Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Kalbe Ateş Düşünce
Islami Forum - Popüler Forum > EDEBİYAT VE DÜŞÜNCE > .·[ KİTAP TAVSİYESİ ]·.
fecrvakti
Kalbe Ateş Düşünce

Mukaddes Yakay
KAYNAK KİTAPLIĞI

Kalp, arzu semaya sığmam diyen Hakkın yeridir; ateş de O''nun sevgisi... Kalp bazen geçici sevgiler tarafından doldurulsa, hatta tüm sevgilere kapatılsa da, gün gelir bir neyden süzülen ses ya da tarihi bir minareden duyulan ezanla asıl sahibini hatırlar.

Öncesinde mezecazi olan herşey; hava, su, ses ve bakış kalbe ateş düştükten sonra, O''na doğru önüne geçilmez bir akış olur.

Kalbe ateş düşünce, ayrılıklar ümide köprü, kavuşmalar O''nun için atan yüreklerin birleşmesi, sevgiler gerçek sevgiye bir tohum, Sevgili''ye yol olur.

kitapyurdu.com''daki tanıtım!
.....

Gerçekten de çok güzel bir kitap...küçükken nelere inanırken, çevresinin değişimiyle birlikte fikirlerinin de değişmesine zemin olur üniversite...ateist olmaya kadar varır...ama bir ney sesi neleri tatdırır ona hayatında...İstifade etmenizi çok isterim inş...Hayırlı okumalar...
<VİSAL>
Allah razı olsun fecrvakti kardeşim.2 yıl önce okumuştum.Kitabın içeriği aklıma geliyordu;fakat bir türlü ismini hatırlayamıyordum.Sayende ismini de hatırladım.Gerçekten çok güzel bir kitap.Tavsiye edilir....
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.