hattab84
Mar 12 2008, 08:55 AM
--------------------------------------------------------------------------------
“Filistin’le Dayanışma Gecesi”nde buluşalım
İHH İnsani Yardım Vakfı, Filistin için duyarlı sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte “Filistin’le Dayanışma Gecesi” düzenliyor. 15 Mart Cumartesi günü saat 19:00’da Ümraniye’deki Haldun Haldun Alagaş Spor Kompleksi’nde düzenlenecek olan geceye tüm İHH gönüllüleri ile Filistin dostları bekleniyor.
Geceye İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Başkanı Bülent Yıldırım, Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak ve Filistinli yazar Dr. İbrahim Hammami konuşmacı olarak katılacak. Katılımcılar konuşmalarında Filistin’de yaşanan insani durumu anlatacaklar.
Programda ayrıca Filistin Başbakanı İsmail Haniye’nin göndermiş olduğu mesaja yer verilecek.
Gecede sinevizyon gösterimleriyle İsrail’in Filistin’de yol açtığı insani dram görüntülerine yer verilecek. Grup Genç ve Mikail de sevilen marşları ve ezgileriyle geceye katılacak. Filistin’e özel fotoğraf sergisinin de yer alacağı geceye İstanbul’un çeşitli semtlerinden çok sayıda Filistin dostunun katılımı bekleniyor. Gece ile ilgili daha detaylı bilgi (0212) 631 21 21 numaralı telefondan alınabilinir.--------------------------------------------------------------------------------
nasreddinhoca
Mar 12 2008, 05:51 PM

uzaklarda olsam da...
İstanbul'da olsaydım, muhakkak orada olurdum...
Gerçi İstanbul'a hiç ayak basmadım...
Ama, bir gün geleceğim, bir gün...
Benevşe
Mar 12 2008, 05:55 PM
ALINTI(nasreddinhoca @ Mar 12 2008, 05:51 PM)

uzaklarda olsam da...
İstanbul'da olsaydım, muhakkak orada olurdum...
Gerçi İstanbul'a hiç ayak basmadım...
Ama, bir gün geleceğim, bir gün...
Ben de çok istiyorum..
sabah_rüzgarı
Mar 12 2008, 05:59 PM
gitmeyi çok isterim
karşı da ama bakalım ayarlıyabilrsem
Sevgilim
Mar 13 2008, 01:31 PM
çok istiyorum ama çok geç o saatte pazar günü gündüz olsaydı keşke
TEVHİD
Mar 13 2008, 02:19 PM
ALINTI
15 Mart Cumartesi günü saat 19:00’da Ümraniye’deki Haldun Haldun Alagaş Spor Kompleksi’nde düzenlenecek olan geceye tüm İHH gönüllüleri ile Filistin dostları bekleniyor.
Gelmeye çalışacağım inşallah.
Selam ve dua ile
İlle Cihad
Mar 13 2008, 02:22 PM
İstanbulda olsam mutlaka gelirdim.
Gidecek arkadaşlar bizlerde sizinleyiz inşallah.
hattab84
Mar 15 2008, 11:20 PM
ALLAH'ım şükürler olsun, Çok anlamlı mesajları olan bir gece oldu
İlle Cihad
Mar 15 2008, 11:23 PM
Bi işe yaradımı peki, yoksa sadece konuşma ile mi kaldı.
Filistindeki kardeşlerimizin bizim oturup sohbet etmemize ihtiyaçları yok elbette!!!
hattab84
Mar 16 2008, 02:18 AM
Bir işe yaramak nasıl onu bilmiyorum ve kime göre neye göre bir işe yaramak onuda bilmiyorum bu konuda sanırım size bilgi veremeyeceğim !!!!!!!!!!!!!!
Sonuç hınca hınç dolu bir salon ve tevhid akidesini bir arada dinleyen binlerce insan ve bu
ugurda gücü yettiğince dili döndüğünce feryad eden insanlar.....(Bu arada kampanyadaki maddi rakam 10 milyon ytl az bir meblağ belki ama kısa zamanda yakalanan rakam ve artarak devam ediyor elh......)
İlle Cihad
Mar 16 2008, 08:10 AM
yardım toplanması haricindeki filistine fayda sağlamaz. ama yardım toplandığına göre faydalı bir kampanya olmuş.
ben bunu öğrenmek istedim. sanki biraz sert cevap verdiniz gibi geldi!!!
hattab84
Mar 16 2008, 03:38 PM
Yok kardeş ben sert cevap vermiyorumda lakin siz önyargılarınızla hüküm veriyorsunuz gecenin insanlara yaşattığı duyguları hissiyatı anlamadan hissetmeden ve ayrıca o kadar emek veren insanların emeğini görmeden gereksiz, luzumsuz, anlamsız vs... gibi bir hüküm veriyorsunuz ki bu yaptığınıza ben gerçekden acımasızca eleştiri derim ve fayda sağlamakdan ziyade insanların şevkini ve azimi kırıcı bir davranış oluyor...
Abdullah İbn-i Mesud mekkede KURAN okurken bir şeyleri protesto etmiyormuydu acaba ve bunun bedeli olarakda öldürülesiye dayak yemedi neyse kardeşim bu konuda çok farklı bakıyoruz sanırım ve konu çok uzar acizane görüşümü açıkladım dahada uzamasının faydalı olmayacagını düşünüyorum selametle.........
TEVHİD
Mar 16 2008, 04:41 PM
O toplantıda malesef bulunamadım.Ama gözlemlerinizi de aktarmanızı isterim doğrusu.
Kalabalıklar her daim caydırıcıdır.Bu sebeple de önemlidir diye düşünmekteyim.İnşallah bu tarz toplantılar her ilde sıkça olur.
Selam ve dua ile
hattab84
Mar 17 2008, 10:43 AM
http://www.kudusyolu.com/index.php?adres=h...=tr&id=1857Gece ile ilgili bilgiyi burdan alabilirsiniz ablacım.....SELAM VE HAYIR DUA İLE....
hattab84
Mar 18 2008, 12:52 AM
TEVHİD
Mar 19 2008, 01:21 AM
ALINTI
Gece ile ilgili bilgiyi burdan alabilirsiniz ablacım.....SELAM VE HAYIR DUA İLE....
Allah razı olsun kardeşim.
Selam ve dua ile
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir
Buraya Tıklayın.