fecrvakti
Feb 29 2008, 05:18 PM
Uyandım.Hava alacakaranlık..Az sonra güneşin doğacağı belli.Ve bunu bilmenin huzuru dolaşıyor yüreğimde.
Dilim ve kalbim duada yine,güneşin doğmadığı bir sabaha uyanmamak için.Uyansam dahi böyle feci bir sabaha;ne yapacağını bilmeyen,tevekkül etmeyi unutuveren biri olmamak için.
Kalbimle duaya sığındım.
Şimdi;her an,önünde beklediğim kapıların yüzüme kapanmasından korkuyorum.Ama kapıların her daim gönlüyle ve bütün varlığıyla,samimiyetiyle bekleyen kullara sonuna kadar açık olduğunu da biliyorum.
Korku ve ümit.
Ya Rabbi;biliyorum ki,görüyorsun yüreğimdeki ateşi.Biliyorum ki,biliyorsun yüreğimdeki ümidi.
Senin sevdiklerinden olmak.ve Senin huzurunda olmak.
İşte burası,senin huzurun.bana acılarımı sevdiren yer..Sabrı ümide dönüştüren,tevbe etmenin en güzel olduğu yer.Karşılıksız sevildiğimi ve geri çevrilmeyeceğimi bildiğim yer.
Bazen sevinçten,bazen hüzünden atıp kendimi kucağına ağlayabildiğim tek yer!..Senin huzurun.Senin merhametin,muhabbetin.
Biliyorum ki;biliyorsun Seni sevdiğimi.O zaman,rahmetini esirgediğin,razı olmadığın kullarının arasına atma beni.(amin)
aLıNtı
öncevefa
Mar 1 2008, 07:19 PM
Şimdi;her an,önünde beklediğim kapıların yüzüme kapanmasından korkuyorum.Ama kapıların her daim gönlüyle ve bütün varlığıyla,samimiyetiyle bekleyen kullara sonuna kadar açık olduğunu da biliyorum.
Korku ve ümit.
Ya Rabbi;biliyorum ki,görüyorsun yüreğimdeki ateşi.Biliyorum ki,biliyorsun yüreğimdeki ümidi.
Senin sevdiklerinden olmak.ve Senin huzurunda olmak.
İşte burası,senin huzurun.bana acılarımı sevdiren yer..Sabrı ümide dönüştüren,tevbe etmenin en güzel olduğu yer.Karşılıksız sevildiğimi ve geri çevrilmeyeceğimi bildiğim yer.
Bazen sevinçten,bazen hüzünden atıp kendimi kucağına ağlayabildiğim tek yer!..Senin huzurun.Senin merhametin,muhabbetin.
Biliyorum ki;biliyorsun Seni sevdiğimi.O zaman,rahmetini esirgediğin,razı olmadığın kullarının arasına atma beni.(amin)
allah razı olsun fecrvakti...
musalli
Mar 8 2008, 12:08 AM
amiin.ne kadar masum bir sığınış.rabbim kendisine dönüşlerimizi kabul etsin inş.selametle...
ayşedeğilaişe
Mar 20 2008, 05:33 PM
"çok güzelmiş teşekkürler...allah razı olsun inş..
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir
Buraya Tıklayın.