canturk54
Feb 11 2008, 04:13 PM
Sevdiğim bir ailem , okulum ve arkadaşlarım var. Maddi yönden normalim. Her şey iyi gibi gözüksede hayat bazen anlamsız ve boş gelior bazen sıkıntıara kapılıorum. Acaba bu herkezde olurmu arada bir ? normalmi yani.
SAYGILAR
bukle
Feb 12 2008, 05:21 PM
Aynı konudan İki tane açmışsın,birini silebilirmisin,meselaa bunu sil,cevap yazanda yokmuş buraya
canturk54
Feb 12 2008, 06:48 PM
ALINTI('bukle' @ 'Feb 12 2008, 05:21 PM)
Aynı konudan İki tane açmışsın,birini silebilirmisin,meselaa bunu sil,cevap yazanda yokmuş buraya
Silmeyi bilmiorum ki göster nasıl silceğimi sileyim
imge
Feb 12 2008, 09:03 PM
üye silemez(diye biliyorum) o yüzden silinmesini bekleyeceksin
canturk54
Feb 13 2008, 12:21 AM
bukle
Feb 13 2008, 01:10 AM
ALINTI('canturk54' @ 'Feb 13 2008, 12:21 AM)
\:D
ALINTI('''imge''' @ ')
\[b\]üye silemez(diye biliyorum) o yüzden silinmesini bekleyeceksin \:jp\: \[/b\]
\:D \:D \:clap2\:
Yazdığın yazının altında düzelt var,ordan tam düzenleyı seçip hapsini silersin ama çok geç.ilk başta yapmalıydın
karakiz
Mar 7 2008, 04:05 PM

allaha cok sukur mutluyum en azından mutlu olmamam ıcn hıc bır sebep yok ne bır savasın orasındayız ne de bır kıtlıgın allaha cok sukur ama afrıkadakı ınsanlara da uzuluyorum onlar tam bır kıtlıgın ve somurgenn ıcındeler
zümrüt
Apr 24 2008, 10:54 PM
Mutlu degilim acik acik haykiriyorum arkdadaslar
MUTLULUGUN ANLAMI: BIR ES+ BIR BEN= BEBEK
(Ve en hayirli sekilde tabi)
temessül
Apr 24 2008, 11:03 PM
Merhaba Arkadaşlar,
Çoğumuzun duymak istemeyeceğiz birkaç kelam edeyim izninizle. Mutluluk kendini gerçekleştirmektir ilk bakışta. Hedefin yoksa, birşey uğrunda çabalamıyorsan mutsuzsun. Bir beklediğin yoksa, aktif bekleyiş sergilemiyorsan, hatta artık beklemeyi bırakmışsan, mutsuzsun. Umutsuzsan, mutsuzsun.
Bence arkadaşlar, mutluluk olaylara ve yaşadıklarımıza yüklediğimizden anlamdan doğar. Günahın ardında tevbeyi görüyorsan, bir şekilde mutlu kalmayı öğrenirsin. Yalnızlığın ardında arınmayı, güçlenmeyi buluyorsan, kesinlikle mutlu kalacaksındır. Ama sinek ısırınca keyfin kaçıyorsa, başına üşüşen arıları musibet zannedip fertliği çekiyorsan, mutlu olman için geriye kalan bir yol var mı?
Mutluluğun anlamı bence, her bir olay kesitinden en güzel yönü çekip çıkarmaktır. Güzel düşünüp güzel bakmaktır. Bunu nasıl sağlarım?
Kısaca,
1. Arabesk takılma...
2. Adama benzer birkaç hedefin olsun...
3. Kendini gerçekleştirmeye bak ki boşa yaratılmamışsın...
4. Sağlam bir dilek tut, derin bir duan olsun... Ve vazgeçme...
Eğer tevbe ediyorsan, mutlu kalmak bence bunlarla olur...
musalli
Apr 25 2008, 10:24 PM
ALINTI(temessül @ Apr 25 2008, 12:03 AM)

