Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Ne Kadar şınav çekebilyosunz ?
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM DİĞER... > .·[ ANKETLER ]·.
Sayfa: 1, 2
sabah_rüzgarı
merak ettim
şınav çakiyomusunz pardon çekebiliyomsnz biggrin.gif

çekenlerin de kaç adet çekebildikleri smile.gif
cinsiyet de belirtirsenz iyi olur

bakalım forumuzda bu konuda yetenekliler var mı ??
kilic_aygül
5 tane en fazla 10 çekebilirim. smile.gif)
ama mekiği 20-30 uğraşsam daha fazla çekebilirim istesem.. smile.gif))
e beni biliyosunuz belirtmeme gerek yok sanırım cinsiyetimi..smile.gif)

not: nerden aklına geldi yaw böyle bi soru?...
sabah_rüzgarı
ALINTI(kilic_aygül @ Mar 4 2008, 12:46 AM) *

not: nerden aklına geldi yaw böyle bi soru?...

ben bu ara antreman yapıyorm
çok yeni olsam da biggrin.gif
babam çok güzel çeker
uzun zamndır çekmediği halde 30 tane rahat çekebilr
ara vermediği zamnlar da 50 tane çekiyor
bende de kıskançlık başladı
hiç çekmeyi beceremediğmden smile.gif
ama şimdi 5 tane çekiyorum
ama kollarım tam istediğim gibi değil

bakalım en çok kaç tane çekebilcem
aysena
0 smile.gif
İlle Cihad
askerdeyken kesintisiz 55 tane çekerdim..

ama şimdi hiç denemiyorum, sanırım 15- 20 arası değişir...
kilic_aygül
ALINTI(sabah_rüzgarı @ Mar 4 2008, 09:30 PM) *

ben bu ara antreman yapıyorm
çok yeni olsam da biggrin.gif
babam çok güzel çeker
uzun zamndır çekmediği halde 30 tane rahat çekebilr
ara vermediği zamnlar da 50 tane çekiyor
bende de kıskançlık başladı
hiç çekmeyi beceremediğmden smile.gif
ama şimdi 5 tane çekiyorum
ama kollarım tam istediğim gibi değil

bakalım en çok kaç tane çekebilcem

hergün yaparsan zamanla alışırsın. önce 1 tanesini bile tam doğru yapamazsın, yaptıkca doğru çekmeye alışırsın. bunun için bi zaman geçer. sonra birkaç tane yaparsın. ondan sonra fazlalaştırmaya alıştırmak istersen zamanla 1er 1er attırırsın. yoksa bir anda çok çekiyim diye uğraşırsan pek olmuyo. bilmem ama zorlarsan belki zarar verebilirsin bi yerine Allahualem. nolur nolmaz diye tahmin ediyorum.
ben ergenlik döneminde biraz tombik bi kızdım. zayıflayım diye yememeye çalışsam da dayanamazdım. bu sefer gece yatınca midem kazınırdı. bi kaç lokma zeytin ekmek atıştırıp yatıyım diye kalkardım. Tam 1 EKMEK le bir kase zeytini yağına bana bana bitirirdim. sonra cumba yatak...smile.gif tombiklikten bi türlü kurtulamazdım. abur cuburu da çok severdim. doktorlara veya büyüklere sorduğumda, sen büyüme çağındasın rejim yapma sakın derlerdi.(çok haklıymışlar. insanın en iyi beslenmesi gereken dönemmiş ergenlik dönemi. biliyor musunuz süt veren bir anne kadar beslenmesi gerekiyormuş insan ergenlik döneminde). ya diyordum 'daha ne büyücem 15 yaşındayım. çocuk muyum kocaman kız oldum.'
baktım az yemem mümkün değil. çok iştahlıyım. doktorlar da sakın az yeme spor yap diyor. ee ne sporu yapıcam? basket oynasam potaya gidip artık komik olurum. kimse yok benim gibi oynayan. bi de boyum yeterince uzun değil diye kimse benle maç yapmaz. smile.gif football oynıcak halim de yok tabi. başka yapacak spor imkanı da yok. ara sıra çıkıp koşmaya karar verdik arkadaşımla.. (tabi o zamanlar tesettürlü ve İslama göre yaşayan biri değilim.) pek koşacak yer de yok şimdiki gibi. şimdi çok güzel yürüyüş yolları, spor yapmak için parklar var burda. o zaman yoktu...
ben de mekik çekmeye çalışmaya başladım evde. yanı sıra başka egzersizler de yapıyodum. 15 yaşımdan beri önce ayaklarımı kanepenin altına koyarak 5-10 tane çekmeye başladım. sonra ayaklarımı biri tutmadan çekmeye alıştım. gittikçe alışınca 10-20 tane rahat çekebilmeye alıştım. o zamandan beri bol bol yerim, sonra da egzersiz yaparım o zaman şişmanlamam. smile.gif
şimdi en fazla ne kadar çekebildiğimi görmek istersem 50-100 tane mekik çekebilirim. ama 10-20 tanede bir durup devam ederek... smile.gif
şinav çekmeye de 5 senedir alışıyorum. arada bir çekmeye çalışıyorum. ama halen 5-10 taneden fazla çekemem. çok zor. hele benim kollarım çok zayıf... ama bu sıra pc başından kalkıp hiçbirini yapmıyorum malesef... smile.gif

