aLaTurCa
Feb 16 2008, 06:36 PM
Esselamu Aleyküm
Başörtüsü ve pardesüleriniz benden!... Hediye
ediyorum!... Açıkken kapanmaya karar verip de maddi
durumu iyi olmayan tüm mü’mine kardeşlerimize ve
yakınlarına / arkadaşlarınadır bu çağrım!...
Allah hayırlara vesile kılsın, inşAllah. Amin!...
Yukarıdaki durumda olan mü’mine kardeşlerimiz
kendileri belki direkt böylesi bir talepte bulunmaktan
çekinebilirler. Bu durumda bir yakınları veya
arkadaşları vasıtası ile de talepte bulunabilirler.
Başörtüsü ve pardesü talebinde bulunacak kardeşlerimiz
adreslerini cemilcelepci@yahoo.com e-mail adresime
bildirdiklerinde hediye başörtüsü ve pardesüleri
adreslerine teslim edilecektir. İnşAllah. Bu
davetimize yurtiçi ve yurtdışındaki tüm kardeşlerimiz
dahildir.
P.S
ben sahsen tanimiyorum sadece bana gelen bir mailden alinti yaptim, belki cevrenizde kapanmayi isteyen ve maddi durumu elvermeyen insanlar varsa yardimci olunabilinir bu sekilde..
telpako
Feb 16 2008, 06:41 PM
Bu sekilde kapanmayı dusunen bayanlara verilecek pardesu de en azından kaliteli kumastan yapilmali ilk defa kapanacak bayana cuvaldan bozma bir pardesu vermek hiç te guzel bir davranıs olmayacaktır. Bu hassasiyete dikkat ediliyorsa ne güzel , aksi halde bu iş hayır işi değil zarar işi olur.
Ayn-ı Visal
Feb 16 2008, 07:23 PM
ALINTI('telpako' @ 'Feb 16 2008, 06:41 PM)
Bu sekilde kapanmayı dusunen bayanlara verilecek pardesu de en azından kaliteli kumastan yapilmali ilk defa kapanacak bayana cuvaldan bozma bir pardesu vermek hiç te guzel bir davranıs olmayacaktır. Bu hassasiyete dikkat ediliyorsa ne güzel , aksi halde bu iş hayır işi değil zarar işi olur.
Bencede.
aLaTurCa
Feb 16 2008, 07:39 PM
ben tum mesaji koymadim buraya cok uzun olur diye, tabiki hediye edilmis ortuler iyi kaliteli olmali, bence bu sekilde girisime giren kisi oyle kalitesiz hediye gonderecegini sanmiyorum, cunku bayadir mail grubuna gelen maillerini takip ediyorum,kisaca bende bu izlenim birakilmadi ama yinede bilemeyiz elbette..
islam ve kulluk
Aug 16 2008, 12:07 PM
güzel bir girişimde bulunulmuş
Allah kendisinden razı olsun
ayna
Aug 16 2008, 12:17 PM
kapanmak isteyen kardeşlerime ben de eşarp ve kıyafet yardımında bulunabilirim.bu iş için gönüllüyüm
zümrüt
Aug 16 2008, 01:04 PM
Eger gercekse gercekten hayirli bir is...ama kim tarafindan anlamadim...
NuRŞeN
Sep 4 2008, 01:08 AM
Hayır işi yaparken neden açıkken kapanma şartı aranıyor,merak ettim.Eğer bir hayır yapılacaksa şart getirmek doğru olur mu?
pürmelal
Oct 2 2008, 10:36 PM
ALINTI(NuRŞeN @ Sep 4 2008, 02:08 AM)

Hayır işi yaparken neden açıkken kapanma şartı aranıyor,merak ettim.Eğer bir hayır yapılacaksa şart getirmek doğru olur mu?
teşvik diyoruz buna halk arasında.. yada heveslendirme..
anlıyor musunuz???
[JT]_ShadoW
Oct 2 2008, 11:16 PM
Acaba mağza sahibi filanmı bunu yazan yoksa biraz zor hakkından gelir bu işin bence ama takdir ettim şahsen işin içinde teşvik var gibi duruyor...
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir
Buraya Tıklayın.