Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Nikinizin Hikayesi
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM DİĞER... > .·[ OYUN PARKI ]·.
Sayfa: 1, 2, 3
fecrvakti
Herkesin farkli guzel nikleri var acaba arkadaki hikaye nedir diye merak ettim..
buyrun niklerinizin hikayesini yazmaya....
ilde
bir nehirin döküldüğü koca mavi bir denizi ifade eden bir nick kullandım

smile.gif
EsLeMNa
Musahhardan değişik birşeyler olsun dedim Eslemna oldu smile.gif
aLaTurCa
mavi yi sevdigim icin, nickimde mavi anlamindaydi ama bunun bilindik mavi olarak yazmak istemedim, sonra su da maviyi denizi vs animsattigi icin onu kullandim, bu nicki alirken ne yapsam diyordum, ahmet abimi dinlerken bunu aldim smile.gif

'' alaturkayiz evel allah, inadina seve seve alaturkayiz''

nasreddinhoca
Aslında Ebu Zerr ile çıkmıştım yola...
Sonra, ağır geldi, yorulduk...
Ebu Zerr'i bırakalım, nasreddinhoca olsun...
Nasreddinhoca'da Mikail Bayram etkilidir...
Malum, Ahi Evren-Mevlana Mücadalesi...
Ama bizimkisi matrak bir ifanlite idi...
Ciddiyet yerine mizah olsun dedik...
islam ve kulluk
hak din ile bu dindeki vazifemizi birleştirelim her daim aklımızda olsun dedik ...
telpako
Biz de soyumuzun ismini yazdık.
Benevşe
Ben de okuduğum güzel bir kitabın adından esinlendim jp.gif

Bu başlığı ben açmak istiyordum ama sen erken davrandın jp.gif offtp.gif
sabah_rüzgarı
fecrvakti
yalnz sen yazmamışsın nickinn hikayesini smile.gif
kilic_aygül
ALINTI(telpako @ Feb 28 2008, 08:50 PM) *

Biz de soyumuzun ismini yazdık.

İlginç... Telpako diye bi soy ilk defa duyuyorum. Merak ettim nerden geldiğini...

Benim nickime gelince üye olurken rastgele yazdığım bir kullanıcı adıydı. Aslında sonra pişman oldum 'aygül' kısmını yazdığıma... Çünkü aygül kısmı hemen bayanı çağrıştırıyo diye.. Cinsiyetimi belli etmicektim aslında. flaugh.gif Sonra ister istemez belli oldu tabi..
flaugh.gif
telpako
ALINTI(kilic_aygül @ Feb 28 2008, 09:29 PM) *

İlginç... Telpako diye bi soy ilk defa duyuyorum. Merak ettim nerden geldiğini...

Benim nickime gelince üye olurken rastgele yazdığım bir kullanıcı adıydı. Aslında sonra pişman oldum 'aygül' kısmını yazdığıma... Çünkü aygül kısmı hemen bayanı çağrıştırıyo diye.. Cinsiyetimi belli etmicektim aslında. flaugh.gif Sonra ister istemez belli oldu tabi..
flaugh.gif

Biz kafkas kokenliyiz kafkasyada ko tirkçedeki oğlu anlamında kelimedir. Aynı kelimede daha sonra ukrayna lisanına da geçmiş.

Telpa nin oğulları anlamına gelir. Buyuk dedemin ismi telpa miş demek ki smile.gif

size de kılıç ismi çok yakışıyyo.
kilic_aygül
ALINTI(telpako @ Feb 28 2008, 10:07 PM) *

Biz kafkas kokenliyiz kafkasyada ko tirkçedeki oğlu anlamında kelimedir. Aynı kelimede daha sonra ukrayna lisanına da geçmiş.

