Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Yasaklı Sitelere Girişi Engelleme
Islami Forum - Popüler Forum > INTERNET - TEKNOLOJİ DÜNYASI > .·[ BİLGİSAYAR/İNTERNET ]·.
sferad
güzel bir proğram varmı ve nasıl indirebilirim?
Abdulbaki71
Es-selamü Aleyküm kardeşlerim

linkini verecegim bugüzel program sayesinde çocuklarımız rahatça internete girecek ve karşılarına uygunsuz resim veya video görüntüleri çıkmayacak.Ben kullanıyorum ve çok memnunum.

Altta ki linki tıkla

http://www.naomifilter.org/index.html

Dua ve selametle

gül-idik : forum sitesinde buna bebnzer 3 tane daha filitre programı mevcut ihtiyacı olan baksın
Abdulbaki71
Benevşe
Acaba bu program sadece kullanılan bilgisayar için mi?
sferad
ALINTI(Abdulbaki71 @ Feb 27 2008, 05:42 PM) *

linkini verecegim bugüzel program sayesinde çocuklarımız rahatça internete girecek ve karşılarına uygunsuz resim veya video görüntüleri çıkmayacak.Ben kullanıyorum ve çok memnunum.

Altta ki linki tıkla

Dua ve selametle

gül-idik : forum sitesinde buna bebnzer 3 tane daha filitre programı mevcut ihtiyacı olan baksın

aleykümesselam
kardeşim sağol bu gülidik forum sitesine girdim ama tam olarak nerede olduğunu bulamadım. bana biraz daha yardımcı olurmusun. dediğin programı indirdim ama tam olarak istediğim gibi değil.

sferad
ALINTI(Benevşe @ Feb 28 2008, 04:58 PM) *

Acaba bu program sadece kullanılan bilgisayar için mi?

yani ne demek istedin? herhalde senin kullandığın bilgisayar için olsa gerek. sende benim gibi pek anlamıyorsun bu işlerden galiba..
Abdulbaki71
Kardeşlerim size sundugum bu filitre programı bütün bilgisayarlarda kullanılan ve argo kelimeleri ve yasaklı siteleri tanıyıp hemen baglantıyı kesen kullanışlı bir programdır.Kurulması ve kullanılması çok basittir.Eger gül-idik sitesine girdin isen program dowloand bölümünde filitre programları diye sabit bir mesaj göreceksin.Benim tafsiyem netron gözcüdür.Daha kapsamlı ve profosyenelce bir program ve bu program sayesinde bilgisayarın internet ulaşımını engelleme,kontrol paneli gibi bir çok özellikler mevcut.

dua ve selametle
Benevşe
ALINTI(sferad @ Feb 29 2008, 03:25 AM) *

yani ne demek istedin? herhalde senin kullandığın bilgisayar için olsa gerek. sende benim gibi pek anlamıyorsun bu işlerden galiba..

Şunu demek istemiştim internet ortak ya sadece benim pcm için değil de interneti kullananların hepsi için engelleme gibi durum sözkonusu mu??
epcot
ALINTI(Benevşe @ Mar 1 2008, 10:58 AM) *

Şunu demek istemiştim internet ortak ya sadece benim pcm için değil de interneti kullananların hepsi için engelleme gibi durum sözkonusu mu??

Sadece kurulduğu bilgisayarda çalışır...

Fakat ağdaki bilgisayarlar interneti tek bir anabilgisayardan(Sunucudan) alıyorsa o ana bilgisayara kurulduğunda tüm ağ filtrelenmiş olur...

ama anladığım kadarıyla sizdeki durum böyle değil yani...herkes direkt modemden alıyor interneti, değilmi?

ozaman her bilgisayara ayrı ayrı kurulması gerekir....
Yani siz kendi bilgisayarınıza kurduğunuzda diğer bilgisayarlar etkilenmez....

amacınız sadece uygunsuz sitelere girişi engellemekse modeminizin arayüzünden de bunu yapabilirsiniz...(Modemin bu özelliği olması gerekir ama zaten günümüzde hemen her modemin vardır bu tür özellikleri..)

yani ekstra bir program kullanmadan...

modeminizin marka ve modelini söylerseniz daha detaylı yardımcı olabilirim...
Linkinpark
ALINTI(Abdulbaki71 @ Feb 27 2008, 06:42 PM) *

Altta ki linki tıkla

Dua ve selametle

ben kurdum ama nasıl kullancaz bunu..

şifre sordu ... direk yazdım...

sonra????
Linkinpark
ya kardeş bu program virüslü..

Kaspersky virüs uyarısı veriyor sürekli..

Allah-a emanet ol..
Linkinpark
Virüssüz yazılım yokmu..

daha güvenilir...
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.