Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Hata Hata Hata
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ SİTE İÇİN İSTEK VE ÖNERİLER ]·.
Sayfa: 1, 2
asiLDuA
Esselam aleykum

Yaw arkadaşlar sinir oldum.Yazı göndereceğiz FLOOT uyarısı veriyor.Daha hiç yazı göndermeden,yani ikinci yazıyı gönderiyorum desem neyse diyeceğim.YENİ MESAJLARI GÖSTER linkine tıklıyoruz YİNE FLOOT UYARISI VERİYOR.

ALLAH AŞKINA ŞUNA BİR ÇARE bulun.Yani en ucuz forumlarda bile bu yok.Bu nedir ya..Yazıyazamayacağız.
EsLeMNa
ALINTI(3elmiyah @ Feb 27 2008, 02:11 PM) *

Esselam aleykum

Yaw arkadaşlar sinir oldum.Yazı göndereceğiz FLOOT uyarısı veriyor.Daha hiç yazı göndermeden,yani ikinci yazıyı gönderiyorum desem neyse diyeceğim.YENİ MESAJLARI GÖSTER linkine tıklıyoruz YİNE FLOOT UYARISI VERİYOR.

ALLAH AŞKINA ŞUNA BİR ÇARE bulun.Yani en ucuz forumlarda bile bu yok.Bu nedir ya..Yazıyazamayacağız.

Aynı durumdan bende şikayetçiyim ama bunun normal olduğunu düşünüyordum..Demekki değilmiş doh.gif
Benevşe
ALINTI(Eslemna @ Feb 27 2008, 02:32 PM) *

Aynı durumdan bende şikayetçiyim ama bunun normal olduğunu düşünüyordum..Demekki değilmiş doh.gif

Bende de var ben de normal sanıyordum jp.gif
ayna
bende şu saat itibarıyla bir sorun yok acaba niye sizinki öyle görünüyor ?
EsLeMNa
ALINTI(ayna @ Feb 27 2008, 03:42 PM) *

bende şu saat itibarıyla bir sorun yok acaba niye sizinki öyle görünüyor ?

Şuanda bendede bir sorun yok ama olduğu zamanlar çoğunlukta..
asiLDuA
Yok arkadaşlar bende halen aynısoru ndün geceden beri devam ediyor.

İnşallah düzelir.Çünkü çok kötü oluyor.Sürekli hata veriyor.Konuları takip edemiyorum.
ErKaMReaL
FLOOD uyarısının süresi artırıldı.
aLaTurCa
benim sorunum baska, sayfa gosterilmiyo diye sayfa cikiyor cokca, ve yanit yazmak istersem acaip uzun bekletip yine ayni hata cikiyor, hayret buraya yazarken cikmadi

ErKaMReaL
Ekran görüntüsünü PRINT SCREEN yaparak buraya ekleyebilir misiniz?
aLaTurCa
deminden beri dogru durust giremiyordum, simdi okudum bunu, suan duzelir gibi oldu, o hatayi verdiginde koyarim

asiLDuA
erkam bende sorun aynı sad.gifsad.gifsad.gif yaw yoksa benmi hızlı basiorum
sabah_rüzgarı
bende bu sorundan muzdaribim
hatta bu sıralar daha fazla olmakta sad.gif
aLaTurCa
zaten birsey olursa pes pese gelirmis, hem net hem forum bu aksam delirtti beni smile.gif

ha bu arada bilen varsa, ben diger pc den giremiyorum msn'e, hata veriyo host ( herneyse) duzelt vs yaptim ama nafile confused1.gif

Ayn-ı Visal

Sürekli bu yazı çıkıyor. angry.gif
TEVHİD
Sanırım artık sorun kalmamış.

