Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Haftanın Ilk KonuĞu ((( ZemahŞerİ
Islami Forum - Popüler Forum > GENEL FORUM > .·[ GENEL SOHBET ]·. > Haftanın Konuğu Bölümü
Sayfa: 1, 2, 3, 4
sabah_rüzgarı
Esselamü aleyküm ve rahmetullahi

Yoğun çalışmalarım neticesinde haftanın konuğu aktivitesi başladı
Amacımız birbirimizi daha yakından tanımak ve hoş bir sohbet ortamı oluşturarak güzel zamn geçirmektir
konuğumuza ilk önce tarafımdan hazırlanmış sabit sorular sorulacak
daha sonra sizler de konuğumuza dilediğinz sorularınızı sorabilrisnz
sorularınızı sorarken karşı tarafı incitecek, küçük düşürecek, ortamı husursuz edecek sorular sormıcağınıza ve özel konulara girmeyeceğinize eminim
konuğumuz istemediği sorulara cevap vermeyebilir
tabi hepsine cevap verse daha iyi olur
smile.gif

Hep beraber eğleneceğiz, güleceğiz ve merak ettiğimiz soruların cevabını alı caz
Bu konu da Esengül ve Alaturca’ya desteklerinden dolayı teşekkür ederken
Herkezi sorularıyla bekliyorum

Ve sıra beklenen ana yani konuğumuzu açıklamaya geldi

haftanın ilk değerli konuğu ZEMAHŞERİ
konuğumuz soruları tüm içtenlik ve samimiyetiyle cevaplarken çok fazla sıkıştırmayın, birazcık terletmeye izin veriyoruz biggrin.gif

konuğumuzu almak üzere evinin pardon villasının önündeyiz.....

limuzin emriniz de.....

konuğumuzu ağırlayacağımız villa.....

kırmız halı şart !!....kırmızı halı eşliğin de arabadan indireceğiz konuğumuzu....

sohbet edeceğimiz oda.....

sohbet öncesi ikramımız..... (ağız tadınıza uygundur inş..)

tatlımız.....

son olaraktan bol köpüklü kahvemiz.....

artık sorulara geçebiliriz

sabah_rüzgarı
1- islamiforum ile nasıl tanıştınız?
2- Forumumuzdaki nickinizin anlamı nedir? Neden bu nicki kullanıyorsunuz?
3- kendinize bir adım dışardan bakınca günlük yaşam da birey; forum da yönetici olarak nasıl buluyor sunuz ?
4- Etkilendiğiniz ve örnek aldığınız, tarihten, günümüzde yaşayan veya ailenizden bir kişilik var mı?
5- Geleceğe yönelik hayalleriniz ve planlarınız nelerdir?
6- Forumumuzda en çok dikkatinizi çeken, sizi en çok etkileyen isimler kimler?
7- Hayat gayeniz ne?
8- Keşke dediğin ve hala pişmanlık duyduğun bir olay var mı?
9- En sevdiğiniz yazar kimdir..? Kimleri dinlemeyi seviyorsun.?
10-İçinde şunu yapmayı çok isterim dediğin şey nedir?
11-Forumda en çok vakit gecirdiginiz bolum hangisidir?
12-Hayatınız da olmazsa olmaz dedikleriniz nelerdir...?
13- bir gününüz nasıl geçiyor ?
14- meşguliyetiniz işiniz nedir ?

soruları cevaplarken zorlanmıyacağınızı umuyorum

kırık-rüzgar
Ve Aleyküm Es-Selamu Rahmetullah

emeğine sağlık Allah yıldırmasın seni inşaAllah konuklara özel ilgide var maşaAllah Zemahşeriye de Allah kolaylı versin

teşekkürler sabhçım açılışıda yapmışsın sıra Zemahşeride
Ayn-ı Visal
Ellerine sağlık sabah_rüzgarı.Sadece o şekerpareler için konuk olmak isterdim.Canım istedi wink.gif
EsLeMNa
Bencede çok güzel hazırlanmış konu zemahşeride gelip cevap verince herşey tamam olacak smile.gif
aysena
ALINTI(Eslemna @ Feb 29 2008, 10:11 PM) *

