Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: ıssız Ada 3 Cü Perde
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM DİĞER... > .·[ OYUN PARKI ]·.
fecrvakti
valla kims ekusura bakmasın arkadaşlar. arkadaşların yoğun ısrarları üzerine ki kendilerinde heyacan yaptı galiba hadi cabuk siteye gönder yazıyı demelerinden dolayı daha yazıyı bitirmeden siteye aktarıyorum..
bir dahaki devamı varmı yokmu allahu alem şimdilik benden bu kadar . zaten iki bucuks aattir bu yazıyı yazıyorum...
haydi hayırlı okumalar.
kullandığım üsluplar için ve ismini unuttuğum ismini zikretmediğim kardeşler kusura bakmasın inş.

SURAAN: Allahu ekber Allahu ekber.....

HAMZA YÜREKLİ: evet arkadaşlar imamımız ezanıda okudu sohbete başlıyoruz inş.

evvel sorusu olan varmı konumuz ne olsun .

ESENGÜL: abi benim bir sorum var bu adadan ne zaman kurtulacaz sen onu de bana

HAMZA YÜREKLİ:ben müneccimmiyim yav konuşma lem konuşma lem smile.gif

ESENGÜL: ama abis en sor dedinya bende sordum ne kızıyon ya

HMZAYÜREKLİ: ben abinim hem severim hemde konuşma lem derim oa göre

HAMZAYÜREKLİ: evet dava kardeşlerim kara harakatının başladığı bu zaman diliminde rabbimize sığınıp biarz irticai faaliyet yapalım dedik. bu münasebetle adadaki ilk dersimizi yapıyoruz .sohbetimizin konusu alemi islamın ve bizim kurtuluşumuz nasıl olacak tır.şimdi muhterem cemaat derse başlamadan önce bi namaz kılalım inş namazımız gecmesin.

SABAH_RÜZGARI: ya bunun ders anlatacağı yok en iyisi namazımızı kılalım.imam kim olacak

SURAAN:ben olabilirim diye düşünüyorum . düşünmeden evvel kıbleyi bulmak gerek.kıbleyi nasıl bulacaz şimdi.

TEVHİD.onuda bana bırakın ayol şimdi 99 luk tesbihimi bi atarım bi döndürürüm durduğu yer kıbledir inş selam ve dua ile

VİSAL: cok teorikmiş ilk kez duyuyorum ama ne kaybederizki bi deneyelim yusufumda yanımda olsaydıya .ah yusufum ah.

bu arada adanın diğer tarafındanda batık bir gemi bulurlar..namaz kılındıktan sonra herkes o tarafa doğru koşarlar

HAMZA YÜREKLİ: buldum arkadaşlar buldum koşun koşun . hem burada ismail ağa panosu var. onun himmetiyle bu yiyeceklee geldi buraya galiba. o kadarda dua etmiştim ha imdadımıza yetiştiler inş.bi ton balık var burda onları yiyelim inş. kim pişirsin bize bu yemekleri
SABAH RÜZGARI: esengülcüm bitaneciğim sen dur onlar yaparlar sen yorulma hayatım.

nisalar sofrayı kurarlar ama bişi eksiktir.
HAKİKAT: arkadaşlar beni bi dinleyin çakmak yada kibriti olan varmı balığı pişirmemiz lazım biliyorum çoğunuz kullanmıyosunuz zararlı ama aç kalmamak için napalım yanında olan biri verirse sevinirim

HAMZA YÜREKLİ: ben tütün kullanıyorum bende cakmak var . yakiyim durun . evet yandı odunlar ohh tamda ağzıma layık ne güzel pişiyorlar demüüü.

ÜMMÜ SELEME: arkadaşlar yavaş yavaş boğulacaksınız kıtlıktan çıktınız sanki aa yavaş yiyin

ALATURCA: kardeşim bize diyosunda sen kendine bakmıyosun olmuyo ama böyle sen ye ye sonra bize laf at

tüm forum karınlarını bir güzel doyurur ve muhabbet edilmeye başlanır
.
MUSALLİ: ahh ahh canım pc im şimdi olsan foruma girer dolaşırdım şimdi ne güzel ben pc mi özledim

VİSAL:ben yusufumu özledim .bin pc gelse yusufumun yerini tutarmı tutmaz.ya ben yusufu özledim yarabbim sen bir cıkış yolu göster bize.

