Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Kürtlüğümden Iğreniyorum Bunlar Yüzünden
Islami Forum - Popüler Forum > MULTİMEDYA > .·[ FİLM/BELGESEL/SOHBET/VAAZ ]·.
fecrvakti
PKK Kampında Ezan ve Namaz-PKK ve İslam.

http://www.youtube.com/watch?v=VpU_KFk-qe4...feature=related
telpako
Arkadaşım kürtlüğünden iğrenmek günahtır.

Zaten PKK müslüman değil ki başlarındakilerde öyle.

Ama Kürt halkı bizden daha çok dinine sahip çıkmaktadır. Zengin olsadlar da dini vecibelerini yerine getirmeye çalışna insanların sayısı oldukça fazla Hepimiz müslümanız gerisi laf-ı güzaftır.
yuksel-44
Sen neden utanıyorsun kardeşim türkü kürte düşman edenler utansın wave.gif
ubeydullah
ALINTI

Ama Kürt halkı bizden daha çok dinine sahip çıkmaktadır. Zengin olsadlar da dini vecibelerini yerine getirmeye çalışna insanların sayısı oldukça fazla Hepimiz müslümanız gerisi laf-ı güzaftır.

aynen katılıyorum kardeşim size
daha öncede abdurrrahman durre diye bi zındık çıkardılar işte bizim hocamız kurtlerin hocası felan fistan
hepsi lafı guzaf.kafirler istemesede allah nurunu tamamlayacaktır
çok şükürki mu7cahid kutr kardeşlerimizde bunun bilince ve bizimgibi sevincindedir
xuda ardımciye tebı bıraye aziz
selametle kal
ayna
biz kürt kardeşlerimizi çok seviyoruz asla onlara pkklı gözüyle bakmıyoruz.sakın kendinizi kötü hissetmeyin bir avuç çapulcu parçasından nefret ediyoruz.kürtleri sözde temsil eden ayrıcalıklar isteyen ve askerimize silah çeken şerefsizlerden nefret ediyoruz kürtlerden değil...
islam ve kulluk
yarıdan sonra izleyemedim ...

Allah adaleti ile tecelli edicektir...
Abd_us_SAMED
kürtlüğünden neden utanırsın kardeş.nasıl insan milliyetinden dolayı övünmemesi gerekirken yerinmesi de gerekmiyor.bu pkk illetini başımıza saranlar zaten zamanında ezilmiş olan kürt kardeşlerimizi kışkırttılar.eee zamanında devletten hizmet göremeyenler başka hayallerin peşine gittiler.Yani herşey eğitimden geçiyor arkadaşım.okulun sıcak yüzünü gören adam niye dağın soğuğunda donmak istesin.tabi zaten elebaşları çok iyi şartlarda yaşıyor benim söylediklerim orda köle muamelesi görenlerdir.
President
Bizler müslümanız. Türkümüz de müslüman, kürdümüz de müslüman, arabımız da müslüman, farsımız da. Ve bizler için bu konuda bir sorun yok.
İslam düşmanlarına gelince, tağut olduktan sonra ha türk, ha kürt, ha arap, ha da fars. Tağut olan hepsine Allah lanet etsin.

Ne güzel demiş üstadımız, Ey Necip Arap Milleti, Ey Kahraman Türk Milleti, Ey Mert Kürt Milleti, hepsi güzel, hepsi bizim.

Egemen tağutlara da lanet olsun, pusudaki tağtlara da. pkk ya da lanet olsun İslam düşmanı rejimlere de.
Benevşe
ALINTI(ayna @ Mar 1 2008, 09:30 PM) *

biz kürt kardeşlerimizi çok seviyoruz asla onlara pkklı gözüyle bakmıyoruz.sakın kendinizi kötü hissetmeyin bir avuç çapulcu parçasından nefret ediyoruz.kürtleri sözde temsil eden ayrıcalıklar isteyen ve askerimize silah çeken şerefsizlerden nefret ediyoruz kürtlerden değil...