Bencede çok güzel hazırlanmış konu zemahşeride gelip cevap verince herşey tamam olacak smile.gif

bencede comico.gif
sabah_rüzgarı
beyenmenize sevinmdim
olumlu, olumsuz bütün düşüncelerinizi belirtebilrsinz
tabi olumsuz düşünceniz olmasa daha iyi biggrin.gif

yalnız zemahşeri cevaplamaya başlamadı diye soru sormaktan çekinmeyin
her an sorabilrsinz
müsait oldukça cevaplıyacaktır smile.gif
aLaTurCa
Guzel sorular yazmissin canim, sorma bugun benim islerim ve net yuzunden anca simdi firsat oldu, ama sen guzel hazirlamissin flowers.gif

bekliyoruz Zemahseri bey yanitlarinizi, simdiden kolay gelsin size smile.gif

sabah_rüzgarı
biraz önce zemahşeri burdaydı
hatta sorulara cvp verecekti
sanırım terlemek istemedi biggrin.gif
EsLeMNa
ALINTI(sabah_rüzgarı @ Feb 29 2008, 11:09 PM) *

biraz önce zemahşeri burdaydı
hatta sorulara cvp verecekti
sanırım terlemek istemedi biggrin.gif

Umut ediyorum birgün cevaplayacak ve konu ilerleyecek inşAllah biggrin.gif
islam ve kulluk
ALINTI
soruları cevaplarken zorlanmıyacağınızı umuyorum

bizde umuyoruz ... smile.gif
aLaTurCa
bekliyoruz..urkmemistir umarim sorulardan smile.gif
EsLeMNa
ALINTI(aLaTurCa @ Feb 29 2008, 11:20 PM) *

bekliyoruz..urkmemistir umarim sorulardan smile.gif

Her zman böyle olur asıl kişi beklenirken bir sürü kelime sarfederiz beraberce mbeklemek zor zanaat biggrin.gif
sabah_rüzgarı
merak etmeyin
konunn kapanma süresi belli değil
belki zemahşeriye kıyak geçip süresini uzatabilriz biggrin.gif

sorular zor değil yani sizlerde böyle düşünüyosunz değil mi smile.gif
EsLeMNa
ALINTI(sabah_rüzgarı @ Feb 29 2008, 11:25 PM) *

merak etmeyin
konunn kapanma süresi belli değil
belki zemahşeriye kıyak geçip süresini uzatabilriz biggrin.gif

sorular zor değil yani sizlerde böyle düşünüyosunz değil mi smile.gif

Bence sorular güzel..Hatta fazla kolay ama cevaplarken hesap makinası serbest olsun biggrin.gif
sabah_rüzgarı
tmm canm
istediğiniz gibi olsun jp.gif

zorları size bıraktım
ben ev sahibi olarak üzerine pek fazla gitmesem daha iyi olur değil mi biggrin.gif
aLaTurCa
birkac soruda benden ..

* Bu foruma girme amaciniz nedir?Bu foruma Zemahserinin kazandirdiklari nelerdir?

* Gun sonrasi kendinizi sorguya cekermisiniz?

* Sizin isteginize kalsa hangi sehir veya ulke'de yasamak isterdiniz ve neden orasi?

EsLeMNa
ALINTI(sabah_rüzgarı @ Feb 29 2008, 11:30 PM) *

tmm canm
istediğiniz gibi olsun jp.gif

zorları size bıraktım
ben ev sahibi olarak üzerine pek fazla gitmesem daha iyi olur değil mi biggrin.gif

Bence bu sorular bile yeterli smile.gif

Haftanın konuğu olarak topic açsan daha iyi olabilirdi aslında konu buradan devam ederdi ve hepsi bir arada dururdu gereksiz konu kirliliğide olmamış olurdu diye düşündüm bir fikir sadece smile.gif
Zemahşeri
Öncelikle ilk konuk olarak beni ağırladığınız için teşekkür ederim. Gerçekten sorularla karşılaşana kadar herşey çok iyi ilerliyordu. Villa, limuzin , ağırlanan ev o kırmızı halı ve son olarak o yemekler yok mu cennetten bir bahçedeymişim gibi, bir an için sorgu melekleri ile karşılaşacağım falan sandım. Lakin sorgu meleklerini aratmayacak sorularla karşılaştık.

tek tek alıntı yapıp cevaplamakta fayda var.

