Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Evlenin
Islami Forum - Popüler Forum > GENEL FORUM > .·[ GENEL SOHBET ]·.
Sayfa: 1, 2
fecrvakti
Evlenin, esiniz iyi cikarsa mutlu olursunuz, iyi cikmazsa benim gibi filozof olursunuz ! Sokrates:)
EsLeMNa
Çok sevdiğim bir söz biggrin.gif
Koskaca filozof söylemiş o kadar düşünmüş adam dikkate almak lazım smile.gif
fecrvakti
dikkate almak lazım demi ama:)
sabah_rüzgarı
bi söz vardı şuan tam hatırlayamıyorum smile.gif
bizlerin aleyhineydi ama biggrin.gif
sabah_rüzgarı
bulmuşken ekliyim
her ne kadar aleyime olsa da biggrin.gif

iyi ki erkek değilim, yoksa bir kadınla evlenmek zorunda kalacaktım.

Ünlü bir Fransız kadın yazar.
zümrüt
Ben evlenmek istemiyorum, cünkü filosof olamaktan korkuyorum..... jp.gif
mahser
Bayağıdr girmiyordum siteye. Yine çok renkli her zamanki gibi.
Eminim 20 yaş üstü her genç evlenmek istiyor, ama güvenemiyor kimseye. Modern zamanların hastalığı olsa gerek.
Benevşe
ALINTI(zümrüt @ Feb 24 2008, 11:25 PM) *

Ben evlenmek istemiyorum, cünkü filosof olamaktan korkuyorum..... jp.gif

biggrin.gif Evlenmek bu zamanda korkutucu..
ilde
smile.gif
EcMeL_iNaS
ALINTI
Koskaca filozof söylemiş o kadar düşünmüş adam dikkate almak lazım

" Evleniniz, çoğalınız. Çünkü ben kıyamet gününde sizin çokluğunuzla iftihar edeceğim.” ( Hadis-i Şerif )
Peygamber Efendimiz söylemiş, dikkate almak gerekir. cool.gif
nasreddinhoca
ALINTI
" Evleniniz, çoğalınız. Çünkü ben kıyamet gününde sizin çokluğunuzla iftihar edeceğim.” ( Hadis-i Şerif )

Hadiste nitelikten mi bahs ediyor, nicelikten mi?
Hadis nitelikli bir kadroya mı söyleniyor, yoksa ipini koparak niceliksel kitlemeler mi, sonra su üzerinde nicelikle çer çöp olunuyor işte!!!

Bence Rasulullah (sav) bu sözü söylediği karşısındaki kişiler nitelikli insanlardı, o nitelikli insanlar çoğlasın ki rasulullah (sav) o çoklukla iftihar etsin, su üzerinde çer çöp olan, vehn'den ne yapacağını şaşırmış bir kitlenin neyi ile iftihar edecek!!!
aLaTurCa
dogru bir insanla evlenmek zor bu devirde
telpako
gerçekten de doğru insanı bulmak çok zor mumine bacılarımızdan yüz bulamayınca daha hafif mümine bacılarımıza yöneliyoruz . Bu da sorunlar sorunlar demek oluyor hakkaten zor mumine bacılarımızda daha az mumin erkeklerle evlenmek zorunda kaliyorlar onların da işleri zor Allah sonumuzu hayr eylesin.
aLaTurCa
QUOTE(telpako @ Feb 26 2008, 10:03 PM) *
gerçekten de doğru insanı bulmak çok zor mumine bacılarımızdan yüz bulamayınca daha hafif mümine bacılarımıza yöneliyoruz . Bu da sorunlar sorunlar demek oluyor hakkaten zor mumine bacılarımızda daha az mumin erkeklerle evlenmek zorunda kaliyorlar onların da işleri zor Allah sonumuzu hayr eylesin.

sen evlenmednmi daha?

