Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Çok Önemlİİİİİİ
Islami Forum - Popüler Forum > GENEL FORUM > .·[ DUYURULAR ]·.
hattab84
Sayın Yetkili,,,

Kendi kanaatimce, kapatılmamın ülkem, devletim ve insanlık adına çok yerinde bir karar olacağını düşünüyorum.

Lütfen beni de kapatın...

http://www.benidekapatin.com
ayna
bu nedir ya şaka mı smile.gif
Benevşe
Nasıl yani ayrıca link çalışmıyor
fecrvakti
bişi anlamadım ben gene. jotun gene gec dşücek anlaşılan.
Benevşe
ALINTI(fecrvakti @ Mar 17 2008, 02:38 PM) *

bişi anlamadım ben gene. jotun gene gec dşücek anlaşılan.

Ben anladım galiba kardeş linki eksik vermiş ama ben yazıyorum

http://www.benidekapatin.com/default.asp?onay=1
kırık-rüzgar
bu nedir ne anlama geliyor
kırık-rüzgar
anladım tamm
Benevşe
ALINTI(esengül @ Mar 17 2008, 03:23 PM) *

anladım tamm

Sevindim
ayna
hımm akpyeyle ilgili anladım.ödüm koptu hattab gitmek istiyor sandım sad.gif
hattab84
ALLAH razı olsun ablacım.... (ayna)

Arkadaşlar iş yerinde yoğunluk olduğu için açıklama yapmadan sadece konuyu yazdım....

Konunun özü yargıtay başsavcısını(isminde laikliğe aykırı unsur taşıyan ve bu nedenle onunda ülke dışına sürülmesi gereken kişiden bahsediyorum ve suş duyurusunda bulunacagım İNŞ. yaaaaa niye gülüyorsunuz bakayım smile.gif)) ciddiyetsiz mi buldunuz açıklama eee ne yapakım konuda ismi geçende çok ciddi biri değil baksanıza %47 oy vereni % 20 de benim gibi olanlarla %67 lik partiyi kapatacakmışşş temel fıkralarıda bu kadar komik değildi, son zamanlarda) pretosto etmek ve bir anlamda meydanlara çıkmanın ön hazırlığı olur belki ne dersiniz smile.gif)))) selam ve dua ile....
renkde(yeşil) irtica bu yüzden bizim siteyide kapatmasınlar, ya erkam abi renkden kapatırlarsa kusura bakmazsın değil mi smile.gif)
ubeydullah
hattab kardeşim çomguzel bi espiri anlayan sivri sinek sazz smile.gif
EsLeMNa
Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az.. smile.gif
SAMİRA
imza mı attım good.gif welakin islami olarak çalışmalarımdan dolayı takip edilmekteyim,bunada imza attım,günün birinde demokrat we laik bleh.gif watansewerlerimiz darbe neyin yaparlarsa flaugh.gif ipin ucundayım ama olsun belki şehitlik nasip olur. comico.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.