ALINTI
1- islamiforum ile nasıl tanıştınız?

Böyle bir soru ile karşılaşacağımı tahmin etmiştim korktuğum da başıma geldi. Forumla nasıl tanıştığımı hatırlamıyorum ama muhtemelen bir konu hakkında araştırma yaparken karşılaşmış olabilirim.Malesef "2005 yılı soğuk bir kış akşamı idi kendimi boşlukta hissediyordumki islami forumla karşılaştım o gün bugün dünyama renk geldi" gibi bir cevap veremeyeceğim.

ALINTI
2- Forumumuzdaki nickinizin anlamı nedir? Neden bu nicki kullanıyorsunuz?

Zemahşeri üye olduğum dönemde üzerine yoğunlaştığım mutezile ekolünün islam tarihine kazandırdığı en önemli ilim adamı ve müfessiridir.Bir edebiyat harikası olduğu söylenirki mutezileye mesafeli duran bir çok alim dahi Zemahşeri'nin tefsiri Keşşaf tan alıntı yapmıştır. Zemahşeri türk olmasına karşın araplara "gelin araplar size dilinizi öğreteyim" diyecek kadar arapça hakim, şişman, kısa boylu hayatında hiç evlenmemiş bir şahsiyettir ( sonumuz benzemesin :) )

Bir dakka şu şekerpareden aliyim (burdan yemekleri süpürdüğüm anlaşılıyor) . Seçiminize hayran kaldım gerçekten en sevdiğim tatlılardan biridir. Hmm elinize sağlık güzel olmuş. Ewet devam edelim.

ALINTI
3- kendinize bir adım dışardan bakınca günlük yaşam da birey; forum da yönetici olarak nasıl buluyor sunuz ?

İnsanın kendisine dışardan bakması kusurlarını görmesi biraz zordur. Lakin forumda çok daha fazla ciddi ve insanlara mesafeli olduğumu söyleyebilirim. Onun dışında nasıl bir birey olduğum konusu çok geniş bir soru detaylandırırsanız belki cevap verebilirim.

Kürdan var mı? ...

ALINTI
4- Etkilendiğiniz ve örnek aldığınız, tarihten, günümüzde yaşayan veya ailenizden bir kişilik var mı?

Allah resulu ve onun eşsiz ashabı onların hayatlarını birbirleri ile olan ilişlieri beni çok etkilemiştir.Özellikle hz ömer in o tezcanlı hali hz ebubekir in davasına olan inancı hz ali nin o bilgeliği, mertliği daha şu an sayamadığım bir çoğu o döneme olan hasretimi artırır hep.Samimi dava adamları, davaları uğrunda ölen insanlar da beni etkilemişlerdir. Buna malcolm x de dahildir Che de.
Ailemde de babam a karşı büyük bir hayranlık duyduğumu söyleyebilirim. Standart bir aile babası yerine daha çok bir arkadaş, bir bilge, bir düşünce adamıdır babam. Ondan öğrendiğim ve öğreneceğim çok şey var muhakkak.

ALINTI
5- Geleceğe yönelik hayalleriniz ve planlarınız nelerdir?

