bir dahaki devamı varmı yokmu allahu alem şimdilik benden bu kadar . zaten iki bucuks aattir bu yazıyı yazıyorum...
haydi hayırlı okumalar.
kullandığım üsluplar için ve ismini unuttuğum ismini zikretmediğim kardeşler kusura bakmasın inş.
SURAAN: Allahu ekber Allahu ekber.....
HAMZA YÜREKLİ: evet arkadaşlar imamımız ezanıda okudu sohbete başlıyoruz inş.
evvel sorusu olan varmı konumuz ne olsun .
ESENGÜL: abi benim bir sorum var bu adadan ne zaman kurtulacaz sen onu de bana
HAMZA YÜREKLİ:ben müneccimmiyim yav konuşma lem konuşma lem
ESENGÜL: ama abis en sor dedinya bende sordum ne kızıyon ya
HMZAYÜREKLİ: ben abinim hem severim hemde konuşma lem derim oa göre
HAMZAYÜREKLİ: evet dava kardeşlerim kara harakatının başladığı bu zaman diliminde rabbimize sığınıp biarz irticai faaliyet yapalım dedik. bu münasebetle adadaki ilk dersimizi yapıyoruz .sohbetimizin konusu alemi islamın ve bizim kurtuluşumuz nasıl olacak tır.şimdi muhterem cemaat derse başlamadan önce bi namaz kılalım inş namazımız gecmesin.
SABAH_RÜZGARI: ya bunun ders anlatacağı yok en iyisi namazımızı kılalım.imam kim olacak
SURAAN:ben olabilirim diye düşünüyorum . düşünmeden evvel kıbleyi bulmak gerek.kıbleyi nasıl bulacaz şimdi.
TEVHİD.onuda bana bırakın ayol şimdi 99 luk tesbihimi bi atarım bi döndürürüm durduğu yer kıbledir inş selam ve dua ile
VİSAL: cok teorikmiş ilk kez duyuyorum ama ne kaybederizki bi deneyelim yusufumda yanımda olsaydıya .ah yusufum ah.
bu arada adanın diğer tarafındanda batık bir gemi bulurlar..namaz kılındıktan sonra herkes o tarafa doğru koşarlar
HAMZA YÜREKLİ: buldum arkadaşlar buldum koşun koşun . hem burada ismail ağa panosu var. onun himmetiyle bu yiyeceklee geldi buraya galiba. o kadarda dua etmiştim ha imdadımıza yetiştiler inş.bi ton balık var burda onları yiyelim inş. kim pişirsin bize bu yemekleri
SABAH RÜZGARI: esengülcüm bitaneciğim sen dur onlar yaparlar sen yorulma hayatım.
nisalar sofrayı kurarlar ama bişi eksiktir.
HAKİKAT: arkadaşlar beni bi dinleyin çakmak yada kibriti olan varmı balığı pişirmemiz lazım biliyorum çoğunuz kullanmıyosunuz zararlı ama aç kalmamak için napalım yanında olan biri verirse sevinirim
HAMZA YÜREKLİ: ben tütün kullanıyorum bende cakmak var . yakiyim durun . evet yandı odunlar ohh tamda ağzıma layık ne güzel pişiyorlar demüüü.
ÜMMÜ SELEME: arkadaşlar yavaş yavaş boğulacaksınız kıtlıktan çıktınız sanki aa yavaş yiyin
ALATURCA: kardeşim bize diyosunda sen kendine bakmıyosun olmuyo ama böyle sen ye ye sonra bize laf at
tüm forum karınlarını bir güzel doyurur ve muhabbet edilmeye başlanır
.
MUSALLİ: ahh ahh canım pc im şimdi olsan foruma girer dolaşırdım şimdi ne güzel ben pc mi özledim
VİSAL:ben yusufumu özledim .bin pc gelse yusufumun yerini tutarmı tutmaz.ya ben yusufu özledim yarabbim sen bir cıkış yolu göster bize.
3 ELMİYAH: aha alaatinin sihirli lambası bu sefer kurtulduk
lambayı ovarlar...
