Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: İslami Forumda Fotoğraf Yarışması
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ FORUMDAN HABERLER ]·.
Sayfa: 1, 2, 3
islam ve kulluk
Es-selamun aleyküm

islami forum konseyi olarak yapılan bir istişarede forumdaki aktivasyonları arttırmak hedefi ile resim yarışması düzenleme fikrini öne sürmüş bulunmaktayız.

Siz üyelerin bu konu ile ilgili olumlu yada olumsuz her türlü görüşlerinide bekleriz. Resim yüemizin kendi çektiği ve yarışma başladıktan sonra çektiği bir resim olmak üzere ve verilen süre sonunda yarışmacıların kendi çektikleri resimleri bizlere sunması ile başlangıcı olucaktır...

Sonrasında da herkesin oylayabileceği bir anket düzenlenip tüm üyelerimizin tercihine göre birinciyi seçip kendisine forumumuzca (derlerya çam sakızı çoban armağanı) hazırladığım hediyemizi kendisine iletip tebriklerimizi bildireceğiz inşaallah...

Allah'a emanet olun
Benevşe
Bence de çok güzel bir fikir umarım katılım olur.Fakat bu resimler istediğimiz her konuda olabilir mi yoksa belirlenmiş konular olacak mı??Ona göre ben çalışmalarıma başlayayım jp.gif
Ayn-ı Visal
Çok güzel bir fikir.En kısa zamanda başlar inşallah. smile.gif
islam ve kulluk
ilk olarak sizin katılım derecenizi gördükten sonra yeterli olursa konu üzerinde bir anket yaparak çoğunluğun seçtiği bir konuyu hedef alıp seçebiliriz... ama ilk olarak katılımın yüksek olması lazım ...
Ayn-ı Visal
ALINTI(islam ve kulluk @ Mar 1 2008, 12:39 PM) *

ilk olarak sizin katılım derecenizi gördükten sonra yeterli olursa konu üzerinde bir anket yaparak çoğunluğun seçtiği bir konuyu hedef alıp seçebiliriz... ama ilk olarak katılımın yüksek olması lazım ...

Katılımın sayı olarak kaç olması gerkiyor?Bece sadece bir konu olmamalı.Bir kaç konu belirlenip herkes ilgi alanına göre konusunu belirlemeli.
Benevşe
ALINTI(<VİSAL> @ Mar 1 2008, 12:41 PM) *

Katılımın sayı olarak kaç olması gerkiyor?Bece sadece bir konu olmamalı.Bir kaç konu belirlenip herkes ilgi alanına göre konusunu belirlemeli.

Konulara ayrılması için katılımın ciddi olması lazım.
Ayn-ı Visal
ALINTI(Benevşe @ Mar 1 2008, 12:47 PM) *

Konulara ayrılması için katılımın ciddi olması lazım.

İnşallah ciddi bir katılım olur.Ki bunun olacağına da inanıyorum.
fecrvakti
cok isabetli bir karar alınmış . yönetimi tebrik ediyorum.
bu tyarışmayı düzenleyen hazırlayanlarıda tebrike diyorum inşsmile.gif
umuyorumki katılşım cok olur.gözlerimizin pası silinir.
hayırlı olsun inş.
islam ve kulluk
inşaallah katılım yüksek olur beklentimiz bu yönde ...

rakamların ne kadarı göstermesi gerektiği konusunda fikrim yok ama 3-5 kişi ile olmayacağıda ortada ...
-EBRAR-
Wa Aleykumus Selam ve Rahmetullah kardeşim,

güzel bir düşünce umarım katılım sayısı yüksek olur ve bir an önce başlanır. Bakalım kimler fotoğraf çekmeyi seviyor ve ne derece başarılı gleam.gif

Selam ve dua ile...
aLaTurCa
Islam baslangic tarihini soylede bizde baslayalim resim cekmeye smile.gif

Ayn-ı Visal
Yahu resim mi çekilecek yoksa yapılacak mı?Anlamadım blink.gif
islam ve kulluk
resim çekilecek kardeşim

alaturca kardeşim şuan tarih vermek için erken zira katılım oranı yüksdek bi statüde olmalıki rekabetde yüksek olsun dimi ? bir kaç gün burdaki istişarelerimiz sürsün sonrasında tarihide belirleriz inşaallah ...
Ayn-ı Visal
ALINTI(islam ve kulluk @ Mar 1 2008, 03:04 PM) *

resim çekilecek kardeşim

alaturca kardeşim şuan tarih vermek için erken zira katılım oranı yüksdek bi statüde olmalıki rekabetde yüksek olsun dimi ? bir kaç gün burdaki istişarelerimiz sürsün sonrasında tarihide belirleriz inşaallah ...