not: cihad marşları dinlerken harika şinav ve mekik çekiliyor. denemenizi tavsiye ederim. good.gif
Benevşe
ALINTI(aysena @ Mar 4 2008, 09:39 PM) *

0 smile.gif

+1 jp.gif
Gezgin_musab
AKlıma dunyavı bı sınav geldı
ne gunlerdı kosturuyorduk tarlada kos kosabıldıgın kadar genclık gıttı ılımsız bakalım ne ola hayır ola..
sabah_rüzgarı
ALINTI(kilic_aygül @ Mar 5 2008, 12:03 AM) *

hergün yaparsan zamanla alışırsın. önce 1 tanesini bile tam doğru yapamazsın, yaptıkca doğru çekmeye alışırsın. bunun için bi zaman geçer. sonra birkaç tane yaparsın. ondan sonra fazlalaştırmaya alıştırmak istersen zamanla 1er 1er attırırsın. yoksa bir anda çok çekiyim diye uğraşırsan pek olmuyo. bilmem ama zorlarsan belki zarar verebilirsin bi yerine Allahualem. nolur nolmaz diye tahmin ediyorum.
ben ergenlik döneminde biraz tombik bi kızdım. zayıflayım diye yememeye çalışsam da dayanamazdım. bu sefer gece yatınca midem kazınırdı. bi kaç lokma zeytin ekmek atıştırıp yatıyım diye kalkardım. Tam 1 EKMEK le bir kase zeytini yağına bana bana bitirirdim. sonra cumba yatak...smile.gif tombiklikten bi türlü kurtulamazdım. abur cuburu da çok severdim. doktorlara veya büyüklere sorduğumda, sen büyüme çağındasın rejim yapma sakın derlerdi.(çok haklıymışlar. insanın en iyi beslenmesi gereken dönemmiş ergenlik dönemi. biliyor musunuz süt veren bir anne kadar beslenmesi gerekiyormuş insan ergenlik döneminde). ya diyordum 'daha ne büyücem 15 yaşındayım. çocuk muyum kocaman kız oldum.'
baktım az yemem mümkün değil. çok iştahlıyım. doktorlar da sakın az yeme spor yap diyor. ee ne sporu yapıcam? basket oynasam potaya gidip artık komik olurum. kimse yok benim gibi oynayan. bi de boyum yeterince uzun değil diye kimse benle maç yapmaz. smile.gif football oynıcak halim de yok tabi. başka yapacak spor imkanı da yok. ara sıra çıkıp koşmaya karar verdik arkadaşımla.. (tabi o zamanlar tesettürlü ve İslama göre yaşayan biri değilim.) pek koşacak yer de yok şimdiki gibi. şimdi çok güzel yürüyüş yolları, spor yapmak için parklar var burda. o zaman yoktu...
ben de mekik çekmeye çalışmaya başladım evde. yanı sıra başka egzersizler de yapıyodum. 15 yaşımdan beri önce ayaklarımı kanepenin altına koyarak 5-10 tane çekmeye başladım. sonra ayaklarımı biri tutmadan çekmeye alıştım. gittikçe alışınca 10-20 tane rahat çekebilmeye alıştım. o zamandan beri bol bol yerim, sonra da egzersiz yaparım o zaman çok şişmanlamam.
en fazla ne kadar çekebildiğimi görmek istersem 50-100 tane mekik çekebilirim. ama 10-20 tanede bir durup devam ederek... smile.gif
şinav çekmeye de 5 senedir alışıyorum. arada bir çekmeye çalışıyorum. ama halen 5-10 taneden fazla çekemem. çok zor. hele benim kollarım çok zayıf... ama bu sıra pc başından kalkıp hiçbirini yapmıyorum malesef... smile.gif
not: cihad marşları dinlerken harika şinav ve mekik çekiliyor. denemenizi tavsiye ederim. good.gif

yazdılarını keyifle okudm smile.gif
kilom normalin altında sebebim bu değil
yalnz kilonn şınav çekmeye hiç bi artısı yok
ben görmedim de smile.gif
ilk şınav çektiğimde 1 taneyi o kadar zor çektim ki kendimi de zorladım
bir hafta boyunca kollarm acıdı
aradan baya zamn geçti tekrar denedim -baya iyi bi netice- 5 tane çektim
kolarım yeteri kadar eğiliyor mu bilemm whistling.gif
sanırm eğilmiyo da biggrin.gif

babam da yarım şınav çekmemi önerdi oturarak çekiliyor
alıştırma açısından iyi olur diye
onu da sade babamn tavsiye ettiği gün beraber çektik
çok iyi yapabiliyor gibi normal çekmeye çalışıyorm biggrin.gif

mekik de çekerim ama 10 15 tane yeni pek sevmiyorum mekik çekmeyi
ama bi ara baya çekiyodum