3 ELMİYAH: aha alaatinin sihirli lambası bu sefer kurtulduk
lambayı ovarlar...

CİN : bendeeeeeen 1 dilek dileme hakkınıııız vaaaaaaaaaar

TEVDİH:ben evimi istiyom beyim şimdi beni merak etmiştir kek yapacağım ona hemde muzlu kek..selam ve dua ile

HAMZA YÜREKLİ: acılı kebab

ÜMMÜ SELEME: gemi

VİSAL:biricik yeğenim yusuf

SABAH-RÜZGARI: bende nişanlımı istiyomm

ESENGÜL: ben burdayım hayatım

SABAH_RÜZGARI: pardon bitanem

ELAM:ben bolog umu istiyom

AYNA:bende gemi istiyorum

GEZGİN -MUSAB: cekilin yoldan bend egeldim bende ailemi istiyorum muhahaha

CİN : bi karaaaaaaar veriiiiinnn sen sonsun ve senin kararıııııın belirliceeeeeekk

CAH: şey gemi yok yok yok daha neler şey aslında gemi mi desem

VİSAL:gemi diyenler bu son şansımız

HAMZA YUREKLİ: forum mu gemi mi?

AYNA: forummmmmmmmmmm

TeVHİD: allah cezanı vermesin senin emi.selam ve dua ile

AYNA: ya şey ya aslında gemii ama şey ani oldu şey tuttu ama sen bu adanın...şey aslında

ALATURCA:saldırınnnnnn:)

ertesi gün...

HAMZA YÜREKLİ: ya benim karnım acıktı

ÖNCE VEFA biraz dayanmalısın

HAMZA YÜREKLİ : dayanamıorum yaaaaaaaaaaaaaa

ALATURCA : gece 2 lere kadar forumda kalırken aç dayanıosun ama

BENEVŞE: hiç sorma o konudan bu konuya msj atmayı biliosun

MUSALLİ : yaa evet bende acıktımmm

CANTÜRK : gidin şurdan yengeç mengeç yiyin FORUM olaydı görürdüm ben sizi bakalım o zaman aklınızda
yemek oluyomuydu

AYNA : ya açız yaaa

BENEVŞE : ühühühüüü hepimiz burda açlıktan ölücezzz

İSLAM VE KULLUK : acaba öbür dünyada İSLAMİFORUM varmıdır? ve ben gene yönetici olurmuyum?

Yemek bulamayınca morallerin düzelmesi ve o anki durumu biraz olsun unutabilmek için oyun oynanmasına karar verilmiş ve oyun olarak da ROPORTAJ oyunu seçilmiştir...

SABAH-RÜZGARI:evet kıymetli ve hürmetli bir o kadarda değerli site sakinleri sabah rüğgarının sunduğu bir haftanın konuğu programına hoş geldiniz bu haftanın konuğu hamza yürekli arkadaşımızdır.
hoş geldiniz hamza yürekli kardeşim.

HAMZA YÜREKLİ : hoş buldum efendim bana 50 dolar verirsen senle roportaj yaparım yoksa konuk felan olmam

GEZGİN-MUSAB:muhahahahahahahaha:)

SABAH _RÜZGARI:neyse teknik arızadan kaynaklanan bir sorundan ötürü yayınımızxa ara vermek zorunda kaldık ikinci bölüme hoş geldiniz ikinci konuğumuz fecr.hoş geldiniz kardeşim.
FECR:hoş gördük inş. rportaja başlamadan ben kek istiyorum kek verecenmi bana kek yoksa rpottajda yok
GEZGİN_MUSAB:muhahahahaha

SABAH RÜZGARI:evet bir teknik araza daha meydana geldi üçüncü konuğu alalım inş(yarabbim selametle bu rportajları yapayim ya kime gideyim ben şimdi ha alaturca iyi olur.evet alaturca bu haftaki konuğumuz sensin
ALATURCA:kız biliyonmu bugun okulda baya yoruldum cocuklar kafamı şişirdi hapşırırkende fotomu cektiler sonracığıma kolorileri azaltmak için spor şart bu zamanda. sağlıklı ve zind eolmak için muhakkak spor yapmak gerek hem volkan konak gelmişti buraya konsere orda yaşlı bir imam amca vardı yanımda oturanlar bu adam ne diye bakıyor bize deyinip duruyorlardı eheuuu sonra fecri döndürmek için ona bir oklavalı bulmak gerek
SABAH RÜZGARI:ay yeterrrrrrrr:)

