aysena
Feb 28 2008, 11:19 AM
arkadaşlarımla geçen gün bi fikir ayrılıgına düştük.sizlede paylaşmak istedim.sizce netten eş bulunulur mu?ya da netten tanıştıgınız biriyle evlenmeyi düşünürmüydünüz?yanlış anlaşılmasın ben evliyim
İlle Cihad
Feb 28 2008, 11:27 AM
Neden olmasın, fikirler uyuştuktan sonra, reel dede görüşüp anlaşılınca sorun olmaz kanaatindeyim.
aLaTurCa
Feb 28 2008, 12:31 PM
istisnalar elbette olabilir ama uygun gormuyorum kendi fikrim bu
kırık-rüzgar
Feb 28 2008, 04:30 PM
istisnalar olabilir belki ama bende genel olarak pek uygun bulmuyorum ki bir hanımın erkekle msn de konuşmasından da yana değilim bir süre sonra mahremiyetlik sınırı aşılıyor reelde rahat olmuyosun mahremiyetlik sınırlarını göz önünde bulunduruyorsun bu nette de çok önemlidir zira nette bile çirkin şeyler yaşanabilir yani Allah korusun kardeşlik niyetini aşmamak gerekir ama istisna da olur öyle işte
EsLeMNa
Feb 28 2008, 06:10 PM
Olabilir kanaatindeyim ancak olmasa daha iyi olur..
Dışarda bir anda karşılaşıp sevdiğin bir insanla evlenmende bunun arasında hiçbir fark yok..Ancak yinede net ortamı güvenmek tanımak yani evlilik için gerekli şartları sağlamak zor..Ama Allahın işi belli olmaz..
ilde
Feb 28 2008, 07:21 PM
netten ilişki yürümez, sesle ve gözle anlatım başkadır yaa
yazılarla herşey yanlışanlaşılıyor yazıların mimikleri yok maalesef
gözgöze daha iyi daha gerçek daha samimidir benim fikrimce
hayat güzel
islam ve kulluk
Feb 28 2008, 07:25 PM
olabilir ama çok risk içermektedir her daim
hattab84
Feb 28 2008, 09:46 PM
Reelde insanların birbirlerini tanıması bu kadar zorlaşmışken; Netde tanışıp gerçekten birbirimizi tanıdık ve evleniyoruz demek sanırım hayal olurdu...... (Acizane görüşüm)
kilic_aygül
Feb 28 2008, 10:27 PM
Evlenmek için dahi olsa flört etmek caiz olmadığı evlenmeden çok fazla görüşmek bile kısıtlı olduğu için İslama göre, gerçekte evlenmek niyetinde olunan, gerçek hayattan bir eş adayı olduğunda internet evlilik için konuşmak için iyi bir imkan olabilir diye düşünüyorum.
Örneğin ben 9 sene önce bir evlilik yaptığımda internet ve cep telefonları bu kadar yaygın değildi ve çok az görüşüp çok çabuk evlendim. Fazla görüşmek flört gibi olur diye.. Bu imkanlar olsa çok faydalı olabilirdi konuşabilmek için. Ev telefonuyla da ailemin yanında her zaman konuşamıyodum yeteri kadar.
Ancak internetten eş aramak bana göre uygun değil. Sokakta aramak nasıl uygun değilse öyle. Hatta daha kötü. Sokaktakini hiç değilse kanlı canlı görüyosun. Ama nette eş aramazsın veya sokakta ama nerden kısmet olacağı belli olmaz. Kısmet için herşey bir sebeptir. Sebepte net olursa hayırlısı olsun deriz artık.
ilde
Feb 28 2008, 10:40 PM
ALINTI(kilic_aygül @ Feb 28 2008, 11:27 PM)

