Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Kalbi Olanın Hüznü De Vardır
Islami Forum - Popüler Forum > EDEBİYAT VE DÜŞÜNCE > .·[ EDEBİYAT ]·.
SAREM

Sokaktayım ve yürüyorum.
Yürüdükçe arka adımda bırakıyorum unutmaya yeltendiklerimi.
Yürüyorum ve bir bir terkediyorum yitirmeye niyetlendiklerimi.
Kaçmıyorum,korkmuyorum,kırmaktan da çekinmiyorum.Önüme bakıyorum ve yürüyorum.
Yere dönük kafamı kaldırıyorum semaya.Bir nida işitmek istiyor benliğim " İyisin kulum,iyi olacaksın,dağın büyük.yeterki korkma"
" Diren ey gönlüm karanlıklara "

Sokaktayım ve yürüyorum.
Yürüdükçe sonbahara vurgun gönlümdekileri arkamda bırakıyorum.
Kafamı kaldırıyorum ve dilimi şükürle buluşturuyorum.Ne mutlu ki diyorum gülümseyebilmeyi biliyorum.
Yaramı da seviyorum.Yarayı açan değil açtırana hamd olsun diyorum.
Sıkıntılarım beni güçlü kılıyor.
O halde yorulmak yok yola devam diyorum.
Ellerimi semaya kaldırıyorum.diz çöküyorum.Gözyaşlarımı avucuma saklıyorum.Kalbimin kanayan yanını diğer yanıma emanet ediyorum ve şükrediyorum..Hala dik duracak kadar güvenim olduğu için...

Ağzımdan son bir cümle dökülüyor.

" Kalbi olanın hüznü de vardır ... "

ALINTI
-EBRAR-
ALINTI
Yere dönük kafamı kaldırıyorum semaya.Bir nida işitmek istiyor benliğim " İyisin kulum,iyi olacaksın,dağın büyük.yeterki korkma"

Hoş bir paylaşım teşekkür ederim.
TEVHİD
ALINTI

Bu hüzün bir tek Allah'a yakin olamamanın hüznü olsun inşallah.

Selam ve dua ile
Teşekkürler
<#thank#>
musalli
.
Ellerimi semaya kaldırıyorum.diz çöküyorum.Gözyaşlarımı avucuma saklıyorum.Kalbimin kanayan yanını diğer yanıma emanet ediyorum ve şükrediyorum..Hala dik duracak kadar güvenim olduğu için...

harika bir paylaşım kardeşim.allah razı olsun senden.kalbimizin bir yanı kanasa diğer yanı var değil mi.

insan ne çok şey unutuyor.dik duracak güvenimizin olduğunu farkedelim inş. her daim.ve hep şükredelim.

ağlamak isteyişim hala neden sizce... cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif
öncevefa

Diren ey gönlüm karanlıklara "

Sokaktayım ve yürüyorum.
Kafamı kaldırıyorum ve dilimi şükürle buluşturuyorum.Ne mutlu ki diyorum gülümseyebilmeyi biliyorum.

ALLAH razı olsun çok güzel bir yazı... jp.gif
musalli
ben tekrar okudum.çok harika,tam bizlik değilmi vefacımm... wink.gif wink.gif jp.gif
ayna
hüzün resullullahtı hüzün peygamberi çile peygamberiydi o.en sevdiklerini yitirmişti.yapayalnızdır .eşi çocukları annesi babası amcası hepsi birer birer gittiler.ebu cehillere ebu lehebler kaldı geriye .ama Allah vardı . O varsa herşey var.kalk ya resullallah.yalnız değilsin.ümmetin sana muhtaç.ümmetin her dönem sapkınlığa gidiyor senin duana muhtaç.kimsenin yüreğinde merhamet gözünde yaş yok.değ bize ya efendim değ bize.adını anmayanların yanına koş da tut ellerinden.koy gözlerine iki damla koy sendekinden bir hücre yüreklerine.umutsuz kalan ben biçarelerin duası kabul olmayanların dualarına gözyaşı koy.senin umudundan senin inancından bir hücre istiyorum.kanser olmuş her yanımız bu asırda.manevi dnalarımız da bozuldu vucudumuzda.ona çare bul.sen ey sevgilinin en sevgilisisin bizi unutmasın.affetsin.ağlamayan yürekten edilmeyen dualara samimiyet koysun.sen hüzünsün ...
musalli
hüznün peygamberinin hüzünlü ümmetleri...ne kadar güzel olmuş kardeşim,allah razı olsun... jp.gif

islam adınaysa ben vermem kimselere hüznümü...
öncevefa
ALINTI(musalli @ Mar 17 2008, 11:37 AM) *

ben tekrar okudum.çok harika,tam bizlik değilmi vefacımm... wink.gif wink.gif jp.gif

smile.gif
Saltukoğlu
Kalbi olanın hüznü de vardır elbette.
Bir gün sahabilerden birisi gelir Hazreti Aliye der ki, Ya Ali ben seni çok seviyorum. Hazreti Ali ise, bu iddianda samimisin. O ise evet ya Ebel Hasan, Ey Rasulullahın damadı ve amcaoğlu samimiyim der. Hazreti Ali ise, madem öyle, dertlerle imtihan olmayı gözetle, buyurur.
TEVHİD
ALINTI
Hazreti Ali ise, madem öyle, dertlerle imtihan olmayı gözetle, buyurur.

Rıza'ya talip belâya ragıp olmayı gerektirmekte.
Bizler her daim Celâl'inden Cemâl'ine sığınalım inşallah.

Selam ve dua ile
Ayn-ı Visal
Sokaktayım ve yürüyorum.
Yürüdükçe arka adımda bırakıyorum unutmaya yeltendiklerimi.
Yürüyorum ve bir bir terkediyorum yitirmeye niyetlendiklerimi.

Sokaktayım ve yürüyorum.

" Kalbi olanın hüznü de vardır ...
"

..... cray.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.