SABAH_RÜZGARI: yarabbim nedir benim bunlardan cektiğim evet kıymetli izleyiciler ıssız adada olduğumuz için bazen uydu aksaklığı olabiliyor .izlicilerimizdne tekrardan özür dileyip yayınımıuza kaldığımız yerden devam ediyoruz.deniz kıyısında bir kardeşimiz var ona elinde boyalarıyla tablo cizen visalin yanındayız şu an.efendim yayınımıza hoş geldiniz.

VİSAL:ah ah kardeşim yusufumu görmediğimden beri risalede okuyamıyorum cok özlediğim için deniz kıyısı havası romantik olur düşüncesiyle resmini ciziyorum . haleti ruhiyem tarumar lütfen beni mazur görün hissiyatım hislerim roportaj yapmaya müsait değilde şu an. ühü ühü ühü.
SABAH RÜZGARI: YA HAVLE VELA KUVVETE

SABAH_RÜZGARI: ya yeter diyecem isyana girecek nerdeyse aklımı kaybedecem yokmu bu adada benimle rportaj yapacak yahu en iyisi nişanlım esengüle gideyim.oda uyuyo ya ben ne yapacam şimdi .yapmıyoruma arkadaş kimseyle rportaj falan yapmıyorum ben diyerekten bir köşeye cekilip ağlama başlar ehü ehü ehü diye:)

bu arada kendilerine yeni yeni gelen ve ucağın düşüş şiddetinden bir şeyler hatırlamayanlar kendilerine gelirler.
HAMRA:ah ah nasılda rahat uyudum ha bi camı acayımda hava alsın form ana bune türküyeyi su basmış vış heryer deniz kıyametmi koptu tevhid tevdid

TEVHİD efendim admin selam ve dua ile

HAMRA : çabuk itfayiyeyi çağır polis çağır avrupa insan haklarına haber ver imf borçlarına karşı topraklarımızı almış

TEVHİD:hııı
selam ve dua ile

HAMRA : öyle bakmada bana dışarı bak

TEVDİD : annaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa forumu n etrafı ne olmuş böyle sel gelmiş ay ay gideyimde eslamnaya haber vereyim selam ve dua ile

ESLAMNA : hazırmı şekerim mikrofun

SABAH_RÜZGARI : evet konuşa bilirsin

ESLAMNA : sevgili forum üyelerimiz uyanırmısınız acaba

ses yok

ESLAMNA: sayın üyeler uyanırmısınız canlarım

yok ses

HAMZA YÜREKLİ: olen sayın üyeler kalksanıza

azcık kıpıldamalar var ama uyanan yok

ESLAMNA : kalkın uykucu tenbel piş kin üyeler getirmeyin beni oraya

her kez uyanır ve

VİSAL:neler oluyor hayatta

ÖNCEVEFA:birde şu rüya gerçek olsa olsa

AYNA :sabah olup uyanınca

ÜMMÜ SELEME : her şey yine aynı kalsa

azade: beni unuttu sanmıştım

CAH:birde baktım işte orda
SURAAN:anladımki çok yanılmışım

ESENGÜL :beni seviyormuş oysa

MUSALLİ:onun sesi takendisi

FİZİKCİ:gerigelmiş demek

ELAM: sensiz diyor yaşanmıyor

ÖNCEVEFA:aşk bu olsa gerek

NASREDDİNHOCA: karanlıkta sokaklarda

peri elinde bir çiçek

hep birden : beni arıyor beni soruyor hayırdır inşallah hey
neler oluyor hayatta birde şurüya gerçek olsa olsa
sabah olup uyanınca herşey yine aynı kalsa

SAREM: uzundesem uzundeyil

MESDO : bir yol var önümde

MUSALLİ:yeşildesem yeşildeyil

HAMRA:beyaz bir elbise

ALATURCA:gümüşdesem gümüş deyil

HAMZAYÜREKLİ:altın bir yüzükle

hep birden bana bakıyor gülüm süyor
hayırdır inşl hey neler oluyor hayatta birde şurüya gerçek olsa olsa
sabah olup uyanınca herşey yine aynı kalsa