telpako
İnşallah evlenicem ama dinini çok çok az bilen biriyle o yüzden diyorum ya bakalım hayırlısı diye.
aLaTurCa
insallah sizde elinizden geldigince dinini tam ogrenmesine vesile olursunuz iste, rabbim hayirli etsin
telpako
Amin inşallah Allah razı olsun
kuscuu
aynen öyle alaturca kardesım bi defa evlendim bosandım ummadıgım bı ınsandan darbe yıyınce zoruma gıdıyo ALLAHDAN gelene AMENNA kulu yapınca zoruma gıdıyo cahilden gelen kotuluk zulum zoruma gıtmezde okumusundan talebesınden gelınce cok zoruma gıder EFENDİ HZ diyoruz muhakkak hepımız cok sevıyoruz evlenırkende dusunuyoruz ya bu bayan EFENDİ HZ baglı dınını kıtabını bılıyo bundan zarar gelmez dıyosun evlenıyosun pat 2 ay gecmıyo o mukemmel ınsandan eser bıle kalmıyo omrunde duymadıgın sozlerı duyosun ne bılım yaa yas 25 bu hayat bana bu yasta cok sey ogrettı buyuk konusmuyorum ama dahada evlenmem gozum korktu bı kere ne smile.gif
siyahhh
evet doğru kişiyi bulamamktan çok korkuyoruz.hani bi hikaye var.çok güzel bi kız varmış,yaşadığı yerdeki erkeklerin hepsi talip olurmuş.bigün fakir bi genç de bu kıza talip olmuş,ama kız begenmemiş reddetmiş.yıllar sonra bu genç evlenmiş.kızın yaşadığı yerden geçiomuş.bi sorayım evlendimi die evine gitmiş.bakmışki kız çirkin beceriksiz biriyle evlenmiş.kıza sormuş genç 'neden böyle biriyle evlendin ,halbuki çok daha iyi taliplerin vardı'demiş.kız adamı evindeki gül bahçesine götürmüş.'bahceye gir, içerdeki en güzel gülü seçip bana getir.ama yürürken hiç geri dönmiyceksin'demiş. adam girmiş bahceye güllerin hepsi çok güzelmiş,gittkçe güzelleşiomuş.daha da güzeli vardr die hiçbirini almamış.bahçenin sonlarına dogru güller çirkinleşmeye başlamış.ama geri dönemediği için mecburen kötülerinden birini almış.kıza götürmüş' kız 'bende aynı senin yaptığın gibi daha iyisi vardr diye düşündüm' demiş.inşallah sonumuz bu kız gibi olmaz smile.gif
sükût-u vaveyla
ALINTI(telpako @ Feb 27 2008, 12:03 AM) *

aaaaaa dedim kaldım ohmy.gif ...şaşırdım...şimdi yüz bulmak ne demek ...yani bakın biri nette konuşmak istiyorsa nasıl kabul edicez...ciddiyetini anlamadan ...yada bir yerde oturup yemek yerken sağa sola mı bakıcaz...nasıl yüz vericez anlamadım ...gerçekten bu konu hakkında görüşlerinizi çok merak ediyorum...

nasıl yüz verilir?flort mü etmek lazım yani?
Abd_us_SAMED
ALINTI(havvanur @ May 22 2008, 11:38 PM) *

aaaaaa dedim kaldım ohmy.gif ...şaşırdım...şimdi yüz bulmak ne demek ...yani bakın biri nette konuşmak istiyorsa nasıl kabul edicez...ciddiyetini anlamadan ...yada bir yerde oturup yemek yerken sağa sola mı bakıcaz...nasıl yüz vericez anlamadım ...gerçekten bu konu hakkında görüşlerinizi çok merak ediyorum...

valla bu işler karışık hiç bulaşmayın derim biggrin.gif .
sükût-u vaveyla
ALINTI(Abd_us_SAMED @ May 23 2008, 12:06 AM) *

valla bu işler karışık hiç bulaşmayın derim biggrin.gif .