Kardeşim o zaman ben bu yarışmaya katılamam ki. sad.gif
Fotoğraf makinem yok. cray.gif
Neyse hayırlısı olsun...
sabah_rüzgarı
hep amatör resimler mi yer alacak
forum da bu konu da profesyonel kimse var mı ??

ona göre belki bişeyler düşünebilrim
aLaTurCa
ya canim telden cekebilirsin, ama suda var buyuk sehirlerde yasayanlarin avantaji daha cok iyi bir resim yakalamak icin, bunudagoz onunde bulunduralim

Ayn-ı Visal
ALINTI(aLaTurCa @ Mar 1 2008, 03:13 PM) *

ya canim telden cekebilirsin, ama suda var buyuk sehirlerde yasayanlarin avantaji daha cok iyi bir resim yakalamak icin, bunudagoz onunde bulunduralim

Tlfnum hafızakartlı değil ki sad.gif
islam ve kulluk
visal kardeşim digital bir makina alırsın ödünç olamaz mı ?
Ayn-ı Visal
ALINTI(islam ve kulluk @ Mar 1 2008, 03:16 PM) *

visal kardeşim digital bir makina alırsın ödünç olamaz mı ?

Memlekette olsa alırdım da,burdaki çevremde dijitali olan bilmiyorum.İnşallah bulabilirim. sad.gif
sabah_rüzgarı
bütün forum senn için seferber oldu visal biggrin.gif
artık bişeyler ayarlayıverrirsin smile.gif
islam ve kulluk
yapar yapar merak etmeyin smile.gif
TEVHİD
Güzel bir yarışma olacağını düşünmekteyim.Yarışmaya katılamam ama iyi bir takipçi olabilirim inşallah.Ankete de iştirak edebilirim.
Hayırlı olsun inşallah.

Not:Yarışmayı kazanan kardeşimize hediye yok mu? flaugh.gif biggrin.gif

Selam ve dua ile
Ayn-ı Visal
ALINTI(sabah_rüzgarı @ Mar 1 2008, 03:25 PM) *

bütün forum senn için seferber oldu visal biggrin.gif
artık bişeyler ayarlayıverrirsin smile.gif

İlginiz için teşekkürler herkese.... flowers.gif
İnşallah ayarlayabilirim.....
sabah_rüzgarı
daha vakit var ayrlıyabileceğini düşünüyorum
Ayn-ı Visal
ALINTI(sabah_rüzgarı @ Mar 1 2008, 03:40 PM) *

daha vakit var ayrlıyabileceğini düşünüyorum

İnşallah... jp.gif
İlle Cihad
Evet hoş bi düşünce, konu belli olursa sanırım daha güzel olur.

Resim konusunda pek becerim yoktur ama, forum için ayarlarım inşallah. smile.gif

Selam ve dua ile.
EsLeMNa
Zaten düşüncemi biliyorsunuz..Tekrardan zarar gelmez..Yapılması taraftarıyım smile.gif
Ayn-ı Visal
ALINTI(Eslemna @ Mar 1 2008, 07:12 PM) *

Zaten düşüncemi biliyorsunuz..Tekrardan zarar gelmez..Yapılması taraftarıyım smile.gif

Daha önce yapıldı mı?
islam ve kulluk
yapılmadı ama eslemna kardeşim yönetim konseyimizdendir smile.gif ordan biliyor...

var tabiki tevhid kardeşim
EsLeMNa
ALINTI(islam ve kulluk @ Mar 1 2008, 07:21 PM) *

yapılmadı ama eslemna kardeşim yönetim konseyimizdendir smile.gif ordan biliyor...

var tabiki tevhid kardeşim

Ben kendimi yönetimdeyim diye düşünmüyordum nedense biggrin.gif
ubeydullah
hayılrısı olsun kardeşlerim
inş muvaffak olursunuz.rabbim azminiz artırsın
resimle ilgili olan ben ressam medet kardeşimizi biliyordum gerçi oda yanılmıyorsam kendi çiziyor.buda guzel bir değişiklik olur uyeler için guzel bi aktivite
allah muvaffak etsin
kilic_aygül
ya ben şimdiye kadar hiç ilgilenmedim fotoğraf çekmekle. makinam da yok. telefonumda da yok fotoğraf özelliği.
belli olmaz belki bi yerden makina alırsam bi şeyler çekiyim dicem ama..
yarışacak kadar iyi fotoğraf çekemem heralde. hiç denemediğim bi şey çünkü şimdiye kadar...
neyse inşallah çok katılım olur. güzel bi yarışma olur. güzel şeyler çıkar inşallah..
yoktan'var
s.a.
güzel bir fikir sunmuşsunuz.ben amatör olarak katılabilirim.profesyonel makinam yok lakin gene de iyi kötü bişeyler ayarlarız smile.gif
islam ve kulluk
katılımın artması bizide memnun etmekte daha çok olması temennisi ile ...

hamzayurekli
ALINTI(ubeydullah @ Mar 1 2008, 08:22 PM) *

hayılrısı olsun kardeşlerim
inş muvaffak olursunuz.rabbim azminiz artırsın
resimle ilgili olan ben ressam medet kardeşimizi biliyordum gerçi oda yanılmıyorsam kendi çiziyor.buda guzel bir değişiklik olur uyeler için guzel bi aktivite
allah muvaffak etsin

Ve aleykum selam islamcımm....

