Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Kumar.İskambİl Kagidi.domİno.zar.tavla V.b Oyunlarin Anlami
Islami Forum - Popüler Forum > GENEL FORUM > .·[ GENEL SOHBET ]·.
kari
İnsanı ALLAH'tan h.z muhammet'ten(s.a.v) imandan ve insanlıktan uzaklaştıran. anne ve babasından. aileefradından.en yakın arkadaşlarından ayıran.haneler cemiyetler yıkan bu melunu Muslüman çok iyi tanımalıdır. Dünyanın en rezil milleti YAHUDİ kumar oyunarınınsayılarını islamın mukattes sayılarına göre hazırlamış ve ayarlamış NİÇİN? çünkü yahudinin kendi mekanı olanCehenneme müslümanlarıda sürüklemek için.yanına yoldaş olsun diye.uyarmak bizdenuyanıp tuzagından kurtulmak sizden hidayet ise ALLAH'TAN dır.

biz bu tuzakları açıklıyoruz (oynadıysanız) bu oyunların günahını bir daha oynamamak şartıyla töve istigfaar edersininiz insallah yüce RABBİM afeder.

TAVLA OYUNU 15 pul bir tarafta.15 pul diger tarafta 30 eder 2 e zar ''islamın şartı 32''Ey müslüman bu oyunu oynarken al islamın şartını ver imanın şartını al abdestin farzını ver guslun farzını Dye oynuyorsun. çok düsünün bunlar tuzaktır .Neden sayı 30 yada 35 olmamış.

ŞEŞ DÜŞEŞ VE ZAR OYUNU:2 zarla oynanır 6 bir tarafta 6 bir tarafta''12namazın farzı''yahudi seni namazın farzıyla oynatıyor (altısı içinde altısı dışında) DİKKAT!

PİŞPİRİK:52
atilla12
bismillah

Böyle saçma sapan yazı mı olur ya? Kim bu şekilde oynamış ki bu oyunları ben de oynadım bu oyunlardan hiç de öyle seyler düşünmedim lütfen her şeyde böyle garip şeyler arama huyunuzdan vazgeçin komik oluyorsunuz. Ayrıca tavla oyununu hintli müslümanlar bulmamış mı?

TEVHİD
ALINTI
TAVLA OYUNU 15 pul bir tarafta.15 pul diger tarafta 30 eder 2 e zar ''islamın şartı 32''Ey müslüman bu oyunu oynarken al islamın şartını ver imanın şartını al abdestin farzını ver guslun farzını Dye oynuyorsun. çok düsünün bunlar tuzaktır .Neden sayı 30 yada 35 olmamış.

ŞEŞ DÜŞEŞ VE ZAR OYUNU:2 zarla oynanır 6 bir tarafta 6 bir tarafta''12namazın farzı''yahudi seni namazın farzıyla oynatıyor (altısı içinde altısı dışında) DİKKAT!

İslâmın şartı 5'tir.32 'ye nasıl çıkardınız?

ALINTI
32''Ey müslüman bu oyunu oynarken al islamın şartını ver imanın şartını al abdestin farzını ver guslun farzını Dye oynuyorsun.

Ben eşimle arasıra tavla oynarım.Ama hiç böyle düşünerek oynamadım.

Para ile oynanan her oyunun kumara girdiğini bilmekteyim.

ALINTI
2 zarla oynanır 6 bir tarafta 6 bir tarafta''12namazın farzı''yahudi seni namazın farzıyla oynatıyor

Daha neler kardeşim.
Tavla oyununun müslüman hintlilerden geldiğini ben de duymuştur.
Mesela satranç da güzel bir oyundur.

Uynların her ikisi de zihin geliştirici mahiyettedir diye düşünmekteyim.

Selam ve dua ile

-EBRAR-

Delinin biri kuyuya taş atmış misali.... Bu ne demek oluyor. Dersiniz ki; bunlar ibadetlerinizi yapmaktan alıkoymasın, zamanınızı öldürmeyin, Allah'ı anmaktan alıkoycak işlerden mümkün olduğunca uzak durun... biz de eyvAllah deriz. Ama böyle uydurmalarla sadece gülünç duruma düşersiniz. Bende kırk yılda bir denecek şekilde okey oynarım. Ne olmuş şimdi?Ne demek, ne yapmak istemişim??????? smile.gif doh.gif
TEVHİD
ALINTI
Delinin biri kuyuya taş atmış misali.... Bu ne demek oluyor. Dersiniz ki; bunlar ibadetlerinizi yapmaktan alıkoymasın, zamanınızı öldürmeyin, Allah'ı anmaktan alıkoycak işlerden mümkün olduğunca uzak durun... biz de eyvAllah deriz. Ama böyle uydurmalarla sadece gülünç duruma düşersiniz. Bende kırk yılda bir denecek şekilde okey oynarım. Ne olmuş şimdi?Ne demek, ne yapmak istemişim???????

Katılıyorum.

Selam ve dua ile
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.