biggrin.gif

demekki telpako kardeşimiz yaşadı yada çevresinden biri ...bir erkeğin bakış açısını merak ettim sadece smile.gif
talebem
hakikaten bu zamanda ehli kuran ehli iman ehli namaz ehli sünnet ehli cihad insanları bulmak çoook zor.. rabbim hepimizin sonunu hayr etsin.. bir insan evleneceği insanla ahireti kazanmayacaksa birliktelik sdc dünyalık olacaksa ve neslimizi salihler olarak yetiştirmeyecekse evlenmekte ki maksat nedir??? peygamberimiz böyle bir evliliği tavsiye etmemiştir..salih ümmet bırakılacak bir evlilik istemiştir.. rabbim erkek kardeşlerimize hakiki mümine bacılar, kız kardeşlerimize de hakiki mümin erkekler nasip etsin.. selametle..
kuscuu
HAVVA KARDESIM BISEY YAPMANA GEREK YOK BI INSANIN ALNINA NE YAZILMISSA O OLUR HAYIRLISI ALLAHDAN HER ZAMAN DIYORUM ACI TECRUBELERIMDEN DOLAYI BI EVLILIK HAYIRSIZSA NIKAH MASASINDA BITSIN MEVLA HERKESIN GONLUNE GORE VERSIN AMINNNN
ruveyda84
aminn. Çevremizde okadar cok mutsuz evlılık var kı gözümüz korktu açıkcası sonucda bır omurluk bır eş ister herkes degıl mı. Rabbım hayırlı ınsanlarla karşılaştırsın inşallah
aLaTurCa
QUOTE(kuscuu @ May 22 2008, 03:31 PM) *
aynen öyle alaturca kardesım bi defa evlendim bosandım ummadıgım bı ınsandan darbe yıyınce zoruma gıdıyo ALLAHDAN gelene AMENNA kulu yapınca zoruma gıdıyo cahilden gelen kotuluk zulum zoruma gıtmezde okumusundan talebesınden gelınce cok zoruma gıder EFENDİ HZ diyoruz muhakkak hepımız cok sevıyoruz evlenırkende dusunuyoruz ya bu bayan EFENDİ HZ baglı dınını kıtabını bılıyo bundan zarar gelmez dıyosun evlenıyosun pat 2 ay gecmıyo o mukemmel ınsandan eser bıle kalmıyo omrunde duymadıgın sozlerı duyosun ne bılım yaa yas 25 bu hayat bana bu yasta cok sey ogrettı buyuk konusmuyorum ama dahada evlenmem gozum korktu bı kere ne smile.gif

kardesim daha yeni okudum bunlari, sizin icin bir imtihan olmus, insallah bundan sonraki vereceginiz kararlarda dahada dikkatli olursunuz ama kaderde ne varsa yasanir, demek sizin kaderinizde bunu yasamak varmis, Rabbim hayirlisini kilsin hakkinizda..simdi anladim kuslari neden sevdiginizi smile.gif

sükût-u vaveyla
yanlış anlaşıldım galiba... sad.gif
telpako
ALINTI(havvanur @ May 22 2008, 11:38 PM) *

Afedersin havvanur hanım görmemişim.

Şimdi şöyle bir sürü müsülüman erkek sadece evlenmek amacıyla hanım ile tanışmak istiyor aynı şey hanımlar için de geçerli , bir erkek tanışmak için mümine bir hanımı nereden bulacak tek şansı akrabalarının yada eş dostun tanıdıkları mesela ben gemiyle üsküdara giderken bir bayanı cok beyensem hem kendim gidip konusmay autanırım hem de o baş örtülü parmağında yüzük olmayan bayan çok kötü bir tepki verir.
zaten bu yüzden islam dininin ssadece din olduğunu bilen biriyle tanışmak zorunda kaldım. od abinbir güçlükle , yani diyorum ki tanışmak ortamı hiç yok en azından ne bileyim bazı toplantılarda organizasyonlarda veya ona benzer başka yerlerde tanışabilemk yada tanıştırabvilmek için bazı girişimler olsa çok güzel olur.

