Merhaba arkadaşlar,ben profoseyenel olarak webmasterlık yapan bir kardeşinizim,24 yaşındayım...Bu işi para kazanmaktan çok Hobi olarak yapıyorum,"İslamda iyi bir çığır açmak" adına...
Kendime misyon olarakta Fan siteleri yapmayı uygun gördüm....
Mevcut ve faal olan fan sitelerim
www.esrefziyafan.com(Eşref ziya sevenleri bir araya toplamış kaliteli bir kitlesi olan bir site haline geldi,yaklaşık 6 ay önce açıldı)
www.nihathatipoglu.biz(Nihat hocamı çok sevdiğim için açtım,google de ilk sıralara kadar çıktı,Nihat hocamın kitlesini temsil ediyor)
www.senaidemirci.biz(Senai Demirci'yi seven bir kardeşim için açtım,dün testten çıkarak faal oldu.)
www.ibrahimsadrifan.com(Bir arkadaşımla başladık bu projeye,henüz test yayınındadır!)
www.mahmudesadcosan.biz(Prof. Dr. M. Es'ad Çoşan takipçisi ve seveni olduğum için bu adresi aldım,henüz bir proje haline getirmedim,amacım Mahmud Es'ad Çoşan hazretlerinin kendisine has kitlesini bir araya hetirmek ve Hazret hakkında detaylı döküman sunmak)
Şimdilik bu kadar,daha başka sitelerimde var ama konumuzla alakası olmadığı için girmiyorum...
Nihat Hocamın sitesine Ziyaretçilerin genel dini sorularına cevap verebilecek İlahiyatçı arkadaşlarımız,yada Nihat Hocamı seven ve bu oluşumda yer almak isteyen arkadaşlarımız...
Ayrıca Mahmud Es'ad Çoşan hazretleri için açacağım site içinde kurucu üyeler...
Yukarıda bahsettiğim 2 siteyede paylaşım amaçlı forum kurulacaktır,yoğun olduğumdan dolayı gözüm kesmiyor arkadaşlar,siz sadece forumu takip ederek içerik gireceksiniz,çünkü bu tür fan sitelerini tek başına yapmaya kalkmak çok zordur...
Bu fan sitelerinin hiç birinden de 5 kuruş kazanmadım ve kazanamamda,yani amacım sadece sevenleriyle buluşturmak...Sizlere hitap eden herhangi bir site olduğunu düşünüyor ve yardım etmek istiyorsanız özel mesaj atarak bildirebilirsiniz....
Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim
Özay Demir