Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Beni Siteden Atar Mısınız?
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ ÜYELİK PROBLEMLERİ ]·.
ahsen-i takvim
yönetim lütfen ben bir daha siteye girmesem iyi olacak beni atın da gideyim..
fecrvakti
ALINTI(ahsen-i takvim @ Mar 3 2008, 04:12 PM) *

yönetim lütfen ben bir daha siteye girmesem iyi olacak beni atın da gideyim..

hayrolsun inş nedenkine mübarek .sitemiz bağımlılıkmı yapıyor diye:)
ahsen-i takvim
dry.gif atsınlarda sebebi önemli değil..
fecrvakti
mübarek sebepsiz atma olurmu hiç bizler bir aile gibiyiz. aliden dışlamak olurmu hiç
İlle Cihad
Kimsenin atılması taraftarı değiliz elbette. bir mesela var ise konuşarak çözülebilir kanaatindeyim.

Ama girmek istemiyosanız atılmanıza gerek yok. girmezsiniz olur biter..
islam ve kulluk
http://www.islamiforum.com/index.php?s=&am...st&p=242457

geçen hafta linkdeki kelamı ederken şimdi böyle demeniz çok ilginç...

kimse hiçbirzaman kendisini işe yaramaz hissetmesin zira bu rabbine karşı bir hakaret dahi olabilir Allah-u teala seni yaratmışsa mutlaka (!) bir nedeni mevcuttur ...

bu sitede illada paylaşımlarda bulunmak değildir önemli olan burdaki bir kardeşlik ruhudur bir ilim paylaşımıdır Efendimiz müslümanlar kardeştir derken her daim yanyanalardır demek ister ...

Eğerki örnek aldığımız kişi Efendimiz -sallallahu aleyhi ve sellem- ise kardeşlerimizden uzaklaşmak değildir erdemlik (!)
erdemlik kardeşlerimizle birlikte olmaktır şuan işe yaramadığı hisdsetsen dahi yarın öbür gün rabbinin önüne neler çıkaracağını bilemezsin...

diceklerim bu kadar sdizi atmıycaz ama siteye girip girmeme tercihi sizindir.
Allah-a emanet olun
EsLeMNa
Sitede yaşadığınız bir mevzu sebebiyle bu cümleleri yazdıysanız,unutmayın sizi üzen neyse burada öğreneceğiniz bir kelimeyi engelleyecek kadar kıymetli olamaz..
sabah_rüzgarı
ahseni takvim cidden bi durum mu söz konusu
pek fazla online olamasan da burda olmaktan mutlu oldunu düşünüyodum
bunu bozucak bişey mi oldu
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.