Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Fotoğraf Yarışması
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ FORUMDAN HABERLER ]·.
Sayfa: 1, 2
islam ve kulluk
Es-selamun aleyküm

Düzenlemeyi planladığımız fotoğraf yarışmasının kurallarını istişare sonucu tayin etmiş ve artık yarışmayı başlatmış bulunmaktayız.

Yarışmamızın kuralları :

- Fotoğrafınızı çekip katılmanız için 70 gün süreniz mevcuttur . Katılacak olan kardeşimiz çekmiş olduğu resmi özel mesaj ile bana göndermesi veya yarisma@islamiforum.com adresine mail atmaları ve forumdaki nicklerinide belirtmeleri gerekmektedir.

Böylece hangi resmin kime ait olduğu bilinmeyecek oy kullanırken duygusallığa yer verilmemesi sağlanmaya çalışılacaktır.

- Yarışmamız iki kategori olarak gerçekleşecektir bir kısmında kendi çektiğimiz resimler (bu resimler yarışmanın başlangıç tarihinden sonra çekilmelidir) bir kısmında da başkalarından alıntıladığımız resimler şeklinde olucaktır.

- Yarışmada iki kategori yaptığımızdan ötürü her kategori için yalnızca bir resim verme hakkınız olacaktır.

- Yarışmanın konusu Yaşamımızdan dini manada ibretlik bir kare şeklindedir...

- Yarışmaya katılım 10 Mayıs Cumartesi günü saat 24'de son bulacaktır.

- Oylama tüm üyelerimiz tarafınca yapılacaktır. Tüm üyelerimize güvenerek oylamayı herkese açık yapmayı yeyliyor ve güvenlerimizin sarsılmamasını umuyoruz unutmayınki hak günü zerre kadar hakkında hesabı sorulacaktır...

- Kendi çektiğiniz resimlerde her hangi bir fotoshop uygulamasına izin vermiyoruz zira profosyonel bir yarışma değil her düzeye hitab eden bir yarışma yapmak istiyoruz.

- Şuana kadar gönderilen resimleri oylayabilir ve yorum yazabilirsiniz bunun için alttaki linki kullanabilirsiniz ...

http://www.islamiforum.com/yarisma/

Ve kategori birincilerine çağa iz bırakan müslüman önderler adlı 10 ciltlik seti :

http://www.ilkeyayincilik.com/kitap_kategori.asp?kategori=11

Kategori ikincilerine ise Allah'ın peygamberleri adlı 14 vcd'lik seti :

http://www.kitapci.nl/dilara-tr/images/115...ygamberleri.jpg

Hediye edeceğiz inşaallah ...

İnşaallah herşey yeterince açık olmuştur. Herkese başarılar dilerim...

Allah-a emanet olun
İlle Cihad
Evet başlayalım bakalım smile.gif
kırık-rüzgar
herşeyi çok güzel anlatmışsın islam sağolasın da oylamayı nasıl yapıcz nerde yapıcaz ne zaman yapıcaz katılımcılar da oy kullanabilecekler mi
islam ve kulluk
evet katılımcılarda kullanabilcek oylamaya anketler bölümünde yapıcaz inşaallah

bir anket açıp bana gönderilen tüm resimleri sizlere sunacağım inşaallah sizde beğendiğiniz resme oy vericeksiniz sonuçta resimlerin kime ait olduğunu açıklayacağım ve sonucu hep birlikte göreceğiz...

oylama yarışma bittikten muhtemelen iki gün sonra olur 25 mart salı günü ...
Benevşe
ALINTI
Yarışmamız iki kategori olarak gerçekleşecektir bir kısmında kendi çektiğimiz resimler bir kısmında da başkalarından alıntıladığımız resimler şeklinde olucaktır.

Ben şunu sormak istiyorum kendi çektiğimiz fotoğraf kategorisinde 15 gün süremiz var yani yarışma başladığı tarihten itibaren çekilen fotoğraflar olacak ama alıntı olan resim kategorisinde eskiden çekilmiş fotoğraflardan alıntı olabilir.Doğru mu anlamışım?
islam ve kulluk
evet kardeşim doğru anlamışsın
kırık-rüzgar
ALINTI(islam ve kulluk @ Mar 9 2008, 01:02 PM) *

evet katılımcılarda kullanabilcek oylamaya anketler bölümünde yapıcaz inşaallah

bir anket açıp bana gönderilen tüm resimleri sizlere sunacağım inşaallah sizde beğendiğiniz resme oy vericeksiniz sonuçta resimlerin kime ait olduğunu açıklayacağım ve sonucu hep birlikte göreceğiz...

oylama yarışma bittikten muhtemelen iki gün sonra olur 25 mart salı günü ...