Evlenmek için dahi olsa flört etmek caiz olmadığı evlenmeden çok fazla görüşmek bile kısıtlı olduğu için İslama göre, gerçekte evlenmek niyetinde olunan, gerçek hayattan bir eş adayı olduğunda internet evlilik için konuşmak için iyi bir imkan olabilir diye düşünüyorum.
Örneğin ben 9 sene önce bir evlilik yaptığımda internet ve cep telefonları bu kadar yaygın değildi ve çok az görüşüp çok çabuk evlendim. Fazla görüşmek flört gibi olur diye.. Bu imkanlar olsa çok faydalı olabilirdi konuşabilmek için. Ev telefonuyla da ailemin yanında her zaman konuşamıyodum yeteri kadar.
Ancak internetten eş aramak bana göre uygun değil. Sokakta aramak nasıl uygun değilse öyle. Hatta daha kötü. Sokaktakini hiç değilse kanlı canlı görüyosun. Ama nette eş aramazsın veya sokakta ama nerden kısmet olacağı belli olmaz. Kısmet için herşey bir sebeptir. Sebepte net olursa hayırlısı olsun deriz artık.
Örneğin ben o yüksekokula gittim işe gittim sokağa da çıkarım sosyal bir insanım da. Ama yine de evimde oturup ne zaman evlenmeyi bekledim o zaman evlilik kısmet olmuştu. Benim de biraz öyle tercih etmemden kaynaklandı tabi. Hiçbir zaman sokakta veya dışarda bi yerde aramadım eş.
fikirlerinize katılıyorum.. bende acizane fikrim sanırım görücü usulü evlilik daha iyi
hem aileler destek oluyor hemde nişanlı vs olup daha samimiyetle birbirini tanıma fırsatı buluyor insanlar..
bizamanlar bir araştırma okumuştum görücü usulü evlenenler daha sağlam ve uzun ömürlü bir evlilik yapıyolarmış.. ne derece dogru bilmiyorum
Allah hepimize hayırlı evlilikler dünya ve ahiret saadeti nasip eyleye.. evli olan kardeşlerimede bereketli ve huzurlu bir hayat nasip eyleye...
alın yazımız imtihanımızdır şükrederiz her halimize.. islam ve dinimiz için aile çok önemli bu nedenle islam için allah için daha sağlam nesiller için islami aileyi kurmak ve yaşatmak yani evlenmek çok önemli..
ama sadece evlenmiş olmak toz pembe rüya kurmak değil.. aile olmanın bilincinde olabilmek ve bu bilince aileyi oluşturmak çok önemli diye düşünmekteyim.. öyle bir evlilik olmalıki islam çizgisinde sonu cennet olmalı inşallah.. görelim mevla neyler neylerse elbet güzel eyler yeterki samimiyetle sığınalım..
Allaha emanet olunuz
telpako
Feb 28 2008, 10:56 PM
Ben dah aönce iternetten hiç tanımadığım bir bayan ile nişanlandım. Sonra onu görünce hiç te dediği gibi güzel olmadığını gördüm ayrıldık çok acı cektik.
Şimdi de netten tanıdığım biriyle nişanlıyım. Am abir çok şeyi yeni goruyorum ve şok oluyorum. Aslında kısmetin guzelse nerden gelse güzel olur ama çok fazla tavsiye etmiyorum. Olursa da hayırlsı olsun.
kilic_aygül
Feb 28 2008, 10:59 PM
kardeş netten tanıştıysan bu yazdıklarını o bayan okumaz mı? bu da merakımı celbetti ister istemez..
ha bi de bişi diyim dediği gibi güzel olmak konusunda. aslında ben tv de de görüyorum nette tanışıp evlenenleri mesela -yani onlar pek İslama göre yaşamayan insanlar gördüklerim- bakıyorum başka yerden tanışıp birlikte olup evlenenlere göre fiziken fazla güzel olmayan kişiler oluyo. kadın da erkek de.. mesela erkek top sakallı göbekli kelli falan. bayan da fazla güzel değil örneğin. galiba pc başında duran insanlar fiziksel güzelliklerini biraz yitiriolar ondan.
ben mesela birkaç aydır netteyim. pc başına öyle bi dalıyorum ki kendimi bile unutuyorum ihmal ediyorum. nete daldığmdan beri kendime fazla bakamıyorum mesela. bi de yıllardır böyle olsaydım
mesela ben bilgisayar-web tasarım kursuna falan yazılıyodum. orda bazı fırlamaların konuşmalarına kulak misafiri oldum. bilgisayar kursunda diyolar ki "abi güzel kızlar varsa gideriz." yoksa salla gitsin gibi falan yapıyolar. içimden dedim ki "havanı alırsın. oğlum bilgisayar kursunda güzel kız ne arasın. ya gözlüklü bilgisayar kurdu kitap kurdu gibi bi şey olur. pek alımlı olmaz. ya da benim gibi kapalı öcüler(!) olur.
sen güzel kız arıosan bilgisayar kursunda ne işin var. bilgisayarla ilgileniosan gelirsin diğmi ama. güzel kız ararsan biçki dikiş kursuna git, mankenlik zerafet kursuna falan git, yemek kursuna git belki, hemşirelik, sekreterlik kızların ve süslü kızların bol olduğu yerler olacak mesela buralar olabilir. bilgisayar kursu gibi veya kazanması zor sivri zekalıların gittiği okullarda mesela güzel kız zor olur. çünkü kız ders çalışıp ineklemekten güzelliğine vakit ayıramaz.
aLaTurCa
Feb 29 2008, 12:26 AM
Telpako kardes sen neden durmadan netten nisanlaniyorsunki? birincisinde fiasko olmus ama sen 2 cide yine netten nisanlanmissin