Belki de yanlış düşünüyorum. Belki de toplumda sırf bu işi yapan yaşlı kocakarılara ihtiyaç var ya d abaşörtülü bayanlar erkekler eçok sert tepki vermesinhemen nezaket gereği cevaplasın ve zamanı gelince islami şartla uygun şekilde tanışma imkanı tanısın ne bileyim.
yoksa olmuyor gibi bence
sükût-u vaveyla
cevap verdiğiniz için teşekkür ederim..yüz vermekten kastınızın ne olduğunu anladım smile.gif
gençlerin yıkanan beyinlerinin değiştirilmesi gerekiyor...fakat şuda bir gerçekki..

...kızlarla konuşmamış bir erkek bunu yapamaz...kızlarla rahatça konuşabilen bu konuda tecrübeli biri gidip konuşabilir...

ee nasıl olacak şimdi...tercih etmek lazım...kızlarla haşır neşir olmuş birimi...annesini koluna takıp gelen birimi...

gerçekten biz gençler neler yaşıyoruz ...şu halimize bir bakın...bir girdabın içinde gibi hissettim kendimi...içim daraldı cray.gif

telpako
Havvanur hanım onu bunu boşverinde size bir şey sorayım. siz birini sevseniz o sizi terktese ve başkasıyla evlenseniz. eski sevdiğinizle hiç görüşürmüsünüz yada görüşmek istermisiniz. yada o büyük bir heyecanla sizinle vlenmek isteği ile gelse boşanırmısınız.

ha bir şey daha islami düşünen gençleri tanışabileceği bazı organizasyonlar yapılmalı diye düşünüyorum. Kızlarımız başlarını önün eğip fersah fersah kaçmamalı erkekler de konusmaktan korkup her şeyi içine atmamalı , böyle bir ortam oplursa hem kız hem erkek müslüman kardeşlerimiz evlilik için hem daha mutlu olacak hem de daha cok kendi düşünceleriyle karşılarışlar.

annesini koluna takıp gelene konuskan olanı tercih ederim.
nurun nisa
Evlenmek her insanın hayalindedir güzel bir yuva kurmak anne olmak baba olmak ama birde şu var farklı bir yaşam tarzın olacak sorumlulukların artacak yanında ailen olmayacak senin ailen olacak bu yüzden çok benimsemeli insan anlamalı anlayabilmeli tanımalı bunu ne kadar başarabiliriz bu kısmı tartışılır tabi çünkü ne kadar ben onu tanıyorum desen de doğru ve yanlışı ayırt edemez insan. aslında bu konuda kendimden bir örnek vereyim bende herkes gibi aileme çok düşkünüm yaşım küçük de sayılmaz büyük de evlilik değince korkuyorum ailemin olmadığı bir evde nasıl yaşarım biliyorum. kendimi hep yabancı hissederim gibi geliyor buda beni ürpertiyor. aslında ailemsiz yıllarca dışarda da yaşadım ama hep bitecek ümidiyle evlenince bitmeyecek ama sad.gif biraz değşik bir görüş belkide annem bile bu düşünceme çok kızıyor umarım değişen bi süreçtir.
telpako
Şehir dışında büyüyne mesela istanbula gelip üniversite okuyan sonra iş hayatına atılıp çalışmaya başlayan gençler için hele ki şhirde fazla da akrabası yoksa kendi fikrine uygunb ir hanımla tanışıp evlenebilemek bayanalr için de geçerli oldukça zor istanbulda çok akraba varsa bu daha kolay çözülebilir. O yüzden mumin ve mumine şekilde yaşayan ve karşı cins ile cok az iletişim kuran bizim gibi insanların tanışma organizasyonlarına ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.