ESLAMNA: ne oldu abla ya

VİSAL ne olacak foruma baksanıza bir adaya düşmüşüz sanki dört tarafımız sular artında

AYSE DEĞİLAİŞE- ana budane inanmıyorum

3ELMİYAH hele ne güzel deniz manzaralı oldu formumuz

musalli:eee ne yapacağız

visal:bilmem baksanıza bi adadayız biz

eslamna:benim sınavım vardıya
TEVHİD
ALINTI
TEVHİD.onuda bana bırakın ayol şimdi 99 luk tesbihimi bi atarım bi döndürürüm durduğu yer kıbledir inş.

ALINTI
TEVDİH:ben evimi istiyom beyim şimdi beni merak etmiştir kek yapacağım ona hemde muzlu kek..selam ve dua ile

ALINTI
HAMRA:ah ah nasılda rahat uyudum ha bi camı acayımda hava alsın form ana bune türküyeyi su basmış vış heryer deniz kıyametmi koptu tevhid tevdid

TEVHİD efendim admin

HAMRA : çabuk itfayiyeyi çağır polis çağır avrupa insan haklarına haber ver imf borçlarına karşı topraklarımızı almış

TEVHİD:hııı

HAMRA : öyle bakmada bana dışarı bak

TEVDİD : annaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa forumu n etrafı ne olmuş böyle sel gelmiş ay ay gideyimde eslamnaya haber vereyim

biggrin.gif Hımm.Demek ki topikler inceleniyor.Hem de ince ince inceleniyor.Tesbih faslını görünce ve keki görünce ....... flaugh.gif biggrin.gif
Ellerinize sağlık kardeşim.
Bakalım Hamra kardeşim bu iletişime ne diyecek? biggrin.gif

Selam ve dua ile

fecrvakti
en cok benimsediğim ve aklımdan cıkmayan selam ve dua ile:)
aLaTurCa
fecr cok guldum helede en cokta '' TEVHİD.onuda bana bırakın ayol şimdi 99 luk tesbihimi bi atarım bi döndürürüm durduğu yer kıbledir inş.'' bu bolume

hem beni baya bir farkli yazmissin, neyse mizah deyip geciyorum, kizmiyorum laugh.gif

sabah_rüzgarı
fecrvakti çok hoş olmuş
eline sağlık smile.gif

yalnız sen konuk olmak için can atan üyelerin sayısını bilmiyosun sanırm biggrin.gif

ssız bi adada ropörtaj yapamadığım için ağlamm da ayrı bi komedi fool.gif
öncevefa

'' TEVHİD.onuda bana bırakın ayol şimdi 99 luk tesbihimi bi atarım bi döndürürüm durduğu yer kıbledir inş.''

ellerıne, emeğıne sağlık.en çokta tevhıd komık olmuş
Ayn-ı Visal
Halacım büyüsün de görsün halası hep onu düşünüyor. cray.gif
Ellerine sağlık fecrvakti.
TEVHİD
ALINTI
fecr cok guldum helede en cokta '' TEVHİD.onuda bana bırakın ayol şimdi 99 luk tesbihimi bi atarım bi döndürürüm durduğu yer kıbledir inş.'' bu bolume

aLaTurCacığım, sence ben böyle bir cümle sarfeder miyim acaba? biggrin.gif

ALINTI

'' TEVHİD.onuda bana bırakın ayol şimdi 99 luk tesbihimi bi atarım bi döndürürüm durduğu yer kıbledir inş.''

ellerıne, emeğıne sağlık.en çokta tevhıd komık olmuş

Evet gerçekten komik. biggrin.gif

Sanırım 3. bölümde en komik mizah benim üzerime yapılan olmuş. biggrin.gif

Selam ve dua ile
Elam
biggrin.gif Gerçekten çok güzel olmuş..Ellerinize sağlık... flowers.gif

Gider ayak cok güldüm allah razı olsun.. laugh.gif
aLaTurCa
QUOTE(TEVHİD @ Mar 1 2008, 04:23 PM) *

aLaTurCacığım, sence ben böyle bir cümle sarfeder miyim acaba? biggrin.gif

asla etmessin ablacim ama bir yerde zikir konusu gecmisti, oraya link kurunca baya komik olmus bu cumle, ee tabi mizahta abarti lazim, beni bile abartmis fecrvakti smile.gif