bundada pek memnun degilsin, ne olacak senin bu halin
Ayn-ı Visal
Feb 29 2008, 12:29 AM
Bu işler kısmet meselesi...Nerden geleceği belli olmaz.
telpako
Feb 29 2008, 01:02 AM
ALINTI(kilic_aygül @ Feb 28 2008, 10:59 PM)

kardeş netten tanıştıysan bu yazdıklarını o bayan okumaz mı? bu da merakımı celbetti ister istemez..
ha bi de bişi diyim dediği gibi güzel olmak konusunda. aslında ben tv de de görüyorum nette tanışıp evlenenleri mesela -yani onlar pek İslama göre yaşamayan insanlar gördüklerim- bakıyorum başka yerden tanışıp birlikte olup evlenenlere göre fiziken fazla güzel olmayan kişiler oluyo. kadın da erkek de.. mesela erkek top sakallı göbekli kelli falan. bayan da fazla güzel değil örneğin. galiba pc başında duran insanlar fiziksel güzelliklerini biraz yitiriolar ondan.
ben mesela birkaç aydır netteyim. pc başına öyle bi dalıyorum ki kendimi bile unutuyorum ihmal ediyorum. nete daldığmdan beri kendime fazla bakamıyorum mesela. bi de yıllardır böyle olsaydım
mesela ben bilgisayar-web tasarım kursuna falan yazılıyodum. orda bazı fırlamaların konuşmalarına kulak misafiri oldum. bilgisayar kursunda diyolar ki "abi güzel kızlar varsa gideriz." yoksa salla gitsin gibi falan yapıyolar. içimden dedim ki "havanı alırsın. oğlum bilgisayar kursunda güzel kız ne arasın. ya gözlüklü bilgisayar kurdu kitap kurdu gibi bi şey olur. pek alımlı olmaz. ya da benim gibi kapalı öcüler(!) olur.
sen güzel kız arıosan bilgisayar kursunda ne işin var. bilgisayarla ilgileniosan gelirsin diğmi ama. güzel kız ararsan biçki dikiş kursuna git, mankenlik zerafet kursuna falan git, yemek kursuna git belki, hemşirelik, sekreterlik kızların ve süslü kızların bol olduğu yerler olacak mesela buralar olabilir. bilgisayar kursu gibi veya kazanması zor sivri zekalıların gittiği okullarda mesela güzel kız zor olur. çünkü kız ders çalışıp ineklemekten güzelliğine vakit ayıramaz.
Yazdıklarımı okuması imkansız o yüzden bol bol yaziyorum.
Evet gerçektende bilgisayar başından kız alınmaz. gerçekten de huyu suyu güzel kızlar pek bilgisayarl ilgilenmiyorlar. Burdaki arkadaşlarım alınmasın ama gizli mail adresleri gizli sayfalara girme v.s. hepsi bilgisayarda mümkün karar verdim eğer bir daha olursa kesinlikle netten olmayacak