şimdi hedefim şınav

hareketli bişeylerle çekmek ciden hem keyifli
hemde azmini arttırıyor

kilic_aygül
benim mekikle başlamamın ilk başta kiloyla ilgisi vardı kendi adıma söyledim. sizi kastetmedim zaten. onu öncelikle belirtmek isterim..smile.gif
sonra çok güçsüz ve çelimsiz kaldım. sağlıksız zayıfladım çocuk sahibi olduktan sonra. güç toplamak için iyi beslenip şinav çekmeye alıştırmaya başladım kendimi. tekrar kilo alıp egzersiz yapmaya başladım. böylece kaslar hareket ettiği için insan zinde ve güç kazanıyor..smile.gif)
karakiz
bende bır ıkı taneyı zor cekıyorum yanı cekmeye calısıyorum ama kollarım cok agırıyo cekebılenlere masallah
fecrvakti
35 civarı cekiyorum . ama barfixte bölük rekoru elimdeydi:)
islam ve kulluk
15 şınav maksimum
ama mekik derseniz 100 adet tek seferde ..
aLaTurCa
ben sinav cekmem, ugrasmiyorum hic onla cok zor ya:) sinifta konu acilmisti kim yapabilir derken cocuklar yapinca sende yap deyince gaza geldim maximum 10 da bitmistim smile.gif

mekik nedir onu anlamadim?

islam ve kulluk
hani yere uzanır elimizi boynumuza koyar sonra başımızı çekerek doğruluruz ama ayaklar uzanık halde olucak sürekli smile.gif
aLaTurCa
QUOTE(islam ve kulluk @ Mar 7 2008, 06:00 PM) *
hani yere uzanır elimizi boynumuza koyar sonra başımızı çekerek doğruluruz ama ayaklar uzanık halde olucak sürekli smile.gif

evet, karin kaslari icin, onu cok iyi yapabilirim biggrin.gif

Linkinpark
ben 35 tane çekebiliyorum...
beyda
Ben takdir ediyorum çekebilenleri yaa...

Bir tane bile çekemiyorum çok sinirim bozuluyor. dry.gif

kilic_aygül
ALINTI(islam ve kulluk @ Mar 7 2008, 06:45 PM) *

15 şınav maksimum
ama mekik derseniz 100 adet tek seferde ..

demek ki biraz daha kendimi zorlasam seninle aynı olurum...
ama bu sıra pc başında çok hamlandım.
biri beni biraz pc den uzaklaştırsınnn..
çökmeye başlıcam yaw...
Ayn-ı Visal
1 cray.gif
Yaşlanııyorum herhalde...
sabah_rüzgarı
bayanlar ve erkeklerin bu konuda aralarında fark söz konusu

bize okulda çek dedikleri zamn yatar kalkardık numaradan biggrin.gif
ahh ahh
keşke o günlerde biraz daha uğraşsaydım

neyse ben azimliyim
hergün illaki deniyorum
kollarım da acımıyor

aLaTurCa
Sabahcim kendine ne iskence yapiyorsun oyle, en guzeli yuruyus ve kosu yap sen wink.gif
slow

kaç şınavmı? hiç saymadım smile.gif

--------------------------------------------

(100 tane çok rahat bi şekilde gleam.gif )
al_muallim
ben 27 tane çekiyorum doh.gif
sükût-u vaveyla
birinciyi çekiyorum ikinciye kalkamıyorum biggrin.gif çokta önemli bir şey değil bence tongue.gif
nurun nisa
ALINTI(havvanur @ Jun 7 2008, 09:21 AM) *

birinciyi çekiyorum ikinciye kalkamıyorum biggrin.gif çokta önemli bir şey değil bence tongue.gif

Evet bayanlar şınav konusunda pek de becerikli değil bizim için daha rahat yapılan harekerler var jp.gif
pürmelal
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif o nasıl bir soru öyle yaa..