Katılıyorum..
Reis.50
gardas onlar zaten kürt degilki onlar ermeni soyu sadece kürt halkini kullanip türkiyeyi bölmeye calisiyorlar utanma gardas basini dik tut allahin izniyle türk ve kürt beraber bu pkk illetinden kurtulacaktir friends.gif
-EBRAR-
ALINTI(Reis.50 @ Mar 10 2008, 08:25 PM) *

gardas onlar zaten kürt degilki onlar ermeni soyu sadece kürt halkini kullanip türkiyeyi bölmeye calisiyorlar utanma gardas basini dik tut allahin izniyle türk ve kürt beraber bu pkk illetinden kurtulacaktir friends.gif

İyi de kardeşim bir yandan ırkçılığı önleyici mesaj veriyorsun, bir yandan da ''ermeni soyu'' diye genelleme yapıyorsun. Lütfen anlatmak istediklerimizle yazdıklarımızda paralellik olmasına dikkat edelim.
Gezgin_musab
muahhaha

bu ırkcılık davası tam bızım sazan davası

adam Türk yada Kürt yada laz...

Adam dıyor ben Kürtdum yada Türk üm dıyor

bende hadı kanıtla bakalım

soy agacını saydıgın da en baştakı Sevgılıye gelıyor
bılın bakalım kım:D

Alim ınsan kendısıyle ugrasır
hamza_yürekli
türk kürt fazla bi fark görünmüyo smile.gif keliemelr bile bizim kardeş oldugumuzu gösteriyor... biz müslümanlarız gerisi boş kürt türk laz caz bunlar önemli değil ki...benim ırkım islam dır... müslümanların soyu bednen gelir der peygamber efendimiz(SAV) bu sözü yeter benm ırkım islam dır...
NuRŞeN
PKK kürt değil terör örgütüdür.Kürt olmak insanın insanlığından bir şey eksiltmez.İyiler ,kötüler insanların ırkına göre belirlenmez.İyiler her zaman iyidir.
Efsane1907
ALINTI(telpako @ Feb 29 2008, 07:29 PM) *

1-Kürtlerin dinine bizden daha çok sahip çıktıklarını nereden biliyorsunuz ?
2-Ben kürtlerden değil , bölücü , cani katil olan pkk dan ve cahil kalmakta israrcı olan zavallılardan iğreniyorum. ( Kürt ya da başka etnik kökenli ... fark etmez )
3-Bu kürtlüğünden iğrenen arkadaş da sanıyorum bizimle aynı görüşte.Ancak ,iğrenmek yerine kürtlerin içerisinden de güzel insan çıkabileceğini çevresine ispat etmeye çalışma yolunda olmalıdır.
ilkemir
Kürtlüğünüzden iğrenmenize gerek yok .

Asıl PKK ve taraftarlarının bu propagandasına kanıp onları müslüman zannedenlerden iğrenmek lazım gelir .

Kafasında akıl namına bir zerre bulunan herkes onların ne olduğunu bilir ...

Her şey apaçık ortada iken ya aslında bunlar bizden daha müslüman diyenler, Barzani'yi dahi din kardeşi zannedenlerden iğrenmek yeter .
RABITALI
Ben müslümanım dedikten sonra herkes kardeşimdir.. kürdüde türküde yanlız kürtler bizden daha ii dinine düşkündür lafına katılşmıyorum.. İslama en büyük hizmeti veren türklerdir...ne kürtler ne araplar.. arap deyince akla petrol kürt deyince akla pkk geliyor ama türk deyin islam geliyor amerikada yapılan bir araştırmanın sonucu....Varmıydı osmanlı gibi...Türkiyede gerek milliyetçi gere dinci kısacası milli görüşlü kesim karadenizdir... boşunamı karadenize kilise yapılması için diğer bölgelere nazaran daha fazla bütçe ayırmış siyonst çapulcular...
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.