Bu sanırım büyüyünce ne olacaksın sorusunun biraz daha kart hali. Geleceğe yönelik çok plan yapan biri değlimdir. Çok fazla para kazanma mal mülk edinme gibi bir hırsım olmamıştır. Lakin yeteri kadar param olursa bir daha durmamak üzere dünyayı dolaşmak isterim. Tabiki bunun hayali ile yaşamaktan başka çarem yok şuan için. Onun dışında çok inişli çıkışlı bir hayatım olmadığından sanırım hayatımda yapabileceğim en büyük değişiklik Allah nasip ederse evlenmek olacaktır. Tabi dünyayı dolaşma fikri evlendikten sonra bir kaçış olarak kenarda tutmakta fayda var ne olur ne olmaz.

Eh kahvemizide içelim.Ne dur bu capiccuno üzeri krema falan mı? Fena değilmiş, tabi az şekerli bir türk kahvesini tercih ederdim ama neyse bulduğumuzu içeceğiz.

ALINTI
6- Forumumuzda en çok dikkatinizi çeken, sizi en çok etkileyen isimler kimler?

Bu soru bir tuzak mı acaba? Kıllandım ben. İsim vermek istemiyorum ama özellikle yazılarını takip ettiğim kendisinde çok şey öğrendğim kişiler var. Lakin içimdekiendulus adlı bir kullanıcının beni baya bir sarstığını bu sarsma işleminin kendisini banlayana kadar devam ettiğimi söyleyebilirim. Tabi devam filmleri daha da kötüydü içimdekiendulus2 -3 -4 diye devam etmişti. 5. filmi çekiyorlarmı bilmiyorum ama ben almiyim.

ALINTI
7- Hayat gayeniz ne?

çok genel bir soruya genel bir cevap vereyim. Hayat gayem Allah' a hakkı ile bir kul olup onun rızasını kazanmış bir şekilde öbür dünyaya göçmek.

ALINTI
8- Keşke dediğin ve hala pişmanlık duyduğun bir olay var mı?

Hayatımda keşke dediğim ve pişmanlık duyduğum çok olay yoktur. Belkide olan olduktan sonra keşke demenin bir fayda vermeyeceği düşüncesi birde herşeyin bir telafisi olduğunua olan inancım biraz ağır bastığındandır. Tabiki ciddi anlamda pişmanlık duyduğum bir kaç şey var. Lakin bu bende saklıdır.

ALINTI
9- En sevdiğiniz yazar kimdir..? Kimleri dinlemeyi seviyorsun.?

Düzenli olarak takip ettiğim bir yazar ve düzenli olarak okuduğum bir tarz olmadığı için benim favorimdir diyebileceğim biri yok. Bir dönem fikir kitaplarına gömülürüm bir dönem sadece roman okurum. Ama en çok kitabını okuduğum yazar amin mouluf (böylemi yazılıyordu) dur.Türkiyeden mustafa islamoğlu ve abdulaziz bayındır takip ettiğim yazarlar.

Kimleri dinlediğime gelirsek bu benim paylaşmaktan pek hoşlanmadığım bir konu olduğunu söyleyebilirim. Klasik batı muziği ve 60 ve 70 lerin rock grupları ve etnik müzik diye genelleştirebilirim.

ALINTI
10-İçinde şunu yapmayı çok isterim dediğin şey nedir?

bakınız cvp 5.

ALINTI
11-Forumda en çok vakit gecirdiginiz bolum hangisidir?

Foruma bölüm bölüm değilde son iletilere göre baktığımdan çoğu zaman hangi bölüme cevap yazdığımı dahi bilmiyorum. istatistike bakarsak soru-cevap da geçirdiğim gözüküyor.
Zemahşeri
ALINTI
12-Hayatınız da olmazsa olmaz dedikleriniz nelerdir...?

Bunu ancak yokluğunda anlayabileceğimi sanıyorum. Seküler anlamda hayatımda değer verdiğim herşey bu sınıflandırmaya girebilir muhakkak. Lakin hiç bir şeyi de vazgeçilmez olarak görmem.Akrep olduğumu söylemiş miydim smile.gif

ALINTI
13- bir gününüz nasıl geçiyor ?