TEVHİD
ALINTI
asla etmessin ablacim ama bir yerde zikir konusu gecmisti, oraya link kurunca baya komik olmus bu cumle, ee tabi mizahta abarti lazim, beni bile abartmis fecrvakti

Çok doğru. smile.gif

Selam ve dua ile
EsLeMNa
ALINTI(TEVHİD @ Mar 1 2008, 06:05 PM) *

Çok doğru. smile.gif

Selam ve dua ile

Bende böyle bir cümleyi beklemem ama mizah nede olsa biggrin.gif

Beni çağırmıssın bende hemen gelmişim severim ablamı gelirim tabi friends.gif

Konu güzel olmuş ama aklınızda bulunsun ben 'şekerim' kelimesini asla kullanmam her zaman türkçeyi İstanbul türkçesine yakın konuşmaya özen göstermişğimdir..Babam edebiyatçı belkide bu yüzden smile.gif
ubeydullah
smile.gif ne bu ya biggrin.gif
gulmekten bi hal oldum
fecrvakti
ALINTI(ubeydullah @ Mar 1 2008, 08:37 PM) *

smile.gif ne bu ya biggrin.gif
gulmekten bi hal oldum

bizde gülmekten bi hal olmanız için bu yazıyı tasarladık inşsmile.gif
Gezgin_musab
Tuzlu kahvesine

muahahaha

Bacımın örtüsü batmakta rezilin gözüne...
Acırım tükürüğe billahi tükürsem yüzüne..
Medeni olmak eğer açmaksa bedeni..
Desenize hayvanlar insanlardan daha Medeni...! (M.Akif Ersoy)
fecrvakti
ALINTI(Gezgin_musab @ Mar 1 2008, 08:54 PM) *

Tuzlu kahvesine

muahahaha
Bacımın örtüsü batmakta rezilin gözüne...
Acırım tükürüğe billahi tükürsem yüzüne..
Medeni olmak eğer açmaksa bedeni..
Desenize hayvanlar insanlardan daha Medeni...! (M.Akif Ersoy)

ya allah aşkına biri bana musab kardeşimin sözlerini tefsir etsin meal etsin acıklasın .
yahu birader senin yüzünden zeka özürü olacam ha.
senin sözlerini düşündüğüm kadar össye kpss ye calışsaydım şimdi doktor olurdum.
yokmu tefsirci mübareklerrr
ubeydullah
ALINTI
fecrvakti

ALINTI
bizde gülmekten bi hal olmanız için bu yazıyı tasarladık inş

smile.gif allah razı olsun kardeşim
kilic_aygül
hani ben niye yokum? küstüm.. sana pasta kek yok işte..
islam ve kulluk
fecrvakti kardeşim biggrin.gif burdaki forumdan ümidi kesip öbür taraftaki forumu düşünmeye başlatmışsın bizi ...

biggrin.gif biggrin.gif
musalli
ellerine,yüreğine sağlı kardeşim. biggrin.gif
fecrvakti
ALINTI(kilic_aygül @ Mar 2 2008, 02:23 AM) *

hani ben niye yokum? küstüm.. sana pasta kek yok işte..

aceleye getirdim hakknıızı helal edin. 4 perde olursa inş bolca zikrederiz isminizi. siz yeterki kekten haber verin:)
kilic_aygül
tevhid hanımın her sözün sonunda mutlaka selam ve dua ile deyişine çok güldüm.. smile.gif)))

yalnız aceleye gelmesi mazeret değil. metin uzuuunca ama hep aynı kişiler arasında dönmüş. beni de bir iki yerde zikredebilirdiniz diye düşünüyorum. bi daha olmasın hııııı..
pastan kekin hazır. sen rolümüzden haber ver oaa göreeee.... gleam.gif
hamzayurekli
Şarkına Şarkı....

Ellerine Sağlıkkkk

Hadi Durma Kutla Bu Zafer Senin..

Yüreğine Sağlık....

Yalan Dünyamda Tek Safirimm..

Onu Kaybetmeee...

Onu Kirletmeee...

Hırsından Süsleme.....
İlle Cihad
reel de olamadık Saolsun fecr kardeş bizi adada imam yaptı çok şükür.