Selam ve dua ile
EsLeMNa
Arkadaşlar yani bir mesaj yazmadan önce bir süre beklememiz gerekiyor sanırım yani çok hızlı olmamak lazım biggrin.gif
aLaTurCa
zaman kaybi oluyor bu 60 saniyelik bekleme suresi angry.gif
EsLeMNa
Hata verdiğini yazabilmek için bir süre beklemek istedim bence 60 sn çok uzun bir süre dry.gif
aLaTurCa
yani daha oncede dedigim gibi sayfa goruntulenmiyor hatasi cikiyor, print screen edip koysam bile pek fark edecegini sanmiyorum cunku dedigim gayet cok acik ve net , ama yinede koyuyorum (eger hata vermeden koyarsa )

IPB Image

ilde
resimdeki görüntü internet baglantı hatasıyla ilgili forumla ilgili değil

baglantınızı kontrol edin
EsLeMNa
Arama motorunu neden kullanamıyorum cray.gif
Benevşe
ALINTI(Eslemna @ Feb 28 2008, 07:55 PM) *

Arama motorunu neden kullanamıyorum cray.gif

Ben de giremiyodum ama halloldu biggrin.gif
EsLeMNa
Şuan için bendede sorun hallolmuş smile.gif
Ayn-ı Visal

Kardeşler önceden en azından 20 saniye diyordu;şimdi 60 oldu blink.gif
aLaTurCa
@ ilde

herhalde bende biliyorum neyin baglanti hatasi neyin forum hatasi oldugunu !

-EBRAR-

Diğer forumlarda hiçbir hata olmazken sadece bu forumda gel/git li hataların olması ilginç. Hata pc den kaynaklansa diğer forumlarda yada sayfalarda da olması gerekmez mi? confused1.gif Örneğin; bende de sayfayı kitliyor ve hata verip kapatıyor.
aLaTurCa
QUOTE(Ümmü_Seleme @ Feb 29 2008, 09:02 AM) *

Diğer forumlarda hiçbir hata olmazken sadece bu forumda gel/git li hataların olması ilginç. Hata pc den kaynaklansa diğer forumlarda yada sayfalarda da olması gerekmez mi? confused1.gif Örneğin; bende de sayfayı kitliyor ve hata verip kapatıyor.

yani..

ilde
ALINTI(aLaTurCa @ Feb 29 2008, 01:10 AM) *

@ ilde

herhalde bende biliyorum neyin baglanti hatasi neyin forum hatasi oldugunu !

iyi niyetle söylemiştim bağlantı hatası resmi eklemişsiniz diye! elbette bilginizden şüphem yok

Allaha emanet olun
ilde
forum virüslü gibi davranıyor.. heryerde hata veriyor arkadaşlar haklı yani sorun var
aLaTurCa
QUOTE(ilde @ Feb 29 2008, 11:54 AM) *

iyi niyetle söylemiştim bağlantı hatası resmi eklemişsiniz diye! elbette bilginizden şüphem yok

Allaha emanet olun

ya sabir, orda 3 senecek var yani, halen baglanti hatasi var diyorsunuz ya, baglanti hatasida seceneklerden birisi, hayret birsey ya

ilde
ALINTI(aLaTurCa @ Feb 29 2008, 02:11 PM) *

ya sabir, orda 3 senecek var yani, halen baglanti hatasi var diyorsunuz ya, baglanti hatasida seceneklerden birisi, hayret birsey ya

öfkenizi anlamadım.. özür diliyorum kardeşim hakkınızı helal edin

bişey dediğime pişman oldum özür özür özür kardeşim herkes hata yapabilir

öfkeliyseniz bana çatmayın lütfen yapmışız bir hata mazur görün hoşgörünüze sıgınıyorum

Allah razı olsun
asiLDuA
Sorun devam ediyor.İnşallah düzelir.YENİ MESAJLAR linki çalışmıyor.Tıklar tıklamaz floot uyarıs ıveriyor.Subhanellah.
EsLeMNa
ALINTI(3elmiyah @ Feb 29 2008, 04:31 PM) *

Sorun devam ediyor.İnşallah düzelir.YENİ MESAJLAR linki çalışmıyor.Tıklar tıklamaz floot uyarıs ıveriyor.Subhanellah.

bendede ne zaman çalışıp çalışmadığı belli olmuyor keyfine göre takılıyor yeni mesajlar linki biggrin.gif
aLaTurCa
suan masallah sorun yok ama heran gelebilir biggrin.gif