Yine seküler anlamda sabah telefon çalar ve ben en az 3 kere ertelemeye alırım.Artık bu son dediğimde ise kalkar bir duş alırım. Tabiki hergün geç kaldığımdan apar topar evden çıkma hali .Minibüse koştur ordan aman vapurun saatini kaçmasın diye koştur. Vapurda bir şekerleme veya kitap okuma. Vapurdan indikten sonra yürüsem mi tramwaya mı binsem ikilemi. Akşama kadar inişli çıkışlı bir iş temposu. Akşam ya ewe yada arkadaşlarla buluşmaya. Ewdeysem bilgisayarın karşısında verimli verimli oturma, arkadaşlarla ise artık "abi senin saçlarda dökülüyo mu ne veya olm sen çok mu kilo aldın bu ne göbek " kıvamına gelen sohbetin arasına siyasi , dünyevi veya dini bir tartışmanın serpildiği bir muhabbet. Eve dön ve uyu.....

ALINTI
14- meşguliyetiniz işiniz nedir ?

anne ve baba tarafından ata mesleği olan kuyumcuyum. 9 senedir bir fiil bir şirkette çalışıyorum. Genel müdür diye geçiyor titrimiz ama ufak bir şirket olduğundan ihracattan, muhasebeye ordan sekreterliğe her işi yapıyoruz. Daha çok inci üzerine uzman olduğumu söyleyebilirim.

Sorulara cevap vermek bi hayli vaktimi aldı diyebilirim. Bu iş gerçekten zor olacak gibi gözüküyor. Hele sizin gibi soru canavarları olursa gerçekten işimiz zor. Birde kullanıcılara teslim edceksiniz beni bakalım o zaman ne olacak halimiz. Bu organizsyonda emeği geçen herkeze tekrar teşekkürleri sunarım.Organizasyon derken yemek ve limuzinden bahsediyorum.

Vesselam

Zemahşeri
ALINTI(aLaTurCa @ Feb 29 2008, 11:32 PM) *

birkac soruda benden ..

* Bu foruma girme amaciniz nedir?Bu foruma Zemahserinin kazandirdiklari nelerdir?

* Gun sonrasi kendinizi sorguya cekermisiniz?

* Sizin isteginize kalsa hangi sehir veya ulke'de yasamak isterdiniz ve neden orasi?

Ben çıksam iyi olacak sorular cevaplanmadansorular geliyor bakıyorum. Bu foruma girme amacım artık daha çok bir alışkanlık olmuş durumda. İlk zamanlar birşeyler öğrenmek birşeyler paylaşmak için giriyordum. Şimdi ise sanırım alışkanlık daha ağır basıyor buda hoş bir durum değil muhakkak. Benim kazandırdığım birşey var ise bunu başkaları söylerse daha iyi olur sanırım. Benim kazandıklarım ise ilim ve sizin gibi güzel insanlarla tanışmaktır sanırım.

Gün sonrası diye birşeyi aslında doğru bulmuyorum.Gün içersinde her an kendimizi sorguya çekmemiz gerektiğini düşünüyorum.5 vakit namaz zaten bir şarj olma hali bir tefekkür halidir.Onun dışında insanlarla olan ilişkerimizde insanları kırmamayı üzmemeye çalışırım. Tabiki bir an için dünya zevklerine dünya güzelliklerine dalıp gittiğimiz nefsimize uyup insanları incittiğimiz oluyor Allah affetsin.

Sanırım istanbul gibi bir şehirden başka bir yerde yaşayabileceğimi sanmıyorum. Diğer yandan başka ülke ve şehirlere gitmek isterdim tabiki lakin benim kürkçü dükkanım istanbuldur.
sabah_rüzgarı
ağırlamadan memnun kaldığınıza çok sevindim
herşeyle tek tek ilgilendiğime emin olabilrsinz
amacımız hizmet olunca..... biggrin.gif

kuyumcu dükkanınız nerdeydi
inciye alakanız olduğunuzu öğrendiğim de iyi oldu smile.gif