çok iyi düşünmüşsünüz
islam ve kulluk
estağfurullah inşaallah öyledir
sabah_rüzgarı
kolay gelsin yarışmacı arkadaşlara

başkalarından alıntılan resimlerinde olması iyi olmuş
herkes katılabilr smile.gif
islam ve kulluk
herkesin katılabilmesi için böyle düşündük inşaalla hkatılım yüksek olur
bukle
hemde çok kapsamalı ,bütüm resımler olur yaniiii jp.gif
islam ve kulluk
o kadarda değil bukle kardeşim konuyu tayin etmiştim kuralların arasında
hamzayurekli
ehu ehu ehu oley yaaa.....

heyecanlanırım ben yarışmalarda ....

hadi iyi olan kazanın dıyorum arkadaşlarıma....wink.gif
islam ve kulluk
Kurallar yeniden düzenlenmiştir bilginize...

(değişen yarışma süresi ve yarışma konusudur)
aLaTurCa
ben tam okumadim sadece 6 nisani okudum, o gune kadar mi resim sana gonderilmeli, hm o gun olursa katilirim belki, cunku vazgecmistim katilmaktan
zikrullah
kendi çekimimiz dışında olan resimleri tam olarak anlamadım yani. başkası derken bu internetten bulduğumuz herhangi bir resim olabilir mi???

Bu arada ben kendi çekimlerimden bi türlü içlerinden bir seçim yapamadım ne yapsam ik:)
islam ve kulluk
seçim yapman gerekiyor yalnız kardeşim smile.gif

evet diğer kategori heryerden bulunan resimler için geçerlidir.
bukle
Ben resim gönderdim bile,kendi çektiğim resmiii......sanırım yarışmanın birincisi benim smile.gif,katılımcı olmadığından dolayıı....... jp.gif
islam ve kulluk
buraya yazmamış olabilirler ama katılım mevcut merak etmeyesin smile.gif
zikrullah
s.a. kardeşler kendi çekimim olan çok resim var elimde ama bi türlü seçim yapamadım ne yapsam acaba...
ayna
fotoğraf yarışması için lazım olur belki ben size bir link veriyorum.burada nasıl resim ekleneceği çok güzel anlatılıyor?
http://www.islamiforum.com/index.php?s=&am...st&p=159665
islam ve kulluk
yalnız ilk baştada söylediğim gibi resimleri alenen göstermeniz yasaktır özelden bana yollamanızı tekrar hatırlatırım ...

ayna kardeşe verdiği link içn teşekkür ederiz
kırık-rüzgar
zikrullah kardeş ben sana yardımcı olurdum özelden gönderebilirdin katılmıyorum zaten ama doğru olur mu islam kardeşim
islam ve kulluk
mesaj tekrar düzenlenmiştir ...
kırık-rüzgar
ALINTI(islam ve kulluk @ Mar 17 2008, 10:31 PM) *

mesaj tekrar düzenlenmiştir ...

hangi mesaj
kırık-rüzgar
islam yarışma başladı mı daha foto gönderecekler yok mu kardeşim ve kaç kere oy kullanılacak aynı resme çok oy verilebiliyor mu ne oluyor
İlle Cihad
arkadaşlar ben baktım oylama, fakat bir kere oy veren tekrar verebiliyor, yani (sözüm kesinlikle meclisten dışarı) resim gönderen bir üye, kendi resmine veya bir başkasının resmine birden fazla oy verebiliyor. bu pek adil olmaz düşüncesindeyim.

Ben kendi resimlerime 2 kere oy verdim denemek için ve iki oyumda kabul oldu..

bu arada islam ve kulluk kardeşim benim resimlerimden birer oy silebilirmisiniz. çünkü ben fazladan yaptım. dediğim gibi sadece denemek içindi. kimse bana kızmasın lütfen smile.gif ama buna bi çözüm bulunmalı diye düşünmekteyim.

Her üye her resme birer defa oy verebilmeli.

ayrıca katılım bittimi bilmiyorum, yani başka resimler glecektir muhtemelen. oylamaya şimdiden başlamak sonradan katılacak olan arkadaşların şansını azaltacaktır diye düşünmekteyim. tüm resimler eklendikten sonra oylama başlasa daha adil olur.

çünkü şimdiden resim gönderen arkadaşların daha sonra gönderilecek olanlara oranla daha fazla izlenme şansları olacak. yani rekabete aykırı gibi geldi smile.gif

bir tarih belirlensin o tarihe kadar resimler gmnderilsin. o tarihten sonra resim alınmasın. o tarihten bir ay sonrasına kadar da oylama yapılsın.