Telpa nin oğulları anlamına gelir. Buyuk dedemin ismi telpa miş demek ki smile.gif

Hıii.. Öğrendiğime memnun oldum.

size de kılıç ismi çok yakışıyyo.
He he he.. Merci smile.gif

İlle Cihad
Eşimin adı Nuran, benimki serkan, ismimizdeki harflerle bir karma yaptım SURAAN çıktı smile.gif yani bir anlamı yok...
Elam
Elam >>Ela gözlüm... jp.gif

İlkokuldan beri kullandıgım bir nick. smile.gif
aysena
aysena nicimin pek bi anlamı yok sadece ismimim sonuna_a eklemek gibi bişey.hikayesi ise bazı sitelere üye olduğum zaman hangi nickle üye olduğumu unutuyordum unutmayacagım bi nick olsun istedim flaugh.gif
fecrvakti
ALINTI(Benevşe @ Feb 28 2008, 08:58 PM) *

Ben de okuduğum güzel bir kitabın adından esinlendim jp.gif
Bu başlığı ben açmak istiyordum ama sen erken davrandın jp.gif offtp.gif

erken kalkan erken yol alır:)
ya bu sözüne mukabil bir atasözü düşünüyorum ama bulamıyorum:)
ismimden olsa gerek biarz hızlıyımdırda.darısı diğer başlıklara benevşe:)
Ayn-ı Visal
VİSAL ismini Osmanlıca Sözlükten -başka bir kelimenin anlamına bakarken- tevafuk gördüm.Çok beğendim.Hala da beğeniyorum gleam.gif
zümrüt
Zümrütanka kusu varya o efsaneye hayranligim var ondan zümrüt ismi benim
icin özel bir anlam tasiyor. Zümrüt yesili gözlerede cok hayranim bayiliyorum.
Zümrüttasinin parlakligi ve durulugu cok mükenmel oldugundan zümrüt oldum iste.
hamzayurekli
Selamun Aleykum....

Aslında anlatmaktan korktugum bır nıck secmısım kendıme ....

Aslında herkez kendıne yakın olan bır seyı secmıstır ....

Bende alırken hıc dusunmedım dırek bu ısm geldı aklıma ve memnunıyet hat safhada herkezde bır degısıklık ozlemı ama sukur bende daım....sadaket bu olsa gerek jp.gif

Baktım kı sahabeye hepsınde bır yurek var ve gordum ki yuregın yurek ısmıne mazhar oldugu yer Hz.Hamza(r.a) vucudu...

Her ne kadar zerresi olamasakda yolunda olduğumuz bir zat'ı muhteremdir...

Yuce Rahman (c.c) hepsınden razı olsun....
Benevşe
ALINTI(fecrvakti @ Feb 29 2008, 05:16 PM) *

erken kalkan erken yol alır:)
ya bu sözüne mukabil bir atasözü düşünüyorum ama bulamıyorum:)
ismimden olsa gerek biarz hızlıyımdırda.darısı diğer başlıklara benevşe:)

yes.gif
ubeydullah
ubeydullah
talha bin ubeydullah
sanırım bu yeter ve hiç değişmedim değişmeyide düşünmüyorum
benliği değişenlere inat
hamzayurekli
ALINTI(ubeydullah @ Mar 1 2008, 09:04 PM) *

ubeydullah
talha bin ubeydullah
sanırım bu yeter ve hiç değişmedim değişmeyide düşünmüyorum
benliği değişenlere inat

yürü bee kim tutar seniiii kankim benimmm.....

kanki bu arada biz erkek adamız yazmızdan dönmeyiz wink.gif
musalli
ALINTI(hamzayurekli @ Mar 2 2008, 03:13 AM) *

kanki bu arada biz erkek adamız yazmızdan dönmeyiz wink.gif

sanki bayanlar döner.allah allah. dry.gif musalli arapça namaz kılan anlamındadır malumunuz.kılmakta olduğum ve daim ikame etmek istediğim için böyle bir nickle anılmak istedim.rabbim ikame edenlerden eylesin inş... jp.gif
EsLeMNa
ALINTI(musalli @ Mar 4 2008, 10:12 PM) *

sanki bayanlar döner.allah allah. dry.gif musalli arapça namaz kılan anlamındadır malumunuz.kılmakta olduğum ve daim ikame etmek istediğim için böyle bir nickle anılmak istedim.rabbim ikame edenlerden eylesin inş... jp.gif

Genelde nick değiştirenler bayanlar oluyor bundan yazılmıştır belki..Nickinizin manasını merak etmiştim öğrendiğime sevindim..

Dipnot;yeni nick arıyorum bayadır eslemna değişikli olsun diyorum acaba ne yapsam bleh.gif
musalli
ALINTI(Eslemna @ Mar 4 2008, 10:35 PM) *

Genelde nick değiştirenler bayanlar oluyor bundan yazılmıştır belki..Nickinizin manasını merak etmiştim öğrendiğime sevindim..