üyelerimz hafif bi şaşkınlık mı geçiriyor desem yoksa korkularından bişey soramıyolar mı desem bilemiyorum ki
kısaca şimdilik yani ben ortalığı karıştırmadan iyi sayılırsınz

içimdeki endülüsün sizi ne yönde nasıl sarstığını da öğrenebilr miyiz ??

bi de ilk olmak ayrıcalıktır

aLaTurCa
konu incilerden acilmisken, buraya sizin firmanin urunlerinin resimlerini koyabilirmisiniz, takilarinizi vs

yurtdisiyla calisyormusunuz, yoksa daha cok yurt ici agirlimi?

altin senesi diye okumustum bir yerde, altina yatirim yapmak icin degeri ne durumda suan?

aLaTurCa
p.s yanitlari okurken, farkli bir zemahseri olustu, normalde forumda yorumlarda cok daha ciddi agir duruslu ama simdi sanki siradan ''normal'' birisi oluverdi smile.gif soylemeden gecemedim
Zemahşeri
ALINTI(sabah_rüzgarı @ Mar 1 2008, 12:25 AM) *

üyelerimz hafif bi şaşkınlık mı geçiriyor desem yoksa korkularından bişey soramıyolar mı desem bilemiyorum ki
kısaca şimdilik yani ben ortalığı karıştırmadan iyi sayılırsınz
içimdeki endülüsün sizi ne yönde nasıl sarstığını da öğrenebilr miyiz ??

bi de ilk olmak ayrıcalıktır

[/b][/color]

Magazin haberciliği bu olsa gerek. Önce soru soracakları inceden bir tahrik sonra eski defterleri aralayacak bir soru.

Çokda önemsediğim bir konu değildi aslında espiri olsun diye değinmiştim kendisine. Benim cehennemin hangi katmanına atılmam gerektiği konusunda baya bir kafa yormuş birisiydi. Velhasıl çok önemli bir zat değildi benim için Allah şükürki rabbimizin rahmeti çok boldur eğer bazı insanlara kalsa idi bu iş kendileri ve kendileri gibi düşünen bir kaç kişiden başkasını cennete almazlardı. Bende şimdilik bu kadar herkeze iyi geceler...
Ayn-ı Visal
İncinin hakiki olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz?
aLaTurCa
QUOTE(<VİSAL> @ Feb 29 2008, 11:47 PM) *
İncinin hakiki olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz?

surtuyorlar inciyi, ordan anliyorlar, bizim kuyumcu oyle yaparda, birde gercek inci dogurur diyorlar buna ne diyorsunuz?

*aslinda okyanus incisi cok nadir bulunanlardanmis ve cokta pahaliymis dogrumu?

[/color]

[color="#339999"]*Dunya'yi gezmekten bahsetmissiniz, ozellikle en cok gormek istediniz yerler neresi ve neden orasi?

ayna
ellerinize sağlık arkadaşlar çok güzel hoş bir köşe olmuş.zemahşeri abimizi yakından tanımış olduk smile.gif
gerçek inci konusunda alaturka sana ipuçları verebiliriz.rengi hafif pembemsi olur asla tam beyaz olmaz ve asla yanmaz.çakmakla deneyebilirsin yanıyorsa naylondur yada katkılıdır.hımm birde ağır olması gerekiyor smile.gif
aLaTurCa
dedigin dogru, karbeyazi degiller, hem zaten belli oluyor sahtesi ile gercegi yan yana durunca, zaten cogu inciler gol de yetistiriliormus, gercek okyanus incileri nadir bulunuyormus, bilmem ne kadar dogru ama mantiklida geliyor

ayna
ayıptır söylemesi okyanus incilerini iyi bilirim smile.gif
aLaTurCa
QUOTE(ayna @ Mar 1 2008, 12:28 AM) *
ayıptır söylemesi okyanus incilerini iyi bilirim smile.gif

nerden buldun bakim smile.gif gecen yaz inci kupe almak istemistim, bu sene sehrazat kupesi moda diye gosterince vazgectim, guzeldi ama modaymis diye istemedim blink.gif

ErKaMReaL
Zemahşeri kardeşimizi daha da yakından tanımak bizi mutlu etti. Allah (cc) inananlara rahmet etsin ...

hamzayurekli
Selamun Aleyküm....

