Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: “filistin İçin Şifahen Değil Acilen Yardım!”
Islami Forum - Popüler Forum > GENEL FORUM > .·[ DUYURULAR ]·.
fecrvakti

selamun aleyküm

asagida IHH' nın Filistin icin baslattigi yeni bir yardim kampanyasiyla ilgili bilgi var.
Filistin' deki son durum hepimizin malumu ve acilen yardima ihtiyaclari var. Orada yasam savasi verenler icin az da olsa bir katkimiz olabilir. IHH' nin sitesinde (www.ihh.org.tr) konuyla ilgili genis bilgi var. Yardimlari her sekilde ulastirma imkani da var: online, telefonla ya da bankalar araciligiyla (http://acilen.ihh.org.tr/banka-hesap-numaralari.html)..

From: duyuru@ihh.org.tr
Yardım!

“Filistin İçin Şifahen Değil Acilen Yardım!”
İHH İnsani Yardım Vakfı, İsrail ambargo ve ablukası altında zor günler yaşayan Gazze halkı için bir kampanya başlattı. “Filistin İçin Şifahen Değil Acilen Yardım” isimli kampanya, abluka ve işgal sebebiyle gıda, ilaç, yakıt ve elektrik gibi hayat damarları kesilen Gazzelilerin yaralarını sarmayı hedefliyor.
Aylardır devam eden İsrail ambargo ve ablukası Gazzeli çocukları, yaşlıları ve kadınları ölüme götürüyor. Mısır ile aralarındaki sınır duvarını delerek, dertlerine derman arayan Gazzeliler, sınır kapılarının kapatılmasıyla yine kendi hallerine terk edildiler.

İHH İnsani Yardım Vakfı İsrail zulmü altında zor günler yaşayan Gazze halkı için bir kampanya başlattı. “Filistin İçin Şifahen Değil Acilen Yardım” isimli kampanya, abluka ve işgal sebebiyle gıda, ilaç ve yakıtları tükenen, elektrikleri kesilen Gazzelilerin yaralarını sarmayı hedefliyor.

Hayırseverlerin yaptıkları bağışlarla gıda, ilaç, yakıt vb. şeyler alınarak bölgeye ulaştırılacak. İsrail ablukası altında büyük sıkıntılar yaşayan Gazzelilerin bir nebze de olsa yaraları sarılacak.

İsrail saldırılarını artırdı, Mısır sınır kapısını kapattı

Bu arada Gazze’den Mısır’a giriş çıkışlara son verildi. Mısır’ın sınır kapılarını kapatması sebebiyle Gazzeliler, yeniden ihtiyaçlarını alamayacak noktaya geldi. Sınır kapısının kapatılması sebebiyle Gazzeliler, yine ellerinde olanla yetinmek zorunda kalacak. Mısır’dan alınan malların geçici bir süre için ihtiyaçları karşılayacağı ifade ediliyor. Zaten kötü olan insani durumun sınır kapısının kapatılmasıyla daha kötü bir duruma geleceği bildiriliyor.

Bu olumsuz gelişmenin yanı sıra İsrail’in casus uçaklarıyla bölgeye bomba yağdırması da Gazzelilerin sadece açlık, susuzluk ve ilaçsızlık gibi sorunlarla uğraşmadığını aynı zamanda İsrail saldırılarından da etkilendiğini gösteriyor.

İHH İnsani Yardım Vakfı
Adres: Büyük Karaman cd. Taylasan sk. No:3 Pk. 34230 Fatih / İstanbul
Telefon: +90 212 6312121 Faks: +90 212 6217051
Web: www.ihh.org.tr E-mail: info@ihh.org.tr
hattab84
ALLAH razı olsun kardeşim..........
EsLeMNa
Allah razı olsun..
nasreddinhoca
İHH'nın çağrısına kulak vermeliyiz, sadece öyle kalmasın, ellerimizi cebimize atalım, hesap günü işimize yarar, benden söylemesi...
Gullerin_Efendisi
ALINTI(nasreddinhoca @ Mar 6 2008, 03:46 PM) *

İHH'nın çağrısına kulak vermeliyiz, sadece öyle kalmasın, ellerimizi cebimize atalım, hesap günü işimize yarar, benden söylemesi...

Kesinlikle katılıyorum bunun maddiyatla ilgisi yok 5 varsa 2 siniverelim müslüman bilirki Allah bundan dolayı O kimseyi maddi olarak daraltmaz, İHH ,Deniz feneri , kimse yokmu ,cansuyu ve ismini sayamadıgım nicelerinden Allah(CC) razı olsun tek başımıza yapamayacağımız şeyler için vekil oluyorlar ne mutlu onlara.
TEVHİD
Aslında olan da olmayan da birşeyler verebilir diye düşünmketeyim.Damlaya damlaya göl olur inşallah.

Fecrvakti Kardeşim
Aşağıda sizden aldığım linkte hesap noları vardır inşallah.İnternet aracılığıyla yollayabiliriz inşallah.Öyle değil mi?

(http://acilen.ihh.org.tr/banka-hesap-numaralari.html)..

Selam ve dua ile
Gullerin_Efendisi
Tevhid kardeşim bana sormamışsınız ama cevaplayayım, internetten kredi kartı ile yapabiliyorsunuz, diğer yollar için bankaya gitmeniz gerekiyor.
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.