Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Hacc Ve Umre Hatıraları
Islami Forum - Hoşgeldin Ya Şehri Ramazan > İSLAMİ KONULAR > .·[ MEKKE - MEDİNE ]·.
kırık-rüzgar
anlatalım inşaAlah gitmeyenlerde hatırlardan şevklensin
yecüc ve mecüc
mesala kabedeki kara taşı 7kez tavaf etmek hurafe değilmidir?
İlle Cihad
O karataş dediğin Hacerül Esveddir.

Ve 7 kez tavaf edilen kabenin kendisidir. Kara taş değil!!!!!
kırık-rüzgar
bazı şeyleri bilinçli olarak yazalım mümkünse hatıra yazıcaz hatırlatırım
musalli
bu foruma neler oluyor yaw. confused1.gif sızıntılar var bence esencim. ninja.gif başlığın neresini anlayamadınız arkadaşlar.HAC VE UMRE HATIRALARI[color=#FF99FF]
kırık-rüzgar
ALINTI(musalli @ Mar 7 2008, 09:13 PM) *

bu foruma neler oluyor yaw. confused1.gif sızıntılar var bence esencim. ninja.gif başlığın neresini anlayamadınız arkadaşlar.HAC VE UMRE HATIRALARI[color=#FF99FF]

good.gif bencede canım sabretmek çok zor oluyor artık
<VİSAL>
ALINTI(esengül @ Mar 7 2008, 09:14 PM) *

good.gif bencede canım sabretmek çok zor oluyor artık

Bannedlenmiş zaten laugh.gif
İlle Cihad
Giden kardeşlerim, Allah aşkına söyleyin, Ravzanın havası, kokusu nasıldı..

Resulün kabri şerifini gördünüzmü.. mutlaka muhteşemdir.

ama nolur biraz anlatın hasretteyimki vallahi kavruluyorum.. gidemiyorum, Rabbim bilir elbette ama herhalde gidemeyeceğimde sad.gif

Bari biraz anlatında hiç olmazsa hissedeyim...
kırık-rüzgar
ALINTI(SURAAN @ Mar 11 2008, 10:51 AM) *

Giden kardeşlerim, Allah aşkına söyleyin, Ravzanın havası, kokusu nasıldı..

Resulün kabri şerifini gördünüzmü.. mutlaka muhteşemdir.

ama nolur biraz anlatın hasretteyimki vallahi kavruluyorum.. gidemiyorum, Rabbim bilir elbette ama herhalde gidemeyeceğimde sad.gif

Bari biraz anlatında hiç olmazsa hissedeyim...

anlatsınlarki kalbimizdeki kavrulmaya kaşıkla olsa bile su serpmiş olsunlar zira gidip yaşamak kavrulmayaı atacaktır... sad.gif

kardeşim nasip olur gidersin belki neden gidemeyesinkii
İlle Cihad
Allahtan ümidimi asla kesmiyorum. fakat bazı durumlar var.

Eşimin durumu. Aslında eşim benden mehir olarak hac istemişti smile.gif
bu sene umreye gitsek hakkını helal edermisin dedim, belki hac nasip olmaz bilemiyorum en azından umre olsun dedim.

gitsekte gitmesekte hakkım helaldir dedi sağolsun, ama malum doğum durumu olduğu için gidemeyeceğiz. çocuk olunca nasipse, gitmemiz birazdaha zorlaşacak.

Ama dediğim gibi Rabbimden umudumu asla kesmedim. hiç bişey belli olmaz..

Nasip bakalım..
kırık-rüzgar
ALINTI(SURAAN @ Mar 11 2008, 04:06 PM) *

bu sene umreye gitsek hakkını helal edermisin dedim, belki hac nasip olmaz bilemiyorum en azından umre olsun dedim.

gitsekte gitmesekte hakkım helaldir dedi sağolsun, ama malum doğum durumu olduğu için gidemeyeceğiz. çocuk olunca nasipse, gitmemiz birazdaha zorlaşacak.

Nasip bakalım..

tabi kardeş ya Allah isterse gidersinz ya ümidi kesmeyin dua ister misin inş
İlle Cihad
Dua ya her kes gibi bende muhtacım elbette. dualarınızı eksik etmezseniz çok memnun olurum.

Dualar karşılıklı inşallah.
kırık-rüzgar
ALINTI(SURAAN @ Mar 11 2008, 07:13 PM) *

Dua ya her kes gibi bende muhtacım elbette. dualarınızı eksik etmezseniz çok memnun olurum.

Dualar karşılıklı inşallah.

merak etmeyesin dualarımdasın inş senin dularında benimde yerim olur good.gif
İlle Cihad
Sen zaten dualarımdasın kardeşim..

Rabbimin selamı her daim üzerine olsun inşallah.
kırık-rüzgar
ALINTI(SURAAN @ Mar 11 2008, 09:52 PM) *

Sen zaten dualarımdasın kardeşim..