Bir de önceki nişanlımı hiç görmemiştim o zamnalar msn yoktu sadece chat sayfaları vardı chatten kız olmazmış demek ki bunu anladım. Çok güzel oldugunu soluyordu ama fiyasko yada bana oyle mi gorundu nedir bilemedim. Hayırlısı inşallah.
Bir de bazı kimseler benim gibiler mesela toplum içinde cok rahat konusamaz bilgisayrda daha rahat konusur sanırım bazı psikolojik sorunlardan dolayı boyledir. Hem dışarda sana bir kız gösterirlerse bu kızı begenmezsen kızın cok ağrına ider aşırı derecede üzülür o yüzden dışardan evlenmek görücü usülü ile evlenmek gerçekten zor bir iş
Ama amaç Allah rızası ise hiç bir şey sorun olmaz hiç engel kalmaz.
Ayn-ı Visal
Feb 29 2008, 01:15 AM
ALINTI(telpako @ Feb 29 2008, 01:02 AM)

Yazdıklarımı okuması imkansız o yüzden bol bol yaziyorum.
Evet gerçektende bilgisayar başından kız alınmaz. gerçekten de huyu suyu güzel kızlar pek bilgisayarl ilgilenmiyorlar. Burdaki arkadaşlarım alınmasın ama gizli mail adresleri gizli sayfalara girme v.s. hepsi bilgisayarda mümkün karar verdim eğer bir daha olursa kesinlikle netten olmayacak

Bir de önceki nişanlımı hiç görmemiştim o zamnalar msn yoktu sadece chat sayfaları vardı chatten kız olmazmış demek ki bunu anladım. Çok güzel oldugunu soluyordu ama fiyasko yada bana oyle mi gorundu nedir bilemedim. Hayırlısı inşallah.
Bir de bazı kimseler benim gibiler mesela toplum içinde cok rahat konusamaz bilgisayrda daha rahat konusur sanırım bazı psikolojik sorunlardan dolayı boyledir. Hem dışarda sana bir kız gösterirlerse bu kızı begenmezsen kızın cok ağrına ider aşırı derecede üzülür o yüzden dışardan evlenmek görücü usülü ile evlenmek gerçekten zor bir iş
Ama amaç Allah rızası ise hiç bir şey sorun olmaz hiç engel kalmaz.
Kardeşim yanlış anlamayın ama;siz biriyle evliliği düşünürken ahlakı mı ön plana çıkar güzelliği mi?Güzelliğinden dem vuruyorsunuz da,her şey güzellik değil bence.Her zaman ahlak ön plana çıkmalı.
Ayrıca siz bu nişanı da vermeye niyetli gibisiniz.Bari kızı fazla üzmeden bitirin.
Son olarak ; evlenmek için evlenilmez bence."Evlenmeye karar verdim,birini bulup evleneyim" mantığıyla mutlu olunduğunu sanmıyorum.Sevgi bağı mutlaka olmalı.Doğru insan elbet karşınıza çıkacaktır,sabretmek lazım....
SimRe
Feb 29 2008, 11:53 AM
VİSAL kardeşimi alkışlıyorum

...çok güzel açıklamışsın....güzellik bir yere kadardır....evlilik çok önemli bir durum arkadaşlar...o kadar basit değil....

....Allah hayırlısını versin inş.
aysena
Feb 29 2008, 12:42 PM
bende şunu merak ettim.ilk nişanlın seninle chat yaparken çok güzelim demiş.sende nişanlanmışsın.ama nişan yüzüğünü takarken afedesin ama körmüydün.sonradan mı anladın çirkin olduğunu?
ilde
Feb 29 2008, 01:01 PM
telpako kardeşimiz denemiş, burdaki asıl önemli olan kısmet meselesi sanırım
bişey kısmet olmayacaksa veya kısmet olacaksa.. güzeller çirkin.. çirkinlerde güzel gösterilebilir..
ikinci önemli nokta ise bu işinde imtihan oldugudur..
kötü biriyle evlenirsek veya iyi biriyle evlenirsek iki halimizede şükretmek gerek..
iyi ve kötüyle deneyebilir mevla bizi..
rabbimize sıgınalım..
Zemahşeri
Feb 29 2008, 05:10 PM
Başlığın değişmesini talep ediyorum ne öyle "netten koca" "doktordan araba" der gibi sarı sayfalar mı burası cık cık cık
sabah_rüzgarı
Feb 29 2008, 06:13 PM
bende değişmesini isterim
yasalara göre hem koca karı yasak değil mi
mahkemeye verilirz sonra
her ne kadar evli oldunu belirtsen de koca diyerek tek tarafı düşünmüşsün
sade bayanlar mı yazsın yani
aysena
Feb 29 2008, 09:31 PM
dikkat çekici bir başlık olsun istedim.netten karı mı yazsaydım yani
Ayn-ı Visal
Feb 29 2008, 09:33 PM
ALINTI(aysena @ Feb 29 2008, 09:31 PM)

