Benevşe
Mar 16 2008, 11:05 AM
Bence her üyenin günlük konu açma hakkı sınırlandırılmalı..Bakıyorum da çoğu konu okunmadan geçilmiş..Böylece arkadaşların emeğine de yazık olmaz diye düşünüyorum.
ayna
Mar 16 2008, 01:52 PM
önerinizi ileteceğim.ancak bizim için önemli olan farklı güzel faydalı konular hakkında bilgi sahibi olmaktır.neden kota koyalım ki?sonuçta bugün hepsini okuyamazsanız ertesi gün okunur yada siz okuyamasanız da başkası okur değil mi?sonuçta açılan konular geçerli nedeni yoksa silinmez.istediğiniz bir gün okursunuz
Benevşe
Mar 16 2008, 02:13 PM
ALINTI(ayna @ Mar 16 2008, 01:52 PM)

önerinizi ileteceğim.ancak bizim için önemli olan farklı güzel faydalı konular hakkında bilgi sahibi olmaktır.neden kota koyalım ki?sonuçta bugün hepsini okuyamazsanız ertesi gün okunur yada siz okuyamasanız da başkası okur değil mi?sonuçta açılan konular geçerli nedeni yoksa silinmez.istediğiniz bir gün okursunuz

Bence geriye dönüp de okunmuyor zaten öyle bir konu açıldığı bile görülmeden konu gerilere kalıyor ama siz öyle diyorsanız öyledir
ayna
Mar 16 2008, 02:17 PM
ben önerinizi arkadaşlarıma aktaracağım inş
Benevşe
Mar 16 2008, 02:18 PM
ALINTI(ayna @ Mar 16 2008, 02:17 PM)

ben önerinizi arkadaşlarıma aktaracağım inş

Teşekkür ederim dikkate aldığınız için.
nasreddinhoca
Mar 16 2008, 02:34 PM
ALINTI
Bence her üyenin günlük konu açma hakkı sınırlandırılmalı..Bakıyorum da çoğu konu okunmadan geçilmiş..Böylece arkadaşların emeğine de yazık olmaz diye düşünüyorum
Kesinlikle katılıyorum...
EsLeMNa
Mar 16 2008, 03:19 PM
Konu açmadan ziyede sınırlanması gereken kes yapıştırlar diye düşünüyorum..Alıntı yazılar sınırlanırsa bu sorunda ortadan kalkar..
Benevşe
Mar 16 2008, 04:35 PM
ALINTI(EsLeMNa @ Mar 16 2008, 03:19 PM)

Konu açmadan ziyede sınırlanması gereken kes yapıştırlar diye düşünüyorum..Alıntı yazılar sınırlanırsa bu sorunda ortadan kalkar..
Ama alıntı yazılara nasıl sınırlandırma getirilecek ki zaten forumdaki konuların %90ı alıntı gibi..
EsLeMNa
Mar 16 2008, 04:59 PM
ALINTI(Benevşe @ Mar 16 2008, 04:35 PM)

Ama alıntı yazılara nasıl sınırlandırma getirilecek ki zaten forumdaki konuların %90ı alıntı gibi..
Aslında alıntı yazılşarla ilgili bir kural mevcud ancak uygulanmıyor..Kuralın yeniden düzenlenmesiyle ilgili bir fikir sunacağım..Zaten bu konuşulmuş ancak bir sonuca varılamamıştı..
Benevşe
Mar 16 2008, 05:02 PM
ALINTI(EsLeMNa @ Mar 16 2008, 04:59 PM)

Aslında alıntı yazılşarla ilgili bir kural mevcud ancak uygulanmıyor..Kuralın yeniden düzenlenmesiyle ilgili bir fikir sunacağım..Zaten bu konuşulmuş ancak bir sonuca varılamamıştı..
Bence zaten açılabilen konu sayısına sınırlama getirilirse alıntı olan konular azalacaktır..Diyelim ki beş konudan sonra günlük konu açma hakkınız dolmuştur şeklinde uyarı gelebilir..
EsLeMNa
Mar 16 2008, 05:19 PM
ALINTI(Benevşe @ Mar 16 2008, 05:02 PM)

Bence zaten açılabilen konu sayısına sınırlama getirilirse alıntı olan konular azalacaktır..Diyelim ki beş konudan sonra günlük konu açma hakkınız dolmuştur şeklinde uyarı gelebilir..
Zaten bende bu görüşünüze kötü demiyorum bunun yanında alıntı yazılar konusunuda gündeme getirmek istedim...
TEVHİD
Mar 16 2008, 11:03 PM
Kardeşlerim
Alıntıdan ziyade alıntının niteliği önemlidir diye düşünmekteyim.Mesajların sınırlandırılması konusunda haklısınız.Sınırlandırılmasından yanayım.Eslemnacığımın da dediği gibi bu konu yönetim tarafından istişarede.
Selam ve dua ile
kırık-rüzgar
Mar 17 2008, 07:39 AM
arkadaşlar bu foruma alıntıda gerek zira alıntılar kesin kaynak olluyor ve yararlı oluyor forumda eksik olanları alıntıya tamamlamak gerekiyor soru cevapta kendi fikrini söylemektense doğruyu yapıştırmak daha önemlidir insanların aklına yanlış bilgi geçirmenin vebali kötüdür alıntı yapılmasından bazen bende rahatsız oluyorum çünki içeriği bozuk uygun olmayabiliyor ama içeriği düzgün olupta buraya eklememek bildiğini paylaşmamak olmuyor mu biz bildiğimiz anlatmakla görevli değilmiyiz ister alıntı olsun ister fikir...
Gullerin_Efendisi
Mar 22 2008, 11:08 PM
Kesinlile katılıyorum Konu açma sınırlı ,yorum sınırsız olmalı. Kopyala yapıştır kısmına gelince buna engel olmak zor.
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir
Buraya Tıklayın.