Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Hukuk
Islami Forum - Popüler Forum > GENEL FORUM > .·[ MESLEKLER ]·.
telpako

S.A. sitemizdeki olaki mutlaka başka hukukçu da mevcuttur. Onlarla birlikte hukuksal sorunlarınız olduğu takdirde bilgi almak için danışabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım.
asiLDuA
aleykum selam telpako,Mesela ben avukatları hiç sevmem fakat belki biliyorsundur İHADER derneği bir çok müslüman esiri pakistandan ve quantanamadan bile getirdiler Allah onlardan razı olsun.Fakat onlar çizgilerini alenen duyuruyorlar.

www.ihader.com da çizgilerinin tağuta boyun eğmediklerini tevhidi çizgide davrandıklarını vs..Çok güzel bir şekilde anlatmışlar.

Ama siz bu konuda ne düşünüyorsunuz,Mesela bu mesleği yapmaya kararlı iseniz,İslam'a uygun bir şekilde yapmayımı düşünüyorsunuz yoksa,Normalbildiğimiz avukatlar gibimi yapmayı uygun buluyorsunuz.
telpako
Avukatlığın islam auygun olanı olmayanı diye bir ayırım olamaz. Nasıl ki bir mühendise sen islama uygun mühendislik mi yapiyorsun yoksa islama aykırı mühendislik mi yapiyorsun diye sormak abes olacaksa avukatlık için de aynı şeyler geçerlidir. Diğer meslekler nasıl kendi meşguliyetleri ile uğraşiyosa avukatlar da aynı şekilde uuğraşırlar. İhader de faaliyet gösteren avukatlar bu faaliyetleri haricinde mutlaka kendi ekmek paralrı içinmesleki faaliyetlerde bulunuyorlardır. Aksi halde üye olup ffilen hiç bir şey yapamazlar biz de elhamdülillah böyle bir derneğe üyeyiz.

Avukatlar meslekleri haricinde kendi özel çabaları ile İslami çizgide fayrıca faaliyette bulunurlar bu avukatlar için diğer mesleklere göre daha kolaydır.
bukle
Telpako demek hukukçusun;öğrenmem iyi oldu..belki lazım olur,fikirlerine ihtiyacım olur,inşallah danışma ücreti talep etmezsin jp.gif
asiLDuA
telpakoya bir vur bin ah işit.Yaw kardeşim sen ne ters yazı yazıyorsun.Her neyse,Allah firaset versin .
telpako
danışmaya ücret almiyoruz. smile.gif

elmiyah kardeşim herhalde yanlış anladım. Çizgi den bahsediyorsanız. Biz de çizgimiz yolumuz belli kendi çapımızd afaliyetlerimiz var elimizden geldiğince İslam için çalışmaya bunun yanında dünya rızkımızı kazanmaya gayret ediyoruz . umarım anlatabilmişimdir.
asiLDuA
Tamam anladım kardeş sonunda..,Allah hayırlısını versin.
Benevşe
ALINTI
danışmaya ücret almiyoruz.

Sadece danışmaya mı? jp.gif
Gezgin_musab
ALINTI(telpako @ Mar 4 2008, 06:31 PM) *

danışmaya ücret almiyoruz. smile.gif

elmiyah kardeşim herhalde yanlış anladım. Çizgi den bahsediyorsanız. Biz de çizgimiz yolumuz belli kendi çapımızd afaliyetlerimiz var elimizden geldiğince İslam için çalışmaya bunun yanında dünya rızkımızı kazanmaya gayret ediyoruz . umarım anlatabilmişimdir.

tamam ozamn adres alayım benı dınlemek yıllarını alır

bu arada danısma beleş yemek bı de tuzlu kahven varsa tamam

şaka ettım
karakiz
eger ıstedıgım ogretmenlıkler olmazsa hukuk bolumunude dusunuyorum thinking.gif thinking.gif saol shake2.gif
karakiz
offtp.gif telpako hukuk okuyormusun yoksa bıtırdın de avukatmısn
telpako
Bitirdim bacım .
sabah_rüzgarı
forumda avukatımızın olduğunu bilmek de iyi oldu smile.gif
amcam bana da küçükken -şimdide arada- avukat diye takılırdı

çalışmalarınz da başarılar
kırık-rüzgar
ALINTI(sabah_rüzgarı @ Mar 22 2008, 12:15 PM) *

forumda avukatımızın olduğunu bilmek de iyi oldu smile.gif
amcam bana da küçükken -şimdide arada- avukat diye takılırdı

çalışmalarınz da başarılar

niye
sabah_rüzgarı
sanırım bazı konulardaki tavırlarım etken oldu

esengül senle benm davama ben bakabilirm yane whistling.gif
kırık-rüzgar
ALINTI(sabah_rüzgarı @ Mar 23 2008, 10:39 PM) *

sanırım bazı konulardaki tavırlarım etken oldu

esengül senle benm davama ben bakabilirm yane whistling.gif

bizim bir davamız mı var ne güzel anlaşıyoruz ama benim bir davam söz konusu olursa sen ilgilenirsin
TEVHİD
ALINTI
Bitirdim bacım .

Maşallah.Allah hayırlarla karşılaştırsın inşallah.

Selam ve dua ile
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.