Evlilik cesaret gerektiren bir şey ama evlendikten sonra evliliği güzel şekilde devam ettirebilmek daha fazla cesaret gerektirir. Herşeyin hayırlısı bu konuda evlilik konusunda çok ketum olmayalım tnaışmaktan tanımaktna korkmayalım derim. amaç sadece vesadece evlilik olmalı keinlikle olacaksa devam etmeli olmaycaksa bir daha arkadaş olalım gibi şeyler asla olmamalı önce bilinçli olmak şart
sükût-u vaveyla
ALINTI(telpako @ May 28 2008, 10:35 AM) *

Havvanur hanım onu bunu boşverinde size bir şey sorayım. siz birini sevseniz o sizi terktese ve başkasıyla evlenseniz. eski sevdiğinizle hiç görüşürmüsünüz yada görüşmek istermisiniz. yada o büyük bir heyecanla sizinle vlenmek isteği ile gelse boşanırmısınız.

ha bir şey daha islami düşünen gençleri tanışabileceği bazı organizasyonlar yapılmalı diye düşünüyorum. Kızlarımız başlarını önün eğip fersah fersah kaçmamalı erkekler de konusmaktan korkup her şeyi içine atmamalı , böyle bir ortam oplursa hem kız hem erkek müslüman kardeşlerimiz evlilik için hem daha mutlu olacak hem de daha cok kendi düşünceleriyle karşılarışlar.

annesini koluna takıp gelene konuskan olanı tercih ederim.

tamam onu bunu boşveriyimde smile.gif bu soruyu aynaya da yöneltmiştiniz...duymak istediğiniz nerdir acaba?

sevdiği biri varken ailesinin zoruyla başka biriyle evlenen bir arkadaşım var... sad.gif -bazen eşime baktığım da onu görüyorum derdi...ne acı bir durum ...küçük bir muhitte yaşıyorlardı...neler olduğunu tahmin edersiniz....

geçti borun pazarı sür eşşeğini niğdeye...herşeyin bir bedeli vardır...sen seni seveni kaybettin...şimdi yaşa pişmanlığını...derim...ve eşime bu durumdan haberdar ederim...

kuscuu
helal olsun HAVVA kardesım helal sana clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif smile.gif biggrin.gif clapping.gif clapping.gif ben konuya fazla karısmıyayım yoksa bu tartısma hıc bıtmez tekrar tebrık edıyorum biggrin.gif clapping.gif cvp cok guzel
sükût-u vaveyla
sevgili kuscuu biz tartışmıyoruz jp.gif ama alkışlar çok hoşuma gitti... smile.gif
-BeRcEsTe-
konu bayağa canlı gidiyo ama...bu kadar karamsar olmayalım arkadaşlar ....biR arkadaş organizasyon kurulsun falan diyo tv lerde yeteri kadar var ...şahsen ben evlenmeden önce hiç böyle şeyler düşünmedim ..şimdi biraz garip geliyo bu muhabbetler...amA çok sıkıntı yapmamak lazım .....allahu teala demiyo mu DUA EDEN YOK MU İCABET EDEYİM .....İŞTE SİZE EN GÜZEL ADRES...KOLAY GELSİN
İlle Cihad
inanın nasip kısmet meselesi.

benim aklımda evlilikle ilgili hiç bir düşünce yokken, birden karşıma eşim çıktı smile.gif

hiç aramadım, hiç beklemedim, hiç evleneyim artık, bana uygun bir kız bulsam keşkede demedim smile.gif 3 saniyelik bir mevzu benimkisi....

yani demem o ki, siz hayatınıza devam edin, yapmanız gerekenleri yapın, Rabbim nasip etmiş ise ya siz onu bulursunuz, yada o sizi gelir bulur...
kuscuu
suraan kardese canı gonulden katılıyorum kul kaderını yasar bahtında ne cıkarsa ALLAH herkesı dogru ınsanlarla karsılastırsın AMIN AMIN AMIN havva kardesım tartısıyon gıbı geldıde onun ıcın oyle yazdım kusura bakma sad.gif ama cvp muhtesemdı bır kadın evlendıgı zaman esıne her zaman baglı olacak kardesım basından gecen her olayı kelıme kelıme anlatacak kocasına lafa bakya eskı sevgılısı onu terketmıste oda gıtmıs baskasıyla evlenmıste terkeden sevgılı bellı bı sure sonra gelmıste dıdının dıdısı boyle bı soru yokyaa yok yok angry.gif angry.gif angry.gif angry.gif angry.gif angry.gif angry.gif angry.gif angry.gif angry.gif angry.gif
telpako
ALINTI(kuscuu @ May 29 2008, 11:52 AM) *

