Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: İşte Kolanın özütü
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM DİĞER... > .·[ SAĞLIK ]·.
mynameis
Birçok kişinin içtiği kolanın özütünü bu dosyayı indirerek, slayt şeklinde izleyerek öğrenebilirsiniz. Linkten indirebilirsiniz http://kun-feyekun.forums1.net/saolyk-ve-y...u-t923.htm#2937
Teşekkürler
<#thank#>
mynameis
linki kopyalayıp yapıştırın bozmuşlar linki confused1.gif
EsLeMNa
ALINTI('mynameis' @ 'Feb 17 2008, 08:45 PM)

linki kopyalayıp yapıştırın bozmuşlar linki \:confused1\:

Sitedeki bir sorundan dolayı,kimse bozmamış yani otomatik bozuluyor biggrin.gif
ahsen-i takvim
ohmy.gif blink.gif thumbdown.gif dry.gif doh.gif crying.gif
aLaTurCa
cola nin icinde zararli maddeler var diye ogrendikten sonra hic icmiyorum, hatta asitli iceceklerden mumkum oldugu surece uzak kaliyorum, en guzeli meyva sulari
mynameis
Allah razı olsun
hamzayurekli

Hocam burada DEMİ derken ne Demek istemiş acaba bay mucit'imiz... bleh.gif doh.gif

http://img88.imageshack.us/img88/1845/colaft0.jpg[/img]

Peki hepsi aynı ise hangi konuda neye dayanarak aynı diyorsunuz....

İsim'leri farklı, Promosyonları farklı bleh.gif , TADLARI farklı...

Burdan anlaşılacağı bi arakadaşımız iyi sıyıramamış...

Bir daha deneme hakkı vardır....

Hee Kardeş İsrail'e yardım etmesi bizim için yeterli bi sebeb'dir doh.gif İsterse içinde zemzem olsun..

Birde şunu söylemeden edemiyeceğim...Adamlar sigara'yı fosur fosur içiyorlar e cep telefonu neden kullanıyorsun dıyorlar ne demek neden kullanıyorum dıyorum ee kanser yapıyormuş.allam yaa doh.gif doh.gif

Eee neden kola içiyorsun içinde farenın poku varmış sonra kanser yapıyormuş sonra hadım edıyormuş vay anam vay sıyır sıyırabıldıgın kadar mekan ne kadar genısse okadar atmasyon kuvveylı oluyor... doh.gif doh.gif

Kardeşim Önce içkiyi , Sigarayı Bırakın sonra deyin bunları yafff bak sabah sabah ayy gece dıyecektım nerden takıldı agzıma sabah anlamadım bleh.gif sınırlendım
hamzayurekli
Artı. Kun Fe Yekun Formundaki Adminstör ile imzalarımız aynıymış...

Bi an içim ısınıverdi..tongue.gif
Dr.Neo
Es-Selâm,

E211 denen bir madde (coca cola'nın özütü) vücudda, C vitamini ile buluştuğunda, homeostasiyi dengesizleştirip karaciğeri penkinleştiriyor.. ve Beyine, nörotransmitterlere giden glikolari kesiyor.. icmemenizi tavsiye ederim!.. ideolojik düşüncelerden uzak olanlara selâmlar!..
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.