Kankim sen beni çek bende seni çekeyim hangimiz yakışıklı ise o kazansın yarışmayı... bleh.gif

ödülü kırışırız sonunda.... doh.gif

benımde n73 um var vısal carl zeis ve onunla cekıcez nasıp olursa resımlerı...

2 gun yuruyerek gıt okula hafıza kartını alırsın.... wink.gif
kırık-rüzgar
resim çizseydik yav profösyenelim bu konuda fotoğraf çekmeyide çok severim ama makinam yok ne olcak şimdi katılamıyorum sanırım hamza abide vermezki telefonu flaugh.gif
Ayn-ı Visal
ALINTI(hamzayurekli @ Mar 2 2008, 02:38 AM) *

Ve aleykum selam islamcımm....

Kankim sen beni çek bende seni çekeyim hangimiz yakışıklı ise o kazansın yarışmayı... bleh.gif

ödülü kırışırız sonunda.... doh.gif

benımde n73 um var vısal carl zeis ve onunla cekıcez nasıp olursa resımlerı...

2 gun yuruyerek gıt okula hafıza kartını alırsın.... wink.gif

Kardeş üniversite şehrin dışında,mesafeyi tahmin edersin artık.Nasıl yürüyecem? blink.gif
Hem iş hafıza kartı almak değil;hafıza kartlı bir tlf almak. sad.gif
asiLDuA
islam kardeşim,lütfen SURET çizilmemesi hususunda,CANLI VARLIK çizilmemesi hususnda uyarı yapınız.Allah resulu bunu yasaklamıştır.İslami forum ise adı,yarışmalarındada islami esaslar göz önünde bulundurulmalıdır.Canlı varlık çizmezler inşallah.Şiir yarışması yapsa idiniz keşke,yada eleştiri makale yazısı.hayırlısı olsun
Ayn-ı Visal
ALINTI(3elmiyah @ Mar 2 2008, 12:11 PM) *

islam kardeşim,lütfen SURET çizilmemesi hususunda,CANLI VARLIK çizilmemesi hususnda uyarı yapınız.Allah resulu bunu yasaklamıştır.İslami forum ise adı,yarışmalarındada islami esaslar göz önünde bulundurulmalıdır.Canlı varlık çizmezler inşallah.Şiir yarışması yapsa idiniz keşke,yada eleştiri makale yazısı.hayırlısı olsun

Resim yapılmıyor kardesim,çekiliyor smile.gif
**vaveyla**
[size=4]katılım sayısı fazla olmalı diyosunuz ama km nasıl katılacagını haber verecek..bi tarih var mı su tar
ihte herkes fotoları eklesin gibi..anlamadım yaa:s
Ayn-ı Visal
ALINTI(**vaveyla** @ Mar 2 2008, 12:14 PM) *

[size=4]katılım sayısı fazla olmalı diyosunuz ama km nasıl katılacagını haber verecek..bi tarih var mı su tar

Şimdi bu yarışmanın olmasını isteyenler burda bunu belirktecek Eğer katılım fazla olursa konu belirlenip bir tarih verilecek.O tarihe kadar herkes yarışmaya katacağı resmi ekleyecek.
EsLeMNa
ALINTI(**vaveyla** @ Mar 2 2008, 12:14 PM) *

Yarışmanın yapılıp yapılmaması konusunda bir fikir alışverişi yapılıyor..Yapılmasına karar verilirse bu hususlar açıklanacak..
kırık-rüzgar
İnşaAllah
islam ve kulluk
vaveyla kardeşim diğer kardeşlerimizin dediği gibi şuan yapılıp yapılmaması konusunda fikir alışverişi yapılmakta olumlu yönde cevap verenler yüksek olursa yarışmayı başlatacağız

3elmiyah kardeşim çizilmiycek çekilecek ve çekilen fotoğraflar üzerinde değerlendirmelerimizi yapacağız inşaallah ...
asiLDuA
yANİ Resim değil fotoğraf yarışması desene mübarek smile.gif güzel olur bence güzel fikir,hatta ben bile katilabilirim maksad şenlik olsun smile.gif)))
islam ve kulluk
smile.gif tamamdır kardeşim smile.gif
kırık-rüzgar
yahu ben katılamıyorum diyorum kimsede tık yok insan üzülür biz sana buluruz bir yerden makina sen katıl bizi memnun edersin hiççç lac.gif konuşmayın benimle

tabi rakiplerime gün doğdu sevinmişlerdir birde lac.gif
islam ve kulluk
biz yarışmayı düzenliyoruz daha ne istiyon yav gerisinide sen ayarlayıver...
EsLeMNa
ALINTI(islam ve kulluk @ Mar 2 2008, 06:01 PM) *

biz yarışmayı düzenliyoruz daha ne istiyon yav gerisinide sen ayarlayıver...

Değilmi yani biggrin.gif

BEn katılmak için bir tane resim çektim ama belkide katılmama önce hediyeyi göreyim bleh.gif
kırık-rüzgar
lac.gif bari müteessir olduğunuzu belirtin yapın bişiyler yok nerdeee dry.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.