Dipnot;yeni nick arıyorum bayadır eslemna değişikli olsun diyorum acaba ne yapsam bleh.gif

bence değişiklik yapmayın ben böyle memnunum sizden.niciniz güzel bence... jp.gif
hamzayurekli
Genelde nick değiştirenler bayanlar oluyor bundan yazılmıştır belki..

belki fazla olmamışmı.....tongue.gif
EsLeMNa
ALINTI(hamzayurekli @ Mar 5 2008, 06:28 PM) *

Genelde nick değiştirenler bayanlar oluyor bundan yazılmıştır belki..

belki fazla olmamışmı.....tongue.gif

Yenisini bulayım hemen değiştireceğim bleh.gif
leyl_hadid
Eskiden girdiğim islami bir forum sitesinde Hadid nikli bi yönetici vardı, ben de yönetici olunca leyl nikini o seçti bana, ben de buraya üye olurken hem onu anmak için hem de çok sevdiğim leyl nikini heryerde kullandığım için leyl_hadid yaptım nikimi, ve çok da seviyorum smile.gif
ubeydullah
ALINTI

kanki bu arada biz erkek adamız yazmızdan dönmeyiz

tabiki kankim asla dönmeyiz
yarabbi benle kankimi haktan döndürme amin
musalli
ALINTI(ubeydullah @ Mar 5 2008, 07:29 PM) *

jp.gif amiin.kankiler nicinizden nasıl nefret ettirebilirim sizleri flaugh.gif hayır çok hoşlar ama iddialarınızı suya düşürme planlarım varda o yüzden gleam.gif
ubeydullah
ALINTI
amiin.kankiler nicinizden nasıl nefret ettirebilirim sizleri hayır çok hoşlar ama iddialarınızı suya düşürme planlarım varda o yüzden

dene ve gör kardeşim biggrin.gif
hangimizin nicki değişiyor?
belşki seninki değişir bu işin sonunda ne malum? biggrin.gif
hamzayurekli
ALINTI(ubeydullah @ Mar 5 2008, 07:29 PM) *

[color=#009900]AMİN..AMİN..AMİN....
flowers.gif

ALINTI
amiin.kankiler nicinizden nasıl nefret ettirebilirim sizleri hayır çok hoşlar ama iddialarınızı suya düşürme planlarım varda o yüzden

Musalli cürmün ne onu bilelim.... gleam.gif
musalli
vaay haçlı seferleri kokusu alıyorum.burdayım ve sonuna kadar varım.ben yolumdan dönmem musalli geldim musalli gideceğim. gleam.gif hem sizede tavsiyem ubeydullahtan çok ubeydullah hamzadan çok hamza kesilmeyin başımıza,niceleri gelir yolunuzdan döndürür sizleri. jp.gif kardeşinizede biraz merhametli olun yaw.hem bakınız yine hamza yine onu FELÇ!!!nerede nicinin hikayesi,ben anlatmıştım,ubeyd abimizde anlattı.ubeyd abi körükörüne bağlanmayın hamzaya ne olur rica edeceğim.yanlışlarını ve doğrularını bir kefede tarıp karar verirmisiniz lütfen jp.gif jp.gif
ubeydullah
ALINTI(musalli @ Mar 6 2008, 10:29 AM) *

vaay haçlı seferleri kokusu alıyorum.burdayım ve sonuna kadar varım.ben yolumdan dönmem musalli geldim musalli gideceğim. gleam.gif hem sizede tavsiyem ubeydullahtan çok ubeydullah hamzadan çok hamza kesilmeyin başımıza,niceleri gelir yolunuzdan döndürür sizleri. jp.gif kardeşinizede biraz merhametli olun yaw.hem bakınız yine hamza yine onu FELÇ!!!nerede nicinin hikayesi,ben anlatmıştım,ubeyd abimizde anlattı.ubeyd abi körükörüne bağlanmayın hamzaya ne olur rica edeceğim.yanlışlarını ve doğrularını bir kefede tarıp karar verirmisiniz lütfen jp.gif jp.gif

biggrin.gif benim kayıt tarihimle hamzanın kayıt tarihine bak bide açtığımız konulara bak .hala körü körüne diyorsan
bu aşk haktandır mevlanın şemsi istamesi neise hamzayı istememizde odur can kardeşim
bırak saflı9ğımz bizde kalsın
sen ikimizede dua et olurmu? smile.gif
musalli
ben abi dedim bağrıma bastım.duamada aldım inş. ama siz ittifak halindesiniz ve haklı haksız,bir biz biliriz,açılın yolumuzdan tavırları sergiliyorsunuz. jp.gif ben yine haksızsam söyleyin şimdi.hoş sormama bile gerek yok,haksızım değilmi. crying.gif crying.gif
hamzayurekli
Musalli ....!