suraan kardese canı gonulden katılıyorum kul kaderını yasar bahtında ne cıkarsa ALLAH herkesı dogru ınsanlarla karsılastırsın AMIN AMIN AMIN havva kardesım tartısıyon gıbı geldıde onun ıcın oyle yazdım kusura bakma sad.gif ama cvp muhtesemdı bır kadın evlendıgı zaman esıne her zaman baglı olacak kardesım basından gecen her olayı kelıme kelıme anlatacak kocasına lafa bakya eskı sevgılısı onu terketmıste oda gıtmıs baskasıyla evlenmıste terkeden sevgılı bellı bı sure sonra gelmıste dıdının dıdısı boyle bı soru yokyaa yok yok angry.gif angry.gif angry.gif angry.gif angry.gif angry.gif angry.gif angry.gif angry.gif angry.gif angry.gif

Kuşçu benim başımda böyle bir olay var inşallah Allah senin başına da verir görürsün o zaman .
sükût-u vaveyla
ALINTI(telpako @ May 29 2008, 01:06 PM) *

Kuşçu benim başımda böyle bir olay var inşallah Allah senin başına da verir görürsün o zaman .

anlamıştım zaten ama sizi düşünmemiştim bir yakınınızındır diye çünkü nişanlıymışsınız...ayrıca terk edip giden siz oluyorsunuz...sevdiğiniz evlenmiş...fakat işin ilginç tarafı sizde evlenme arifesindesiniz... confused1.gif üzüldüm fakat bu kadar karışıklığa ne gerek vardı...pembe dizi gibi olmuş...siz nişanlınızdan ayrılacaksınız...diğeri eşinden boşanacak...siz asla mutlu olamazsınız sad.gif

yanlış anlamadım inş...yoksa nişanlınıza mı bir zamalar sevdiği geldi de benimle evlen diyor?bunlar sormamda bir art niyet yoktur lütfen yanlış anlamayın selametle...merak etmeyin kuscuu nun başına biraz farklısı geldi...belki daha kötüsü bilemicem sad.gif
kuscuu
1 benim basımda bundan daha kötüsü var 2 olayları acık acık yazarsan ona gore yorum yazılır 3 sen suan dert cektıgınımı zannedıyorsun 4 bana olan dıleklerınden dolayı cok tesekkur ederım sana arkadasım 5 su hayatta bundan sonra benım ıcın en kotu olacak sey ölümdür ben büyük oynuyorum arkadasım dertler cok geliyosa kaldıramıyorsan cıkacan her aksam otabana izmit otobanına 6 serit yol basacan gaza ibreyi dayıcan 200 km bariyerlerle yakın gidecen içindende dua edecen ALLAHIM şu arabanın lastigi patlasada bariyerle girsem ölümle yaşam arasında kalsan 6 giden gitmiştir gittigi gün bitmiştir giderken hoscakal demıyene gelınce hosgeldın denmez neyse yaaa en hassas yerden yakaladın beni kardesım ALLAHA EMANET OL
-BeRcEsTe-
olayları açık açık yazmanın bence gereği yok çünkü bizler tek taraflı okuyoruz karşı tarafın ne yaşadığını, duygularını bilemeyiz demi kuşçu ...
yaşananlar tek tarflı olamaz karşı tarafı dinleme veya okuma imkanı yoksa bu kadar ayrıntıya girilmesini onaylamıyorum kendi adıma
slow
kuşçu kardeşim iyisin hoşsunda her yerde özelini genele açmasan ne güzel olur ,

