Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Çağımızın Fıkrası‏ (!)
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM DİĞER... > .·[ MİZAH ]·.
Delibalta
Adamın biri New York, Central Park'ta yürüyüş yaparken, aniden kuduz bir köpeğinin küçük bir kıza saldırdığını görür.

Koşar ve köpekle boğuşmaya başlar. Hayli uzun bir uğraştan sonra üzeri yara bere içinde kaldığı halde köpeği öldürür.
Ama küçük kızın da hayatını kurtarmıştır. Son anda bu sahneyi gören polis nefes nefese olay yerine koşar ve adamın yanına gelir.

Sarılıp teşekkür etikten sonra 'Sen' der 'bir kahramansın, yarın bütün gazeteler seni yazacaklar. Ve göreceksin başlık da şöyle olacak;
Cesur New York'lu küçük kızın hayatını kurtardı.'

Adam 'Ama ben New York'lu değilim!' der. Polis 'Fark etmez, bu durumda gazeteler şunu yazacaklar;
Cesur Amerikalı küçük kızın hayatını kurtardı' cevabını verir.

'Ama ben Amerikalı da değilim' der adam artık şaşırarak. Polis 'Ya, o halde nerelisin?' diye sorunca adam cevap verir;
'Ben Iraklıyım!'

Polis adama başka bir şey söylemez. Ama adam ertesi gün gazeteleri aldığında şöyle bir başlıkla karşılaşır;

“Radikal İslamcı, masum Amerikan köpeğini öldürdü. biggrin.gif
aysena
ALINTI(Delibalta @ Mar 9 2008, 04:09 PM) *

Adamın biri New York, Central Park'ta yürüyüş yaparken, aniden kuduz bir köpeğinin küçük bir kıza saldırdığını görür.

Koşar ve köpekle boğuşmaya başlar. Hayli uzun bir uğraştan sonra üzeri yara bere içinde kaldığı halde köpeği öldürür.
Ama küçük kızın da hayatını kurtarmıştır. Son anda bu sahneyi gören polis nefes nefese olay yerine koşar ve adamın yanına gelir.

Sarılıp teşekkür etikten sonra 'Sen' der 'bir kahramansın, yarın bütün gazeteler seni yazacaklar. Ve göreceksin başlık da şöyle olacak;
Cesur New York'lu küçük kızın hayatını kurtardı.'

Adam 'Ama ben New York'lu değilim!' der. Polis 'Fark etmez, bu durumda gazeteler şunu yazacaklar;
Cesur Amerikalı küçük kızın hayatını kurtardı' cevabını verir.

'Ama ben Amerikalı da değilim' der adam artık şaşırarak. Polis 'Ya, o halde nerelisin?' diye sorunca adam cevap verir;
'Ben Iraklıyım!'

Polis adama başka bir şey söylemez. Ama adam ertesi gün gazeteleri aldığında şöyle bir başlıkla karşılaşır;

“Radikal İslamcı, masum Amerikan köpeğini öldürdü. biggrin.gif

smile.gif
aLaTurCa
gercekleri yansitan bir fikra !
TEVHİD
ALINTI
“Radikal İslamcı, masum Amerikan köpeğini öldürdü.

Hakikaten bu şeklilde yazabilirlerdi. biggrin.gif

Birşey soracağım.Neden Delibalta?

Selam ve dua ile
Benevşe
Bence de böyle yazılabilirdi..
karakiz
kotu amerıkalılar hıc bır seyı oldugu gıbı kabul etmezler mı
Hoşgeldin Hüzün
evet her zaman yaptıkları....

ama o amerikalıların ne olduğunu 3 yaşınadi çocuklar bile biliyor .istediklerini yazsınlar..............
siyahgül
smile.gif hem gülüyorum hemde igreniyorum,gerçekten herşeyi istedikleri gibi kendi dogrultularında yapıolar..
sükût-u vaveyla
komik değil...aksine üzücü... dry.gif
ubeydullah
ALINTI
“Radikal İslamcı, masum Amerikan köpeğini öldürdü. ”

biggrin.gif gerçekten çok guzeldi
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.