Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Kelİmelerİn Anlam BulduĞu GerÇek Sevgİlİ!
Islami Forum - Popüler Forum > EDEBİYAT VE DÜŞÜNCE > .·[ EDEBİYAT ]·.
fecrvakti
KELİMELERİN ANLAM BULDUĞU GERÇEK SEVGİLİ

Bir tanem Benim

Kime söylenirse söylensin… Sana söylendiği gibi anlamlı olmuyor! Olamıyor! Olamazda. Bu içi boş kelimeyi Sen doldurabilirsin ancak.

Hayatımın Anlamı

Seni hatırlamadan geçen her saniyem boş ve anlamsız. Anlam katan Sensin hayatıma.. Yalnızım, acizim, kapında bir karınca hükmündeyim. Asırlarca uzaklardan dağ gibi bir özlemle geldim. Ey Hayatımın Anlamı; Anlamlandırdığın hayatımdan göz açıp kapayıncaya kadar bile çıkma.. Çıkma ki yokluğunla anlamsızlaşacak olan hayatım anlamsızca son bulmasın.

Canımın İçi

Seni görmesem, göremesem bile bedenime, kalbime, hücrelerimin her birine, Can verenin nakış nakış işlediği, kainatın yaratılış sebebi Aşkındır!.. Bundan dolayı canımın içinde candan öte olan Sen varsın.. Bana emanet olan şu zayıf bedenimde sahip olduğum tek şey; Aşkındır.

Aşkım

Gerçek aşk ki Sana duyulandır geçici değil! Bir müddet sonra bitme endişesi yok! Çünkü Sen sonsuzsun ve Sana duyduğum aşkta..

Bebeğim

Annenin Seni kucağına aldığı ilk anda gözlerine bakarken içinin nasıl alev alev yandığını hisseder gibi oluyorum. Çünkü Seni hiç görmemiş olan ben, (inşaallah) Seni ilk gördüğümde hissedeceklerimin bundan farklı olmayacağına inanıyorum.

Herşeyim

Aslında Senden başka hiçbir şeyim yok ki benim! Sahip olduğum her şey fani, baki olan Sensin.. Rabbim Seni kaybetmeyi nasip etmesin.. (amin)

Gülüm

Kainatta açan ve asla solmayacak olan Yaratıcı’nın yarattığı tek gül Sensin.. Hem de öyle bir gül ki Ey Sevgili! Kokun asırları aşıp içimizi, her bir hücremizi doldurdu.. Rabbim asırları aşan o güzel kokunu birebir duymayı nasip etsin. (amin)

Seni Seviyorum

Ben aslında her şeyin özünde beka arıyorum. Sahip olduklarımın, bağlandıklarımın ve delicesine seviyorum dediklerimin elimden kayıp gideceğini düşündükçe kahroluyorum, “Lezzetin zevali elem olduğu gibi lezzetin zevalinin tasavvuru dahi elemdir.” sırrınca! Ve anlıyorum ki seviyorum dediğim her şeyin özünde aslında beka’yı yani Seni sevmişim.. Her şey gitmiş, beni terk etmiş.. Ve bir Senin sevgin kalmış beni yalnız bırakmayan.

İyi ki Yaratmış Seni Rahman… İyi ki sevdirmiş bana Seni.. Ve iyi ki candan öte can diyerek sevmişsin Sen bu günahkar Ümmetini..

SENİ SEVİYORUM EY SEVGİLİ..
musalli

SENİ SEVİYORUM EY SEVGİLİ ...

inş. bizlerde seviyoruz gül nebimizi. jp.gif

rabbim paylaşımlarınız için sizden razı olsun kardeşim...
vuslatsiz_sevda
ALINTI
Bebeğim

Annenin Seni kucağına aldığı ilk anda gözlerine bakarken içinin nasıl alev alev yandığını hisseder gibi oluyorum. Çünkü Seni hiç görmemiş olan ben, (inşaallah) Seni ilk gördüğümde hissedeceklerimin bundan farklı olmayacağına inanıyorum.

Rabbim nasip etsin ..inşallah....
bilal habeş
ALINTI(fecrvakti @ Mar 15 2008, 01:09 PM) *

KELİMELERİN ANLAM BULDUĞU GERÇEK SEVGİLİ

Kainatta açan ve asla solmayacak olan Yaratıcı’nın yarattığı tek gül Sensin.. Hem de öyle bir gül ki Ey Sevgili! Kokun asırları aşıp içimizi, her bir hücremizi doldurdu.. Rabbim asırları aşan o güzel kokunu birebir duymayı nasip etsin. (amin)
Seni Seviyorum

Ben aslında her şeyin özünde beka arıyorum. Sahip olduklarımın, bağlandıklarımın ve delicesine seviyorum dediklerimin elimden kayıp gideceğini düşündükçe kahroluyorum, “Lezzetin zevali elem olduğu gibi lezzetin zevalinin tasavvuru dahi elemdir.” sırrınca! Ve anlıyorum ki seviyorum dediğim her şeyin özünde aslında beka’yı yani Seni sevmişim.. Her şey gitmiş, beni terk etmiş.. Ve bir Senin sevgin kalmış beni yalnız bırakmayan.

İyi ki Yaratmış Seni Rahman… İyi ki sevdirmiş bana Seni.. Ve iyi ki candan öte can diyerek sevmişsin Sen bu günahkar Ümmetini..

SENİ SEVİYORUM EY SEVGİLİ..

ALLAH razı olsun çok güzel bir paylaşım olmuş emeğinize sağlık.

SENİ SEVİYORUM EY SEVGİLİ...

Selam ve duayla

-BeRcEsTe-
ALINTI
Gülüm

Güllere vurgunum güllere sevdalı
Bana güller verin kırmızı güller verin
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.