"Netten tanıştığın biriyle evlenir miydin" diye yazabilirdin.
Linkinpark
Feb 29 2008, 09:39 PM
arkadaş herşey nasip işidir.
Bunun sanalı reeli olmaz.
Reelde bulduğun bayan berbat olabilir, sanalda bulduğun iyi olabilir. Veya tam tersi..
O yüzden kesin cümlelerle konuşmak doğru deil..
Zemahşeri
Mar 1 2008, 12:23 AM
ALINTI(rockerr @ Feb 29 2008, 09:39 PM)

bayan berbat olabilir,
Berbatta nasıl bir tanımlama ise artık
sabah_rüzgarı
Mar 1 2008, 12:30 AM

başlık yeteri kadar dikkat çekti emin olabilrsinz
netten bayan dediğinz de (sizin tabirinizi kullanmıyorum) bu sefer de baylara yönelik olur
aLaTurCa
Mar 1 2008, 01:07 AM
yorumlar beni guldurdu, mizah bolumunu gecti burasi
en cokta aysena nin yazdigi cumleye guldum
hamzayurekli
Mar 1 2008, 07:30 AM
Bende okudum yorumları herkezde bı yara mazallah almıs basını gıtmıs....
Ama telpako muydu mutıssın sen yaa hakkatten sabahın bu vaktı tebessum ettım eyvallah dıyorum...
Netten tanısıyorsun guzelım dıyor sende gormeden tamam ozaman guzelsın basalım nısanı dıyorsun ee hatun sanal olunca yuzuklerde resımden oluyor herhalde sonra ben nısanlıyım edalarında saglam basmalar topraga

sonra bı goruyorsun anah bune yuhh olsun bee kandırıldım

at resımdekı yuzuklerı ger forwardla

al yuzuklerını ver kalbımı
ondan sonra gır baska chate allam yaa chat cut nedır kardesım bunlar.....
vallaha etrafıma bakıyorum tum samımıyetımle huri dolu....yanı bır nıyetıne gırsem vallahıl azım en az 10 hanfendı tercıhını sunmazssalar tanıdıklarım kafamı keserım ...
Kardesim bu blutut mudur kızıl otesımıdır bu ısı kalpten kalbe nasıl yapıcan sanalda
şaka bi yana fazla ciddi fazla kesın konusmamamk lazım...
Allah (c.c) gostermeye basımıza gelırse apısır kalırız.....
o yuzden ....
''Vela tagrabuzzina innehü kene fahişeh''ayetine mazhar olma umıdıyle....
hayırlı sabahlar...
Benevşe
Mar 1 2008, 10:52 AM

İlahi aysena..
Linkinpark
Mar 1 2008, 12:29 PM
ALINTI(Zemahşeri @ Mar 1 2008, 12:23 AM)