selam ve dua ile kardeşim
kuscuu
anlasıldı tamam kardeslerım bu saatten sonra ben susar dusunupte yazmasını bılenler yazsın eyvallah oyun parkına fatıh senın ne işin var buralarda
kuscuu
bi anlık sinirle özelimizi actık sonra baktık yanlıs yapmısız rıca ettık sildırdık yazdıklarımızı benım yazdıgımdan ne özeli cıkarıyosunuz siz okuyun yazdıklarımı bı anlam cıkarın sonra soz oyun parkı dısına cıkmayacam cıksamda yorum yazmayacam soz yaaa
slow
kuşcu kardeşim gönlü güzel kardeşim incinmeyin sakın, iyiliğiniz için söyledim ben.. ama yanlış anladınız hakkınızı helal edin flowers.gif flowers.gif

selam ve dua ile
kuscuu
adam insallah senin basınada gelır dıyor ona bısey demıyonuz bız bısey soyleyınce dıslıyosunuz hay yorum yazan ellerım kırılsın yaaa
kuscuu
smile.gif smile.gif helal olsun kardesım varsa helal olsun smile.gif üçgünlük dünya 2 gitti kaldı 1 kalp kırmaya degmez siz kusura bakmayın smile.gif cıcekler ıcın sagol ALLAH RAZI OLSUN
slow
ALINTI(kuscuu @ May 29 2008, 05:13 PM) *

adam insallah senin basınada gelır dıyor ona bısey demıyonuz bız bısey soyleyınce dıslıyosunuz hay yorum yazan ellerım kırılsın yaaa

kardeşim iyi niyetli olduğuna gönlü güzel olduğuna inandığım için kardeşçe yazdım..

hakkını helal et
telpako
ALINTI(havvanur @ May 29 2008, 02:11 PM) *

anlamıştım zaten ama sizi düşünmemiştim bir yakınınızındır diye çünkü nişanlıymışsınız...ayrıca terk edip giden siz oluyorsunuz...sevdiğiniz evlenmiş...fakat işin ilginç tarafı sizde evlenme arifesindesiniz... confused1.gif üzüldüm fakat bu kadar karışıklığa ne gerek vardı...pembe dizi gibi olmuş...siz nişanlınızdan ayrılacaksınız...diğeri eşinden boşanacak...siz asla mutlu olamazsınız sad.gif

yanlış anlamadım inş...yoksa nişanlınıza mı bir zamalar sevdiği geldi de benimle evlen diyor?bunlar sormamda bir art niyet yoktur lütfen yanlış anlamayın selametle...merak etmeyin kuscuu nun başına biraz farklısı geldi...belki daha kötüsü bilemicem sad.gif

Ta tersi beni kimse terkedemez terkedilecek adammıyım ben hele ki bayanlar bu denli sevgi ve tutkuyla bağlı kaliyorlarken .

Yeni tanıştığım bayan beni sevdiğini cok fazla söylemesine rağmen , eski mektuplarını buldum ve bir başkasıan esk,iden delicsien aşık olduğunu anladı. şimdi ben bu kızla evlensem daha sonra bu adam benim karıma bir şekilde ulaşıp sen beni daha çok seviyorsun hadi boşan benimle evlen derse diye şüphe duyuyorum. ve kız arakdaşım bunu benden sakladığı için de şüpheleniyorum. Ama belki de sevmiyordur yanlız şunu biliyorum. İnsanın içindeki aşk asla ölmez isiz çok güzel davranacaağınızısöylemenize rağmen aşk bacayı sarınca akılla hareket edilmez.

ama ben bunu hakettim cunku bi rbayanı terkettim aslınd akendime gore de haklıydım helalik aldım. o bayan benden cok daha kalite biriyle evlendi ve mutlu gorunuyor. ama olsun sonucta bir sure de olsa ah almışım o yuzden dertliyim.

Kuşçu arakdaşıma da bir iki laf soylemek isterim. Uslubun biraz daha kibar ve duzgun olursa HAkkını helal et derim ben helal ettim.
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.