Hakikatten hoş olmu.Kardeşimizi tanımak gercek guzel..

İnanırmısınız bılıyorum ama bastan sona okudugum tek topıc.. doh.gif

Başka tanımışlık oldu bende sızde nasıl bılmıyorum....

Soru 1.Bir Cemaate baglımısınız...? Baglı iseniz Hangisi...

Soru 2.Evleneceğiniz kişde aradığınız özellikler ( azıcık mübalağa jp.gif )

Soru 3.Arkadaşlarınızla Bulustugunuzda Gıdecegınız Yerın Secımını Nasıl belırlersınız ...?

Soru 4.İhtiras,Kıskanclık burcunuzdan gelen bi özellikmidir...?

Soru 5.Kızlarımızın Okumaları hakkında ne düşünüyorsunuz..?

Soru 6. Türban meselesi hakkında ne düşünüyorsunuz...?

Soru 7. okadar yedin azıcık erit bakalım bleh.gif
RAzdAR
nerden aklınıza geldi böyle bir topic açmak smile.gif
Sabah_rüzgarına açtığı başlıktan dolayı,
Zemahşeri kardeşimizi de yaptığı yorumlardan dolayı kutluyorum smile.gif

itiraf köşesi değil ama itiraf etmeliyim ki bu forum da 3 kişiyi merak ederdim.
ilkini tanıdık, Rabbim razı olsun.
2. ve 3. olarakta Tevhid abla ve Kavalleri tanımayı isteris flaugh.gif
bu tanıma faslı realde de olabilir aynı zaman da, face to face cool.gif
Not: bayan bayana smile.gif
islam ve kulluk
girip okuyasıya kadar epeyi soru sorulmuş zemahşeri kardeşimize soru sorsam mı diye düşünürken önce bunları cevaplasın ondan sonra dedim smile.gif
kırık-rüzgar
eyvah sorular birikmiş yav maşaAllah benim aklımada hiç soru gelmiyor yani ki gelsede şu an sormam birikmiş soruları cevaplaması gerekiyor sanırım

ama şunu söyleyebilirim zemahşeriyi konuk etmiş olmak ve onu tanımak beni mutlu etti açıkçası kapalı bir kutu sanardım kendisini tanımak iyi geldi doğrusu jp.gif flowers.gif
İlle Cihad
Biraz karşılıklık söz konusu gibi. sorular tek elden sorulsa veya, konuk bir soruya cevap vermeden diğer üyeler soru sormasa sanki daha güzel olacak düşüncesindeyim...

Yada başka önerisi olan varsa bir düzen bulalım derim.

Selam ve dua ile.
Benevşe
Çok güzel olmuş beklediğimden de güzel emeğine sağlık kardeşim clapping.gif
Ayn-ı Visal
ALINTI(SURAAN @ Mar 1 2008, 09:49 AM) *

Biraz karşılıklık söz konusu gibi. sorular tek elden sorulsa veya, konuk bir soruya cevap vermeden diğer üyeler soru sormasa sanki daha güzel olacak düşüncesindeyim...

Yada başka önerisi olan varsa bir düzen bulalım derim.

Selam ve dua ile.