Berbatta nasıl bir tanımlama ise artık
Yani negatif davranışları olan...
ayşedeğilaişe
Mar 1 2008, 01:18 PM
netten birine aşık olacak dereceye geldim.bayağı uzun süre konuştuk.adamın ağızı bir laf yapıyordu ki sormayın...önce kırk yaşındayım dedi.eyvallah olgun insan iyidir dedik..sonra 45'e çıktı.sonra ben evliyim "4" tane kazık kadar çocuğum var dedi...olur mu, olmaz mı artık onu da siz düşünüünnn...şimdi ne mi oldu?birşey olmamış gibi dostane;havadan,sudan konuşuyoruz işte...
ayşedeğilaişe
Mar 1 2008, 01:21 PM
sabah_rüzgarı
Mar 1 2008, 06:33 PM
siz kaç yaşındasınz aişe ??
EsLeMNa
Mar 1 2008, 08:06 PM
ALINTI(ayşedeğilaişe @ Mar 1 2008, 01:18 PM)

netten birine aşık olacak dereceye geldim.bayağı uzun süre konuştuk.adamın ağızı bir laf yapıyordu ki sormayın...önce kırk yaşındayım dedi.eyvallah olgun insan iyidir dedik..sonra 45'e çıktı.sonra ben evliyim "4" tane kazık kadar çocuğum var dedi...olur mu, olmaz mı artık onu da siz düşünüünnn...şimdi ne mi oldu?birşey olmamış gibi dostane;havadan,sudan konuşuyoruz işte...
Bence konuşmayın değmez!Tabi bu benim fikrim..Szin düşüncenizede saygım sonsuz..
Nette nasıl sevilir diyordum sonra öğrendim ki büyük konuşmamak lazım..Ama şimdide şöyle diyorum,bir erkekle bayanın gereksiz msn sohbetleri yapmalarına gerek yok,yapıyolarsa sevebilirler..Kalp meyleder nede olsa..Yani önlemi önceden almak gerek..
hamzayurekli
Mar 2 2008, 03:26 AM
Yaralıyım yaralı derler bana kararlı...
vah benım kardeşlerime yafff...
kıymam ben size....
hep bu erkekler suclu kandırıyorlar kızlarımızı....
ilde
Mar 2 2008, 10:34 PM
konu dışı olacak belki ama eskiden ne güzeldi, mektuplar yazardık sevdiklerimize.. jetonlu telefonlar vardı, sevdiğimiz bir insana ulaşabilmek için saatlerce kuyrukta beklemenin bir hazzı vardı. ayrılıkların ardından özlemle kavuşmalar vardı, özlem dolu muhabbetler vardı..
oysaki özlemek nekadar değerli bir duygu..nekadar anlamlı..
teknoloji iyi yönleriyle çok güzel, biçok anlamda kolaylık demek.. cep telefonları bilgisayarlar kolay iletişim, hayatımızda özlemleri ve özlemlerin samimiyetini alıp götürdü gibi.. istediğimiz an istediğimiz kişiye ulaşmak, hergün görüşmek.. fazla muhabbet tez ayrılık getirir sözünü sanki doğrularcasına devam ediyor hayatımızda..
bişeyler gelişiyor.. bişeylerle birlikte bazı anlamlar yok olup gidiyor..
eski dostlar kırk yılda bir görüşebilip bir acı kahvenin hatrını yaşatırlardı özlemle.. artık hergün içilen kahvelerin hatrı bile kalmadı hayatımızda..
hayatımızdaki gerçekler sanallaşmaya başladı, gerçek insanlar ,gerçek dostlar , gerçek hisler ve gerçek özlemler vardı..
artık sanal insanlar, sanal dostlar,sanal hisler ve sanal özlemler var..
ne güzeldi mektuplar, ne güzeldi jetonlu telefonlar, ne güzeldi sevdiğimiz bir insana, kalemle onu özlediğimizi yazabilmek emek sarfetmek ne güzeldi .. postacıyı görmek nekadar heyecanlıydı.. postacılar özlemleri taşırdı bizlere, şimdiyse cep telefonu faturası ve net faturası taşıyorlar, kimse postacıların yolunu gözlemiyor artık..
jetonlu telefonla kuyrukta bekleyip.. ve şayet ulaşabilirsek. özlediklermizin sesini duyabilmek konuşabilmek ne güzeldi ve nekadar heyecanlıydı..
gerçekler ne güzeldi..
sanal dostluklar, sanal aşklar, sanal görüntülerden çok gerçek güzellikler vardı hayatımızda..
net ortamında netten koca bulma muhabbetide normal aslında.. nede olsa sanallaşıyor herşey..
gerçeklerimiz sanallaşıyor..
içimden geçen duygularımı yazdım arkadaşlarım kimse yanlış anlamasın..
Allaha emanet olunuz..
hamzayurekli
Mar 3 2008, 01:05 AM
ilde kardeş oyle bı anlatmıssınız kı bozuk parayı yontup telefon kulubesıne gıdesım geldı ...
Netten Koca bulma arama diye bi motor icat edilmedi daha ....
o yuzden bu topıc bıraz garıp olmuş....
Netten evlenılırmı diye bi soru olsaydı....
Cevabımız Olurdu....
Saygılar....
aysena
Mar 3 2008, 06:08 PM
Başlığa takılmayalım arkadaşlar.içeriğe bakalım
hamzayurekli
Mar 4 2008, 03:59 AM
kardeş biz girecegımız mekanların ısmıne gore gırerız ıcerı....
aysena
Mar 4 2008, 09:53 AM
ALINTI(hamzayurekli @ Mar 4 2008, 03:59 AM)

