR TAKİP ETMEKTE ZORLANIYORUM.LÜTFEN KONULARA Bİ BAKIN EKRAN KİRLİLİĞİ YAPANLARI KAPATIN.İLERİ GERİ DOLDURUYORLAR...
SAMİRA
Mar 25 2008, 11:41 AM
lütfen lütfen lütfen arkadaşlar yani o kadar çok konu açılıyor ki takip edemiyorum günde 10 konu birden daha bi önceki günün küm ne demiş diye takip edemeden çok hızlı şekilde konu açılıyor yetkili arkadaşlarım lütfen ilgilenin
Saltukoğlu
Mar 25 2008, 12:51 PM
Çok konu az cevabın manası; Kimsenin kimseyi okumadığı ve dinlemediği anlamına gelir. Ama az konu çok cevap forumu zevkli hale getirir ve insanların birbirinin fikirlerine yandaş ya da karşıt ilgi duyduğunun belgesi olur. Forumda zaten böyle verimli olur sanırım. Herkes canı istediği gibi sınırsız bir şekilde konu açarsa, ancak kendi yazar kendi okur durumuna gelir. Az konu açılması fikrine sahip arkadaşlara katılıyorum.
EsLeMNa
Mar 25 2008, 06:22 PM
Bununla ilgili nasıl bir uygulama yapılabileceğini sizinde önerilerinizle görüşelim inşAllah..İlla ki bir çözüm bulunur..
ayna
Apr 17 2008, 11:05 AM
yeni gelen arkadaşlar için bu gündemi tazeliyorum.lütfen fazla konu açmayalım ve alıntı yapmayalım.kendi sözlerimizi yazalım....
İlle Cihad
Apr 17 2008, 11:31 AM
Bir üyenin günde 3 konu açma hakkı olsun. 4 dü açmak istediğinde hata mesajı gelsin hakkınız dolmuştur gibi.
Not: Konu açma sayısı istişare edilebilir.
ayna
Apr 17 2008, 11:33 AM
elbette istişare edilebilir bir limit koyabiliriz böyle olmuyor zaten .her gelen yeni konular açıyor..
ayna
Apr 21 2008, 12:56 AM
bazı arkadaşları uyarmamıza rağmen hiç uyarılarımız dikkate alınmadı.bizzat şahıslarına özel mesaj gönderdim ve bir kere daha göndereceğim inş.ama lütfen ard arda konu açılmasın okunmuyor.zamana yayın her gün 3 tane açın ama hergün açın.bizde faydalı bilgilerden yararlanalım...
ayna
Apr 29 2008, 09:05 PM
bu başlığı açtıktan sonra bir ilerleme görmüştüm ancak görüyorum ki yine alıntılarla dolu yazılar görüyorum.uzun uzun alıntı yapmayın arkadaşlar lütfen okunmuyor...
EsLeMNa
Apr 29 2008, 09:09 PM
Umarım daha dikkatli davranılır..
ayna
May 25 2008, 01:20 AM
bu konu yeni katılan arkadaşlara uyarılması amaçlı olarak okunsun ve dikkat edilsin rica ediyorum
ayna
May 31 2008, 06:04 PM
güncell
Linkinpark
Jun 1 2008, 01:23 PM
güzel bir hatırlatma olarak görüyorum. ve arkadaşlardan kısa cevaplar yazmasını istiyorum..
tşkler....
sükût-u vaveyla
Jun 15 2008, 01:58 PM
bir kaç gün önce yapmayı istediğim fakat havva boşver dediğim fakat artık boşverilemeyecek bir hal alan...sürekli konu açma duruma...yeter demek ...istiyorum...isim vermek istemiyorum..kimseyi üzmek istemem...lakin...lütfen herkes bir düşünsün ...kaç konu açtım, açıyorum...yani konu açmak marifet değil..
sükût-u vaveyla
Jun 15 2008, 09:53 PM
anlatan var anlayan yok...
ayna
Jul 4 2008, 11:33 AM
güncel
sükût-u vaveyla
Jul 4 2008, 11:55 AM
ALINTI(ayna @ Jul 4 2008, 12:33 PM)

güncel
günceeeel
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir
Buraya Tıklayın.