Eline yüreğine sağlık kardeş, Allah razı olsun.
fecrvakti
ALINTI(SURAAN @ Mar 3 2008, 08:03 AM) *

reel de olamadık Saolsun fecr kardeş bizi adada imam yaptı çok şükür.

Eline yüreğine sağlık kardeş, Allah razı olsun.

rabbim sendende razı olsun serkan kardeşim.
İlle Cihad
Amin ecmain inşallah.
hamzayurekli
iii kardes bu kadar cok konusasınız varsa sabah ruzgarına konusunda alem duysun....
kırık-rüzgar
sabahçııııımmm bak ya bizi ne konulara malzeme yapmışlar biz evlenince görürler jp.gif

hamza abiyle aramızdaki muhabbette pek iyiymiş maşaAllah
Benevşe
ALINTI
BENEVŞE: hiç sorma o konudan bu konuya msj atmayı biliosun

Bu benim good.gif

ALINTI
BENEVŞE : ühühühüüü hepimiz burda açlıktan ölücezzz

Bu ben olamam jp.gif

Eline sağlık yine güzel bir çalışmaydı..
TEVHİD
ALINTI
tevhid hanımın her sözün sonunda mutlaka selam ve dua ile deyişine çok güldüm..

Aygük Kardeşim

Benim bu imzama reelde de çevrem çok gülmekte. biggrin.gif
Bilhassa büyük oğlum ve ağbim. flaugh.gif

Selam ve dua ile
kilic_aygül
Selam ve dua ile biggrin.gif ) jp.gif
beyda
Gülmekten ölüyordum kiiii....

İyi ki annem yok yanımda, seslendirerek okuyorum en komik hamza yürkeli'nin konuşması ve kızların ağlaması oluyor flaugh.gif

fecrvakti
ALINTI(beyda @ Mar 7 2008, 01:43 PM) *

Gülmekten ölüyordum kiiii....

İyi ki annem yok yanımda, seslendirerek okuyorum en komik hamza yürkeli'nin konuşması ve kızların ağlaması oluyor flaugh.gif

ALLAH muhafaza kardeş ölmeyin hemencecik gülmekten.
yoksa 4 cü perdede adınız zikredilmeyecek malesef:)
beyda
ALINTI(fecrvakti @ Mar 7 2008, 01:56 PM) *

ALLAH muhafaza kardeş ölmeyin hemencecik gülmekten.
yoksa 4 cü perdede adınız zikredilmeyecek malesef:)

Hıh weety.gif

Sus sen bakayım hacısmile.gif

Şaka tabi susma aman Allahım korusun:)Hacı olamam sonra:)

hamzayurekli
İyi ki annem yok yanımda, seslendirerek okuyorum en komik hamza yürkeli'nin konuşması ve kızların ağlaması oluyor

ehu ehu ehu yönetmenle pek aram ıyı olmadıgı ıcın bu konusmalar....cogu konusmaları kesmış... bleh.gif
TEVHİD
ALINTI
yönetmenle pek aram ıyı olmadıgı ıcın

İyidir, iyidiiir.

hamzayurekli
İyidir, iyidiiir.

aaa üstüme iyilik sağlık bana yalancımı demek istiyorsunozzzzz tongue.gif
TEVHİD
Hayır sedece abartmamanızı rica ediyorum.Kardeşlerimin de sizin de kininiz olmadığını bilerek.

hamzayurekli
yok be hocam ne uzatması...

hem uzatsak uzatsak nereye kadar tongue.gif
İlle Cihad
ALINTI(hamzayurekli @ Mar 11 2008, 12:45 AM) *

hem uzatsak uzatsak nereye kadar tongue.gif

Herhalde buraya kadarmış kardeşim sad.gif
TEVHİD
ALINTI
ALINTI(hamzayurekli @ Mar 11 2008, 12:45 AM)

hem uzatsak uzatsak nereye kadar

Herhalde buraya kadarmış kardeşim

Hamza Kardeşimin yüreğinin güzel olduğunu düşünmekteyim.Yanılmadım elhamdülillâh.

Selam ve dua ile
-EBRAR-

smile.gif En isabetli roller : Tevhid, 3elmiyah ve Gezgin_musab sanırım. Aslında bana 1. ve 2. perdedeki roller daha uymuştu. laugh.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.