Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Davetiye
Islami Forum - Popüler Forum > INTERNET - TEKNOLOJİ DÜNYASI > .·[ WEB TAVSİYE ]·.
mynameis
Selamun Aleyküm değerli kardeşlerim. Tesadüfen internette gezerken bu forumla karşılaştım. Ve üye oldum.Yapanlardan Allah razı olsun inş. Forumda gezerken site tanıtım bölümü olduğunu gördüm. İlk olarak buraya site tanıtım bölümü koydukları için bu dost siteye teşekkür ediyorum. Bizde arkadaslarla güzel bir forum yaptık. . İnş. sizleri sitemize bekleriz. Allah'a emanet olun.
www.kunfeyekun.ailesiyiz.biz

O Allah ki(c.c.) bir şeyin olmasını isteyince, ona sadece (KUN FEYEKUN )“Ol! der , o da oluverir.[Nahl 40]
mynameis
ALINTI(mynameis @ Mar 16 2008, 01:32 AM) *

Selamun Aleyküm değerli kardeşlerim. Tesadüfen internette gezerken bu forumla karşılaştım. Ve üye oldum.Yapanlardan Allah razı olsun inş. Forumda gezerken site tanıtım bölümü olduğunu gördüm. İlk olarak buraya site tanıtım bölümü koydukları için bu dost siteye teşekkür ediyorum. Bizde arkadaslarla güzel bir forum yaptık. . İnş. sizleri sitemize bekleriz. Allah'a emanet olun.

O Allah ki(c.c.) bir şeyin olmasını isteyince, ona sadece (KUN FEYEKUN )“Ol! der , o da oluverir.[Nahl 40]

//Güncelleme
mynameis
ALINTI(mynameis @ May 9 2008, 05:37 PM) *

//Güncelleme

// Güncelleme
mynameis
// güncelleme www.kunfeyekun.ailesiyiz.biz
Abdulbaki71
ALINTI(mynameis @ Mar 16 2008, 02:32 AM) *

Çok güzel hazırlanmış bir forum sitesi : bende üyeyim ve tavsiye ediyorum siz dostları, bir bakın inşaallah pişman olmazsınız benden söylemesi good.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.