şahsi fkrimdir.
kırık-rüzgar
şunlara bi bakıyım ama henüz oy vermicem daha resim gelicek değil mii?
kırık-rüzgar
en sonunda açıklayın ama hangi fotoğraf kime ait diye
Ayn-ı Visal
Ya yarışma bitti mi?Yani şimdi foto göndersek kabul oluyormu?
İlle Cihad
yok bitmedi daha. ama gönderilen resimler oylamaya başlandı... sizde gönderin sizinkide oylansın kardeşim smile.gif
Ayn-ı Visal
ALINTI(SURAAN @ Mar 18 2008, 08:58 AM) *

yok bitmedi daha. ama gönderilen resimler oylamaya başlandı... sizde gönderin sizinkide oylansın kardeşim smile.gif

Gönderdim.Teşekkür ederim smile.gif
İlle Cihad
bu oylama şeklinde de bir sorun var gibime geldi açıkçası.

yani oy verecek kardeşlerin oy ver butonuna direk bastıkları kanatindeyim. yani yanındaki 1 den 10 kadar olan seçeneğe hiç bakmadan, 1 yazılı iken oy ver butonuna basmaktalar.

gerçi bu 1 den 10 a kadar olan seçeneklerin ne anlama geldiğini henüz anlayamadım smile.gif 10 puan veriyorsak oy ortalaması neden hala 10 u geçen yok smile.gif 1 veriyorsak, 10 neden var...

biraz aydınlatılırsa iyi olacak inşallah...
islam ve kulluk
Oylamalar sıfırlanacak ayarlarda bir bozukluk olmuş dediğiniz gibi herkes istediği kadar oy kullanabiliyor bunu düzenledikten sonra tekrar açacağız inşaallah

ama resimler geldikce eklemeye devam edeceğiz iki aylık bir zaman dilimi verdik siz üyelerimiz için yani herkesin resim gönderilmesi ve görülmesi için yeterli bir zaman dilimi bu ...

Siz resimlerinizi göndermeye devam edin katılım süresi henüz bitmedi ama ordaki oylar sıfırlanacaktır problem çözüldükten sonra tekrar oylamaya açılacaktır...
İlle Cihad
anladım kardeşim, bu güzel olur.
kırık-rüzgar
evet çok iyi olmuş
islam ve kulluk
admin kardeşimiz IP filtresi ile her gün aynı kişilerin verdiği oyların temizleneceği şekilde bir düzenleme yapmış binaenaleyh fazladan oy kullanan olamayacak siz rahat olun
sabah_rüzgarı
oylamanın en son gnüne kadar resim gönderilebilcek mi yani

o zamn ben son günlerde oy kullanıcam smile.gif
islam ve kulluk
her resim için puan verebilirsin kardeşim 1den 10a kadar sadece aynı resim için verilen birden fazla puanlar filtre tarafından silinecektir
Ayn-ı Visal
ALINTI(islam ve kulluk @ Mar 18 2008, 05:56 PM) *

her resim için puan verebilirsin kardeşim 1den 10a kadar sadece aynı resim için verilen birden fazla puanlar filtre tarafından silinecektir

Şimdi ben yanlışlıkla kendi resmime 1 puan verdim. laugh.gif Ama muradım 10 idi..Tekrardan 10 verdim olmadı.Ne olacak şimdi... cray.gif
islam ve kulluk
hakkını kullanmış oldun malesef yapcak bişey yok
sabah_rüzgarı
ALINTI(<VİSAL> @ Mar 18 2008, 06:00 PM) *

Şimdi ben yanlışlıkla kendi resmime 1 puan verdim. laugh.gif Ama muradım 10 idi..Tekrardan 10 verdim olmadı.Ne olacak şimdi... cray.gif

çok üzüldüm visal smile.gif
cidden şimdi ne olacak

yalnz bu sistem sanki bütün fotolara puan verilmesini destekliyor gibi
Ayn-ı Visal
ALINTI(islam ve kulluk @ Mar 18 2008, 06:02 PM) *

hakkını kullanmış oldun malesef yapcak bişey yok

Kardeşim bu puanlama sistemini değiştirin dry.gif
Olmaz yani,ayıptır,günahtır... smile.gif
Benimle puanlarını takas etmek isteyen var mı? laugh.gif
islam ve kulluk
evet her resme beğeni derecenize göre oy kullanmanıza müsaade var...
effsunkar
MAŞALLAH BEREKALLAHH..

YARIŞMA FİKRİ GERÇEKTEN ÇOK HOŞ VE GÜZEL OLMUŞ,
EMEĞİ GEÇEN HERKESTEN ALLAH C.C. RAZI OLSUN İNŞALLAH,
EMEĞİNİZE YÜREĞİNİZE SAĞLIK.
clapping.gif
islam ve kulluk
Allah sizden de razı olsun kardeşim ...
Benevşe
Resimlerde birşey dikkatimi çekti.Kendi çektiğimiz resimler kısmındaki resimlerden bazıları alıntı resim ve geçmişte çekilmiş resim gibi yanlış mı algıladım arkadaşlar ?confused1.gif
Benevşe
ALINTI(<VİSAL> @ Mar 18 2008, 06:00 PM) *

Visalcim üzülme olur böyle şeyler vardır bunda da bir hikmet
İlle Cihad
evet sanırım katagorilerde bir karışıklık var!
islam ve kulluk
yarışma başlayalı yaklaşık 15 gün oldu sayılır sizi bu kanaate vardıran nedir ?

resimleri yollayan kimseler şartları okuduktan sonra ona göre yolladıkları ve kendi çektiğim resimdir dedikleri için kabul edip ekliyorum ...
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.