Suraan kardeşime katılıyorum.Böyle karışıklık oluyor.
EsLeMNa
Uzun bir zamandan sonra keyifle okuduğum topiclerden biri smile.gif
ayşedeğilaişe
bi dakka ya niye zemahşehri? thinking.gif insan alfabetik sıraya göre ilerler dimi ama... lac.gif biggrin.gif allah allaah! weety.gif
islam ve kulluk
bu durumdan zemahşeri kardeşimiz rahatsız olursa daha farklı bir düzende yapma yolunu seçeriz
Benevşe
ALINTI(ayşedeğilaişe @ Mar 1 2008, 12:27 PM) *

bi dakka ya niye zemahşehri? thinking.gif insan alfabetik sıraya göre ilerler dimi ama... lac.gif biggrin.gif allah allaah! weety.gif

Alfabenin sonundan başlanmış galiba kardeş değişiklik olsun diye jp.gif
ayşedeğilaişe
evet benevşe bana da öyle geldi... friends.gif
sabah_rüzgarı
yok sıraya felan sokmadım
haftanın konuğu herkeze süpriz olucak smile.gif
benden başka pek kimse bilemez
bi de yöneticiler onların da özelde gözleri olduğu için biggrin.gif

konuğu da bi kaç kişiyle birlikte ben seçtim
şuana kadar yazılanlar tercihimi iyi yönde kullandığımı düşündürdü smile.gif
rabbim bozmasın
sabah_rüzgarı
ALINTI(Zemahşeri @ Mar 1 2008, 12:46 AM) *

Magazin haberciliği bu olsa gerek. Önce soru soracakları inceden bir tahrik sonra eski defterleri aralayacak bir soru.

özel bi çaba sarfetmiyorum emn olabilrsinz
direk aklıma geleni parmaklarımn beni götürdüğü nokta da değerlendiriyorum

forum sanırım ilham kaynağı oldu fool.gif

bu arada güzel temenni de bulunanların beyendiklerini belirtenlerin msjlarını okudum
beyenmeniz beni de mutlu etti
tek tek alıntı yapamadığım için kusura bakmayın

soru ve cevapların karışmaması için sade soru kısımlarını benm ilk başta da kullandığım renk olan yeşil olarak belirleyeceğiz
zemahşeri de cevaplar için ayrı bi renk belirleyecek
kolaylık sağlaması açısından bana uygun geldi

yazanların bu uyarıyı dikkate alacağını umuyorum
siracünnur
Güzel bir uygulama tşk ederim.
TEVHİD
2 gündür meşguliyetim nedeniyle siteye girememiştim.

Mesajlarımda bu topiği görünce çok memnun oldum.

Sabah_rüzgârı Kardeşimizin gerek konuyu hazırlayış tarzı, gerek soruları gerçekten takdire değer.Hayırlı olsun inşallah.

Zemahşeri Kardeşimi daha iyi tanıma inkanını bulduğum için de çok mutlu oldum.
Sorulara verdiği cevapları son derece içten buldum.Mesleğinin kuyumculuk olduğunu öğrendiğim de iyi oldu.Mücevher lazım olursa Zemahşeri Kardeşimin işyerine rahatlıkla gidebilirim.Üstelik insanın güven duyduğu bir kardeşinden alışveriş yapması güzel olandır.

Zemahşeri Kardeşim

Rabbim sizi her daim hayırlarla karşılaştırsın inşallah.

Biliyor musunuz? Sizlere biraz tuhaf gelebilir ama ben bu topik sayesinde kardeşlerimi tanıyınca daha çok sevmeye başlayacağım.
Akrep burcu olduğunuzu bilmiyordum.Demek ki kardeşimle aynı burçtanmışız.

Topikte emeği geçen tüm kardeşlerimden Allah razı olsun inşallah.

Soru yoğunluğu olduğu için bendeniz sorularımı şimdilik ertelemek istiyorum.Kardeşimizi daha ilk anlarda bunalıma sokmayalım.Değil mi? biggrin.gif
İştahlıymış maşallah. flaugh.gif biggrin.gif

Allah'a emanet olunuz.

Selam ve dua ile
sabah_rüzgarı
tevhid beyenmenize sevindim
hayır dualarınızı bekliyorum inş..

zemahşeri de gelse bu arada iyi olucak biggrin.gif
TEVHİD
ALINTI
hayır dualarınızı bekliyorum inş..

Dualar karşılıklı karedşim.Başarılar dilerim.Allah utandırmasın inşallah. flowers.gif

Selam ve dua ile
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.