CİN : bendeeeeeen 1 dilek dileme hakkınıııız vaaaaaaaaaar
TEVDİH:ben evimi istiyom beyim şimdi beni merak etmiştir kek yapacağım ona hemde muzlu kek..selam ve dua ile
HAMZA YÜREKLİ: acılı kebab
ÜMMÜ SELEME: gemi
VİSAL:biricik yeğenim yusuf
SABAH-RÜZGARI: bende nişanlımı istiyomm
ESENGÜL: ben burdayım hayatım
SABAH_RÜZGARI: pardon bitanem
ELAM:ben bolog umu istiyom
AYNA:bende gemi istiyorum
GEZGİN -MUSAB: cekilin yoldan bend egeldim bende ailemi istiyorum muhahaha
CİN : bi karaaaaaaar veriiiiinnn sen sonsun ve senin kararıııııın belirliceeeeeekk
CAH: şey gemi yok yok yok daha neler şey aslında gemi mi desem
VİSAL:gemi diyenler bu son şansımız
HAMZA YUREKLİ: forum mu gemi mi?
AYNA: forummmmmmmmmmm
TeVHİD: allah cezanı vermesin senin emi.selam ve dua ile
AYNA: ya şey ya aslında gemii ama şey ani oldu şey tuttu ama sen bu adanın...şey aslında
ALATURCA:saldırınnnnnn:)
ertesi gün...
HAMZA YÜREKLİ: ya benim karnım acıktı
ÖNCE VEFA biraz dayanmalısın
HAMZA YÜREKLİ : dayanamıorum yaaaaaaaaaaaaaa
ALATURCA : gece 2 lere kadar forumda kalırken aç dayanıosun ama
BENEVŞE: hiç sorma o konudan bu konuya msj atmayı biliosun
MUSALLİ : yaa evet bende acıktımmm
CANTÜRK : gidin şurdan yengeç mengeç yiyin FORUM olaydı görürdüm ben sizi bakalım o zaman aklınızda
yemek oluyomuydu
AYNA : ya açız yaaa
BENEVŞE : ühühühüüü hepimiz burda açlıktan ölücezzz
İSLAM VE KULLUK : acaba öbür dünyada İSLAMİFORUM varmıdır? ve ben gene yönetici olurmuyum?
Yemek bulamayınca morallerin düzelmesi ve o anki durumu biraz olsun unutabilmek için oyun oynanmasına karar verilmiş ve oyun olarak da ROPORTAJ oyunu seçilmiştir...
SABAH-RÜZGARI:evet kıymetli ve hürmetli bir o kadarda değerli site sakinleri sabah rüğgarının sunduğu bir haftanın konuğu programına hoş geldiniz bu haftanın konuğu hamza yürekli arkadaşımızdır.
hoş geldiniz hamza yürekli kardeşim.
HAMZA YÜREKLİ : hoş buldum efendim bana 50 dolar verirsen senle roportaj yaparım yoksa konuk felan olmam
GEZGİN-MUSAB:muhahahahahahahaha:)
SABAH _RÜZGARI:neyse teknik arızadan kaynaklanan bir sorundan ötürü yayınımızxa ara vermek zorunda kaldık ikinci bölüme hoş geldiniz ikinci konuğumuz fecr.hoş geldiniz kardeşim.
FECR:hoş gördük inş. rportaja başlamadan ben kek istiyorum kek verecenmi bana kek yoksa rpottajda yok
GEZGİN_MUSAB:muhahahahaha
SABAH RÜZGARI:evet bir teknik araza daha meydana geldi üçüncü konuğu alalım inş(yarabbim selametle bu rportajları yapayim ya kime gideyim ben şimdi ha alaturca iyi olur.evet alaturca bu haftaki konuğumuz sensin
ALATURCA:kız biliyonmu bugun okulda baya yoruldum cocuklar kafamı şişirdi hapşırırkende fotomu cektiler sonracığıma kolorileri azaltmak için spor şart bu zamanda. sağlıklı ve zind eolmak için muhakkak spor yapmak gerek hem volkan konak gelmişti buraya konsere orda yaşlı bir imam amca vardı yanımda oturanlar bu adam ne diye bakıyor bize deyinip duruyorlardı eheuuu sonra fecri döndürmek için ona bir oklavalı bulmak gerek
SABAH RÜZGARI:ay yeterrrrrrrr:)
SABAH_RÜZGARI: yarabbim nedir benim bunlardan cektiğim evet kıymetli izleyiciler ıssız adada olduğumuz için bazen uydu aksaklığı olabiliyor .izlicilerimizdne tekrardan özür dileyip yayınımıuza kaldığımız yerden devam ediyoruz.deniz kıyısında bir kardeşimiz var ona elinde boyalarıyla tablo cizen visalin yanındayız şu an.efendim yayınımıza hoş geldiniz.