Rabbimin selamı her daim üzerine olsun inşallah.

aminn seninde inşaAllah
sabah_rüzgarı
ALINTI(SURAAN @ Mar 11 2008, 04:06 PM) *

Nasip bakalım..

bende gitmenizi engelleyen daha ciddi problemlernz var sandım
bu bişey değil
bebişinz biraz büyüynce gidersinz
belki onuda yanınıza alırsnz
ben ümreye gittim ama sizin istediğinz tarzda duygularımı burdaa çıklamm çok zor
bu konuda becerikli olan arkadaşlar yok mu
İlle Cihad
Ravzanın havası kokusu nasıl be kardeşim sad.gif
Efendimizin kokusu duyulur diyolar!! sen aldınmı o kokuyu...
kırık-rüzgar
sabahım anlat bize nacizsane gönlümüz şenlensin inş
SAREM
SELAMÜN ALEYKÜM
gerçi bu bölüme bir ay sonra falan yazmam gerekiyo ama ben heyecanımı şimdiden anlatmak istedim:)
Haftaya bu akşam ordayım inşAllah jp.gif ben daha gitmeden, oranın havasını almadan böle heyecanlanıyosam orda Allahbilir napacam gelince size taze anılarımı yaşadıklarımı anlatırım inşAllah
hepiniz selematle kalın
İlle Cihad
güle güle git kardeşim, bizden selam götürmeyi unutma olurmu?

hayırla git hayırla gel inşallah.
bekliyorum sakın ınutma smile.gif
kırık-rüzgar
yalvarıyorum bizdende selam götürün bize analatın ve ne olur dualarınızı esirgemeyin ordan dua eder misiniz
SAREM
Tabikii kardeşim ederim hepiniz dualarımdasınız
RABBİM sizlerede nasip eder inşAllah
<VİSAL>
ALINTI(SAREM @ Mar 13 2008, 01:14 AM) *

SELAMÜN ALEYKÜM
gerçi bu bölüme bir ay sonra falan yazmam gerekiyo ama ben heyecanımı şimdiden anlatmak istedim:)
Haftaya bu akşam ordayım inşAllah jp.gif ben daha gitmeden, oranın havasını almadan böle heyecanlanıyosam orda Allahbilir napacam gelince size taze anılarımı yaşadıklarımı anlatırım inşAllah
hepiniz selematle kalın

Sarem kardeşim Allah kabul etsin inşallah,bizlere de nasip olur inşalllah...
Kardeşim ismen dua eder misin?İsmim Demet...
musalli
sarem kardeşim inan senin adına çok heyecanlandım şuan ve sevindim.allah rızası için habibimize selamlarımızı ilet,ve bizlerin selametleri için duada bulun...
rabbim haccını kabul ve mübarek eylesin şimdiden inş...
paylaşımların için,sabırsızlıkla dönmeni bekleyeceğiz
rabbim hepimize nasip etsin inş.bunun içinde duada bulun bir zahmet... jp.gif
SAREM
selamüm aleyküm kerdeşlerim
Rabbimin izniyle bu gün o kutsal mekanlardan döndüm hala sanki oralardayım hala sarhoşluğu üzerimde
gerçekten anlatılmaz o maneviyat yaşanır inş daha uzun uzun anlatırım şimdilik Allaha emanet olun inş
kırık-rüzgar
ALINTI(SAREM @ Apr 9 2008, 10:57 PM) *

selamüm aleyküm kerdeşlerim
Rabbimin izniyle bu gün o kutsal mekanlardan döndüm hala sanki oralardayım hala sarhoşluğu üzerimde
gerçekten anlatılmaz o maneviyat yaşanır inş daha uzun uzun anlatırım şimdilik Allaha emanet olun inş

cray.gif cray.gif ne güzel o maneviyatın havasını bizde almak isteriz Rabbim bizede nasip etsin.
SAREM

işte kendim çektiğim bi resim o muhteşem yapı kabemiz kıblemiz her namaza dururken döndüm kıbleye derken karşındki manzara her namazı ona bakarak kılmak çok farklı bi duygu her namazda ağlamak o heyecanla kılmak süperdi ya cray.gif

ve medine mescici munevver yeşil türbe peygamberimizin mekanı efendimizin ravzası oranında havası bambaşka içeri foto sokmuyolar sadece dışardan çekebildim bi erkeklere hep serbest bayanlara saatleydi bu yüzden aşırı izdiham vardı ama ravzaya girdim cennet bahçesinde zorda olsa namaz kıldım ona yakın olmak şefaatini istemek bana nasip oldu ve isteyen tüm kardeşlerimede RABBİM nasip etsin cray.gif
kırık-rüzgar
amin aminn cray.gif
musalli
allah razı olsun kardeşim.fotoğraflar harika.eminimki maneviyat bambaşka boyuttadır.

anlatacakların olursa dinlemeye gönüllüyüz inş.

rabbim takrar tekrar hepimize nasip etsin inş...
Kaveller
ALINTI
ve medine mescici munevver yeşil türbe peygamberimizin mekanı efendimizin ravzası oranında havası bambaşka içeri foto sokmuyolar sadece dışardan çekebildim bi erkeklere hep serbest bayanlara saatleydi bu yüzden aşırı izdiham vardı

Evet bayanların ziyaret saatleri sınırlı olduğu için epey izdihamlı oluyordu .ikinci gün yanılmıyorsam teheccüdden sonra otele gitmeyip beklemiştik sabah namazından sonra ziyaret vardı ,kapılar açıldığında gözyaşı denizinin içinde buluyorsunuz kendinizi ,ağlayarak koşan kadınlar , kendi dillerinde sesli dua eden iranlılar en çok yakaran ağlayan iranlılar ,onları azarlayan suudlular '' haci haram , haci haram!! ''diye şaşkın şaşkın etrafa bakan türkler buna bende dahil .Ravzanın karşısında göz yaşı seli ve yakarı uğultusu içinde tutulup kalmak .Sonra selin içerisine karışıp akıp gitmek.
kırık-rüzgar
O selin içinde benimda damlalarım olsa keşke Rabbim nasip eyle..
musalli
ALINTI(esengül @ Apr 19 2008, 07:31 AM) *

O selin içinde benimda damlalarım olsa keşke Rabbim nasip eyle..

amiin cümlemize inş... jp.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.