hiç desem.. tongue.gif
sabah_rüzgarı
bu aralar bende pek çekmiyorm ama yinede 4-5 çekebilrmm

sanki çok çekebiliyomuşş gibii fool.gif
öncevefa
ben on dört tane çekebiliyorumm heyt bee jp.gif
seyhan
0 şınav flaugh.gif
sabah_rüzgarı
ALINTI(öncevefa @ Jun 11 2008, 03:42 PM) *

ben on dört tane çekebiliyorumm heyt bee jp.gif

kandırıyor olmayasınn fool.gif
öncevefa
ALINTI(sabah_rüzgarı @ Jun 11 2008, 04:04 PM) *

kandırıyor olmayasınn fool.gif

evet kandırıyorum on dört değil bazen bu on beş olabiliyor bleh.gif ya cıddıyım sabahcım gerçekten on dört yahu daha biraz önce çektimmm biggrin.gif
sabah_rüzgarı
anlamıştım zaten kandırdığını tongue.gif

bu arada gaza geldimm fool.gif
başlıyorm çekmeye
whistling.gif
öncevefa
ALINTI(sabah_rüzgarı @ Jun 11 2008, 04:10 PM) *

anlamıştım zaten kandırdığını tongue.gif

bu arada gaza geldimm fool.gif
başlıyorm çekmeye
whistling.gif

boşa gaza gelme geçemezsin beniii sabahcım jp.gif
ozlem_im
0 smile.gif jp.gif
Linkinpark
30 tane...
İ K R A
en fazla 2 biggrin.gif
sabah_rüzgarı
ALINTI(Linkinpark @ Jun 11 2008, 06:22 PM) *

30 tane...

fırsatını yaklamışken at havanı fool.gif
Linkinpark
sebep???
sabah_rüzgarı
sebep benim 5 te takılmam
sennde büyük harflerle yazman
Kaveller
ALINTI(sabah_rüzgarı @ Jun 11 2008, 11:11 PM) *

...... smile.gif

gol mu oldu bizimkiler bağırıyor ???

bu arada şınav çekmeyi denemişliğim bile yok
sabah_rüzgarı
sanırm gol değil kazanılmış
bi gol için çığlık ve sesler fazla gibi
fool.gif
Kaveller
ALINTI(sabah_rüzgarı @ Jun 11 2008, 11:19 PM) *

sanırm gol değil kazanılmış
bi gol için çığlık ve sesler fazla gibi
fool.gif

çığlıktan öte bi kaza kurşununa kurban gidecektim cık cık cıkkkkk

ne buya bu maç illetini bu sepepten sevmiyorum , deli dumrullar

bıraksak babam da atacak bi tane

kınıyorum lac.gif help.gif
Linkinpark
ALINTI(sabah_rüzgarı @ Jun 11 2008, 11:11 PM) *

laugh.gif laugh.gif ne acayip bir anlayış bu ya.. biggrin.gif

komik geldi bana..

vesselam..
Abd_us_SAMED
şınav 25 tane çekerim bi de mekikten bahsetmişsiniz.
arkadaşlar tam mekik çekmeyin beli çok zorluyor.amac sadece karın kasları olmalı mekikte.hafif kalkın tekrar inin hem karın kaslarınızın tam mekiğe göre daha çok kasıldığını hissedeceksiniz.hem de belinizi zorlamamış olurusnuz.
asiLDuA
herkezin cevabını okudum hele dedim bende bir şınav çekeyim özendirdiniz beni kalktım çektim smile.gif)))))) 9.da finish smile.gif))))))
sükût-u vaveyla
ALINTI(asiLDuA @ Jun 12 2008, 03:52 PM) *

herkezin cevabını okudum hele dedim bende bir şınav çekeyim özendirdiniz beni kalktım çektim smile.gif)))))) 9.da finish smile.gif))))))

ooo tebrikler yine siz kalkabilmişsiniz...ve çekebilmişsiniz clap2.gif
Linkinpark
ALINTI(havvanur @ Jun 12 2008, 08:45 PM) *

ooo tebrikler yine siz kalkabilmişsiniz...ve çekebilmişsiniz clap2.gif

Niye sen şınav çekemiyormusun avatarı güzel arkadaş flaugh.gif flaugh.gif
sükût-u vaveyla
ALINTI(Linkinpark @ Jun 13 2008, 05:37 PM) *

Niye sen şınav çekemiyormusun avatarı güzel arkadaş flaugh.gif flaugh.gif

avatarı gerçekten güzel arkadaş biggrin.gif ikinciye kalkamıyorum ...

şimdi aklıma geldi :şınavı çekmeye başlarken yere doğru iniyoruz ya bu bir oluyor dimi..çünkü ben yere doğru iniyorum...tekrar kalkamıyorum...aa yoksa bir tane de mi çekemiyorum confused1.gif
Linkinpark
Puhahahaha biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

gerçekten güldüm ya.. Avatarı güzel arkadaş flaugh.gif Beni güldürdün.

Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.