VİSAL:ah ah kardeşim yusufumu görmediğimden beri risalede okuyamıyorum cok özlediğim için deniz kıyısı havası romantik olur düşüncesiyle resmini ciziyorum . haleti ruhiyem tarumar lütfen beni mazur görün hissiyatım hislerim roportaj yapmaya müsait değilde şu an. ühü ühü ühü.
SABAH RÜZGARI: YA HAVLE VELA KUVVETE
SABAH_RÜZGARI: ya yeter diyecem isyana girecek nerdeyse aklımı kaybedecem yokmu bu adada benimle rportaj yapacak yahu en iyisi nişanlım esengüle gideyim.oda uyuyo ya ben ne yapacam şimdi .yapmıyoruma arkadaş kimseyle rportaj falan yapmıyorum ben diyerekten bir köşeye cekilip ağlama başlar ehü ehü ehü diye:)
bu arada kendilerine yeni yeni gelen ve ucağın düşüş şiddetinden bir şeyler hatırlamayanlar kendilerine gelirler.
HAMRA:ah ah nasılda rahat uyudum ha bi camı acayımda hava alsın form ana bune türküyeyi su basmış vış heryer deniz kıyametmi koptu tevhid tevdid
TEVHİD efendim admin selam ve dua ile
HAMRA : çabuk itfayiyeyi çağır polis çağır avrupa insan haklarına haber ver imf borçlarına karşı topraklarımızı almış
TEVHİD:hııı
selam ve dua ile
HAMRA : öyle bakmada bana dışarı bak
TEVDİD : annaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa forumu n etrafı ne olmuş böyle sel gelmiş ay ay gideyimde eslamnaya haber vereyim selam ve dua ile
ESLAMNA : hazırmı şekerim mikrofun
SABAH_RÜZGARI : evet konuşa bilirsin
ESLAMNA : sevgili forum üyelerimiz uyanırmısınız acaba
ses yok
ESLAMNA: sayın üyeler uyanırmısınız canlarım
yok ses
HAMZA YÜREKLİ: olen sayın üyeler kalksanıza
azcık kıpıldamalar var ama uyanan yok
ESLAMNA : kalkın uykucu tenbel piş kin üyeler getirmeyin beni oraya
her kez uyanır ve
VİSAL:neler oluyor hayatta
ÖNCEVEFA:birde şu rüya gerçek olsa olsa
AYNA :sabah olup uyanınca
ÜMMÜ SELEME : her şey yine aynı kalsa
azade: beni unuttu sanmıştım
CAH:birde baktım işte orda
SURAAN:anladımki çok yanılmışım
ESENGÜL :beni seviyormuş oysa
MUSALLİ:onun sesi takendisi
FİZİKCİ:gerigelmiş demek
ELAM: sensiz diyor yaşanmıyor
ÖNCEVEFA:aşk bu olsa gerek
NASREDDİNHOCA: karanlıkta sokaklarda
peri elinde bir çiçek
hep birden : beni arıyor beni soruyor hayırdır inşallah hey
neler oluyor hayatta birde şurüya gerçek olsa olsa
sabah olup uyanınca herşey yine aynı kalsa
SAREM: uzundesem uzundeyil
MESDO : bir yol var önümde
MUSALLİ:yeşildesem yeşildeyil
HAMRA:beyaz bir elbise
ALATURCA:gümüşdesem gümüş deyil
HAMZAYÜREKLİ:altın bir yüzükle
hep birden bana bakıyor gülüm süyor
hayırdır inşl hey neler oluyor hayatta birde şurüya gerçek olsa olsa
sabah olup uyanınca herşey yine aynı kalsa
ESLAMNA: ne oldu abla ya
VİSAL ne olacak foruma baksanıza bir adaya düşmüşüz sanki dört tarafımız sular artında
AYSE DEĞİLAİŞE- ana budane inanmıyorum
3ELMİYAH hele ne güzel deniz manzaralı oldu formumuz
musalli:eee ne yapacağız
visal:bilmem baksanıza bi adadayız biz
eslamna:benim sınavım vardıya