evet kardeşler yeni bir fikirde benden. ben siteye giremeden edemiyorum bağımlılık yaptı bende galiba. siz islami forum sitesine girmediğiniz gün ne hissedersiniz . bir eksiklik hissettiğiniz oluyormu . evet buyrun yazmaya başlayın inş
bukle
Feb 14 2008, 03:11 AM
Sanki mecburi bir görevmiş gibi illaki girmek istiyorum,girmesem o günlük bişeyleri yapmamışım gibi geliyo...Sanki arkadaşlarla oturmuş günlük sohbetimizi yapmamışım gibi...bende şaşırıyorum bu duruma ama vaziyet bu
İlle Cihad
Feb 14 2008, 08:15 AM
Sanki yapmam gereken bir görevimi yapamamışımda onun suçluluğu var gibi gelir İlgilendiğim konulara kim ne yazmış acaba diye düşünürüm. Sanırım bende de bağımlılık yaptı
kırık-rüzgar
Feb 15 2008, 04:00 PM
ALINTI('SURAAN' @ 'Feb 14 2008, 08:15 AM)
Sanki yapmam gereken bir görevimi yapamamışımda onun suçluluğu var gibi gelir \:\) İlgilendiğim konulara kim ne yazmış acaba diye düşünürüm. Sanırım bende de bağımlılık yaptı \:\)
bendede aynı şeyler oluyor
bağımlılık yapıyor bu forum
beni zikrediyorlar mı konularda ne yapmışlar vs diye çok düşünürüm girmediği günde eksiklik varmış gibi canım sıkılır
musalli
Feb 18 2008, 03:17 PM
aynen herkese katılıyorum.gerçekten bağımlılık yaptı bu forum bendede.bir haftadır giremiyorum çıldırmak üzereyim nerdeyse.bilgisayarın modemi bozuk ve hala tamirde.dua edin hemen işimiz görülsün forumlu günlerime kavuşayım allahın izniyle.forumdaki bütün arkadaşlar!hepinizi çook seviyorum ve çok özlüyorum.allaha emanet olun...
kırık-rüzgar
Feb 18 2008, 03:45 PM
ALINTI(musalli @ Feb 18 2008, 03:17 PM)
aynen herkese katılıyorum.gerçekten bağımlılık yaptı bu forum bendede.bir haftadır giremiyorum çıldırmak üzereyim nerdeyse.bilgisayarın modemi bozuk ve hala tamirde.dua edin hemen işimiz görülsün forumlu günlerime kavuşayım allahın izniyle.forumdaki bütün arkadaşlar!hepinizi çook seviyorum ve çok özlüyorum.allaha emanet olun...
canım kardeşiiiim inş hallolur işlerin
..:::ELiF:::..
Apr 12 2008, 02:50 PM
ßen siteye girmezsem eğer msjlarıma kim cvp yazdı diye meraktan ölürüm ßirde her bir yen konuyu kaçırmak istemem burda okudugum her bir yazı benim için çok önemli ....
SAMİRA
Apr 18 2008, 04:40 PM
ALINTI(..:::ELiF:::.. @ Apr 12 2008, 03:50 PM)
ßen siteye girmezsem eğer msjlarıma kim cvp yazdı diye meraktan ölürüm ßirde her bir yen konuyu kaçırmak istemem burda okudugum her bir yazı benim için çok önemli ....
s.a niye merak ediorsun qi %1000 bn yazıyorum cvp sana şaka şaka bnde çok bağımlı oldum ya ama şu günlerde durgun geliyorum bütüngün eskileri okumaktan gına geldi nerdeseiniz heyyy millet uyanında gelin artk aaaaa
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.