Nick'inin haricindeki bütün hikayeleri anlatmışsın... clapping.gif

Felc konusunda benden arta kalır yanınız kalmadı clapping.gif clapping.gif

nick'in anlamı şahsında saklı.... gleam.gif
musalli
diğerleri gizli olduğundan açıklıyor değilmi... wink.gif
hamzayurekli
baskalarının tercıhlerı benı ılgılendırmıyor...

bence senıde ılgılendırmesın.....wink.gif
ubeydullah
ALINTI(musalli @ Mar 6 2008, 08:35 PM) *

ben abi dedim bağrıma bastım.duamada aldım inş. ama siz ittifak halindesiniz ve haklı haksız,bir biz biliriz,açılın yolumuzdan tavırları sergiliyorsunuz. jp.gif ben yine haksızsam söyleyin şimdi.hoş sormama bile gerek yok,haksızım değilmi. crying.gif crying.gif

sad.gif ağlama can kardeşim ağlaman dayanamam cray.gif
sen bizim biricik kardeşimizssin şaka olsun diye takılıyoruz senden vaz geçebilirmiyiz sanıyosun ?
hadi gulumse hadi bakiim flowers.gif flowers.gif flowers.gif
musalli
ALINTI(ubeydullah @ Mar 8 2008, 02:23 PM) *

sad.gif ağlama can kardeşim ağlaman dayanamam cray.gif
sen bizim biricik kardeşimizssin şaka olsun diye takılıyoruz senden vaz geçebilirmiyiz sanıyosun ?
hadi gulumse hadi bakiim flowers.gif flowers.gif flowers.gif

dry.gif
hamzayurekli
ağlama can kardeşim ağlaman dayanamam
hadi gulumse hadi bakiim

Kanki iki dakkada yelkenleri indirmişssin hayret bısey yaaaa vallaha hayret senın gıbı tecrube sahıbı olan bı ınsan nasıl yer bu ucuz numraları.... doh.gif

senınle ılgılı dusuncelerımı bı gozden gecıreyım bleh.gif

musalli kankımı kandırabılırsın ama benı Jamais+Never+ASLA... yahoo.gif
musalli
kandırmakmı? sad.gif
hamzayurekli
ah ne yapsam ne yapsam kurtulabilsem ne yapsam gönlümü avuta bilsemmmm...off ulem offfff....
musalli
confused1.gif
tOhUm
bu siteye ilk girisim..topraga yeni atıldım..
bu siteden biseyler katabilirsem kendime tohumdan filize dönerim diye düsünüyorum..
musalli
ALINTI(tOhUm @ Mar 14 2008, 10:02 PM) *

bu siteye ilk girisim..topraga yeni atıldım..
bu siteden biseyler katabilirsem kendime tohumdan filize dönerim diye düsünüyorum..

inşallah kardeşim.
aramıza hoşgeldin o halde. jp.gif
keneman
AKP PARTİ KAPATILMASIN TÜRKİYE KAOSUSA GİRMESİN
musalli
ALINTI(keneman @ Mar 15 2008, 06:15 PM) *

AKP PARTİ KAPATILMASIN TÜRKİYE KAOSUSA GİRMESİN

tamamda kardeşim.konuyla alakası yok ama nickinin hikayesinide yazıp öyle çıksaydın keşke... biggrin.gif
ubeydullah
musalli kardeşim asma suratını şaka dedik ya
ubeydullah
ALINTI
Kanki iki dakkada yelkenleri indirmişssin hayret bısey yaaaa vallaha hayret senın gıbı tecrube sahıbı olan bı ınsan nasıl yer bu ucuz numraları....

ya kanki ben göz yaşına dayanamam ya bence samimi abi ya
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.