kardeş biz girecegımız mekanların ısmıne gore gırerız ıcerı....

tamam işte sorun yok o zaman şuan şu konunun içinde olduğuna göre başlığa bakıp ilgilenmişsin konuyla
President
Mar 4 2008, 10:14 AM
ALINTI(Zemahşeri @ Feb 29 2008, 05:10 PM)

Başlığın değişmesini talep ediyorum ne öyle "netten koca" "doktordan araba" der gibi sarı sayfalar mı burası cık cık cık

Müslüman kainatın her noktasında müslümandır, onur ve vakar her zaman takındığı tavırdır. Edep, incelik, zerafet, giyim, kuşam, hitap, kısacası hayatın her olgusunda şiarıdır. Netten Koca gerçekten absürd ve sırıtır bir tarzda bir ifade.
karakiz
Mar 7 2008, 04:44 PM
belkı olabılır ama ben olmasından yana deılım cunkı nette benımle tanısan aynı yolla benden once allah bılır kac kısıyle tanısmıs ,gorusmus,konusmustur bende kıskanc bır ınsan oldugum ıcın tasvıp etmıyorum
beyda
Mar 8 2008, 02:20 AM
Ben inanmıyorum.
Ya ne işin var ya
Şimdi bir de netten çocuk sparişi yapılır...
hamzayurekli
Mar 8 2008, 03:24 AM
Şimdi bir de netten çocuk sparişi yapılır...zaten netten erkekler hamıle kalmaya başladı...neden olmasın müşteri veli nimet mantıgıyla gerekırse denız atıda olunur .....
mademkı kocamı netten bulucam .....
aLaTurCa
Mar 8 2008, 06:38 PM
baslik degismis o yuzden girip okudum burayi
Benevşe
Mar 8 2008, 06:55 PM
ALINTI(aLaTurCa @ Mar 8 2008, 06:38 PM)

baslik degismis o yuzden girip okudum burayi

Başlık içeriği yansıtmıyor
Kaveller
Mar 8 2008, 11:12 PM
ALINTI(Benevşe @ Mar 8 2008, 06:55 PM)

Başlık içeriği yansıtmıyor

başlığa ilhamım ekşi sözlükten .
bilen bilir sözlükte ;
''densiz'' bir başlığa rastlandımı genellikle bu cevap verilir '' aramaya inanmak ''
Cevap ince bir alay içerir , arama motorunun herşeyi bulacağına inanıyor musun gibi ?!
umarım anlaşılmıştır .
EsLeMNa
Mar 8 2008, 11:16 PM
ALINTI(Kaveller @ Mar 8 2008, 11:12 PM)

başlığa ilhamım ekşi sözlükten .
bilen bilir sözlükte ;
''densiz'' bir başlığa rastlandımı genellikle bu cevap verilir '' aramaya inanmak ''
Cevap ince bir alay içerir , arama motorunun herşeyi bulacağına inanıyor musun gibi ?!
umarım anlaşılmıştır .
Ekşi sözlüğe arada bakan biri olmak gerekir bunu bilmek içinde

Bence incede olsa güzel bir alay..
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir
Buraya Tıklayın.