Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Yardım Ediniz.
Islami Forum - Popüler Forum > INTERNET - TEKNOLOJİ DÜNYASI > .·[ BİLGİSAYAR/İNTERNET ]·.
Abd_us_SAMED
arkadaşlar geçenlerde kaspersky internet security''i indirdim.kasper ilklerde bisürü uyarı verdi ben de virüs sanıp sildim dosyanın adına bakmadan.kasper bir dosya''yı diyelim belgelerim''i çalıştıran o klasörü yani belgelerim.exe''yi virüs olarak gösteriyordu.böyle yüzlercesi.ve services gibi bi dosyalar da sildirdim yanlışlıkla.şimdi bilgisayarımda diyelim bişi kopyalıyorum. müziğimi kopyalıyorum içindekiler gitmiyor.yani tek tek herşeyi kopyalamam gerekiyor.kesme vs. için de geçerli.mesela belgelerimde bazı dosyaları silince bu bir sistem dosyası-emin misiniz.diye uyarılar veriyor.sonra klasörlerin yerleri sürekli değişiyor. örneğin a dosyası normalde en başta dururken altlara fln gidiyor vs...
bunun o sildiğim document and settingsteydi galiba o services.''la alakası mı var lütfen yardım edin
Computerexpert
Bazı virüs ve solucanlar bilgisayarınızın önemli dosyalarına bulaşır ve doğal olarak virüs programları bunları virüs olarak algılar ve silerler...
Bu tarz şeylerle karşılaşmamanız için yapmanız gereken ilk anda bir virüs programını bilgisayarınıza kurmanızdır. Tavsiyem kaspersky''''dir...

Ama bunları da güvenli kaynaktan indirmek gerekir...

Şimdi senin problemine gelelim yapman gereken birkaç düzenleme var. Öncelikle sistemi sağlam bir zamana geri alabilirsin. Yada windows cdsi ile kurtar yaparak bozulan dosyaları düzeltirsin...
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.