EsLeMNa
ALINTI(aLaTurCa @ Feb 29 2008, 10:39 PM) *

suan masallah sorun yok ama heran gelebilir biggrin.gif

Büyük çabaar sonucuda olsa şuan buraya yazabiliyorum..Flood için 60 sn çok fazla olmuş ilgililere dyurulur smile.gif
aLaTurCa
QUOTE(ilde @ Feb 29 2008, 12:14 PM) *

öfkenizi anlamadım.. özür diliyorum kardeşim hakkınızı helal edin

bişey dediğime pişman oldum özür özür özür kardeşim herkes hata yapabilir

öfkeliyseniz bana çatmayın lütfen yapmışız bir hata mazur görün hoşgörünüze sıgınıyorum

Allah razı olsun

kirici konustuysam eger kusura bakmayin

Ayn-ı Visal
Ya Allah rızası için bu soruna biriniz el atın.Yazı yazana kadar ne haller çekiyorum.Sinir oldum. angry.gif
TEVHİD
ALINTI
Ya Allah rızası için bu soruna biriniz el atın.Yazı yazana kadar ne haller çekiyorum.Sinir oldum.

Yoğunluktan olsa gerek. Benim pc im gayet iyi çalışıyor ve forumda sorun yaşamıyorum.

Selam ve dua ile
ilde
ALINTI(aLaTurCa @ Mar 1 2008, 03:54 PM) *

kirici konustuysam eger kusura bakmayin

yok be kardeşim kusur yok ortada. okadar mutluyumki kimseye kırılmıyorum

aLaTurCa
QUOTE(ilde @ Mar 2 2008, 04:33 PM) *

yok be kardeşim kusur yok ortada. okadar mutluyumki kimseye kırılmıyorum

mutlu olmaniza sevindim, yinede hakkinizi helal edin

Ayn-ı Visal
ALLAH RIZASI İÇİN ŞU PROBLEMİ BİRİ ÇÖZSÜN!YAKINDA BU PC Yİ KIRACAM SİNİRDEN!60 SANİYELİK ARAMA FLOOT UYARISINI AZALTIN.Bize de yazık... cray.gif
Benevşe
ALINTI(<VİSAL> @ Mar 5 2008, 12:36 AM) *

ALLAH RIZASI İÇİN ŞU PROBLEMİ BİRİ ÇÖZSÜN!YAKINDA BU PC Yİ KIRACAM SİNİRDEN!60 SANİYELİK ARAMA FLOOT UYARISINI AZALTIN.Bize de yazık... cray.gif

katılıyorum sinir oluyo insan..
ErKaMReaL
30 saniyeye düşürülmüştür.
EsLeMNa
ALINTI(ErKaMReaL @ Mar 5 2008, 04:40 PM) *

Teşekkür ederiz smile.gif
Benevşe
ALINTI(ErKaMReaL @ Mar 5 2008, 04:40 PM) *

Evet hemen farketti çok iyi oldu Allah razı olsun..
EsLeMNa
ALINTI(Benevşe @ Mar 5 2008, 04:42 PM) *

Evet hemen farketti çok iyi oldu Allah razı olsun..

Hemen farkettiğini bende hissettim..Çok iyi oldu gerçekten. smile.gif
Benevşe
ALINTI(Eslemna @ Mar 5 2008, 04:44 PM) *

Hemen farkettiğini bende hissettim..Çok iyi oldu gerçekten. smile.gif

Bir sen bir de ben farkettik neden acaba biggrin.gif
EsLeMNa
ALINTI(Benevşe @ Mar 5 2008, 04:46 PM) *

Bir sen bir de ben farkettik neden acaba biggrin.gif

Kısa zamanda çok iş yapmamız gerektiği için olabilir smile.gif Hamza gelsin oda farkeder biggrin.gif
Benevşe
ALINTI(Eslemna @ Mar 5 2008, 04:48 PM) *

Kısa zamanda çok iş yapmamız gerektiği için olabilir smile.gif Hamza gelsin oda farkeder biggrin.gif

Adil bir rekabet yok ama..
EsLeMNa
ALINTI(Benevşe @ Mar 5 2008, 04:49 PM) *

Adil bir rekabet yok ama..

Neden blink.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.