Merhaba Arkadaşlar,
Çoğumuzun duymak istemeyeceğiz birkaç kelam edeyim izninizle. Mutluluk kendini gerçekleştirmektir ilk bakışta. Hedefin yoksa, birşey uğrunda çabalamıyorsan mutsuzsun. Bir beklediğin yoksa, aktif bekleyiş sergilemiyorsan, hatta artık beklemeyi bırakmışsan, mutsuzsun. Umutsuzsan, mutsuzsun.
Bence arkadaşlar, mutluluk olaylara ve yaşadıklarımıza yüklediğimizden anlamdan doğar. Günahın ardında tevbeyi görüyorsan, bir şekilde mutlu kalmayı öğrenirsin. Yalnızlığın ardında arınmayı, güçlenmeyi buluyorsan, kesinlikle mutlu kalacaksındır. Ama sinek ısırınca keyfin kaçıyorsa, başına üşüşen arıları musibet zannedip fertliği çekiyorsan, mutlu olman için geriye kalan bir yol var mı?
Mutluluğun anlamı bence, her bir olay kesitinden en güzel yönü çekip çıkarmaktır. Güzel düşünüp güzel bakmaktır. Bunu nasıl sağlarım?
Kısaca,
1. Arabesk takılma...
2. Adama benzer birkaç hedefin olsun...
3. Kendini gerçekleştirmeye bak ki boşa yaratılmamışsın...
4. Sağlam bir dilek tut, derin bir duan olsun... Ve vazgeçme...
Eğer tevbe ediyorsan, mutlu kalmak bence bunlarla olur...
güzeldi,allah razı olsun ...
temessül
Apr 25 2008, 10:35 PM
ALINTI(musalli @ Apr 25 2008, 11:24 PM)

güzeldi,allah razı olsun ...
Hepimizden... Sonsuz mutluluklar...
bukle
Apr 25 2008, 11:28 PM
bencede güzeldi.eline sağlık.
bence mutlu kalmak mutlu olmaktan daha zor.çünkü mutluluk bahar yeli gibi gelip geçiyor
epcot
Apr 26 2008, 09:22 PM
bir çok konuda açık büfe bir hayat yaşıyoruz...
yani Hayatta okadar çok çeşit varki bize sunulan, insan istediği zaman mutlu, istediği zaman üzgün olabilir...
bu sadece baktığı veya başka bir deyişle yoğunlaştığı şeye göre değişir...
kısaca mutlu olmak içinde bahane çok mutsuz olmak içinde... kişinin tercihine kalmış...
bana gelince.. hemen herşeyde mutlu olmaya, mutlu etmeye çalışıyorum..mutsuzluğun başta kişinin kendisi olmak üzere kimseye bir faydası yok...ancak mutlu bir insanın herkese faydası dokunur...
örneğin küçük bir çocuğu minicik bir gülümsemeyle bile mutlu edebilirsiniz...fakat asık bir suratla kimseyi mutlu edemezsiniz...
herkesin, görmekten mutluluk duyduğu, herkesin özlediği, herkesin görüşmek istediği birisi olmakla, herkesin kaçtığı, kimsenin muhatap olmak istemediği birisi olmak arasındaki en büyük fark sadece bir gülümsemedir...
yüzünüzden gülümseme, içinizden mutluluk eksik olmasın inş...
musalli
Apr 26 2008, 09:29 PM
ALINTI(epcot @ Apr 26 2008, 10:22 PM)

bir çok konuda açık büfe bir hayat yaşıyoruz...
yani Hayatta okadar çok çeşit varki bize sunulan, insan istediği zaman mutlu, istediği zaman üzgün olabilir...
bu sadece baktığı veya başka bir deyişle yoğunlaştığı şeye göre değişir...
kısaca mutlu olmak içinde bahane çok mutsuz olmak içinde... kişinin tercihine kalmış...
bana gelince.. hemen herşeyde mutlu olmaya, mutlu etmeye çalışıyorum..mutsuzluğun başta kişinin kendisi olmak üzere kimseye bir faydası yok...ancak mutlu bir insanın herkese faydası dokunur...
örneğin küçük bir çocuğu minicik bir gülümsemeyle bile mutlu edebilirsiniz...fakat asık bir suratla kimseyi mutlu edemezsiniz...
herkesin, görmekten mutluluk duyduğu, herkesin özlediği, herkesin görüşmek istediği birisi olmakla, herkesin kaçtığı, kimsenin muhatap olmak istemediği birisi olmak arasındaki en büyük fark sadece bir gülümsemedir...
yüzünüzden gülümseme, içinizden mutluluk eksik olmasın inş...
amiin inş. kardeşim seninde.maşallah döktürmüşsün.allah güzel gönlüne güzel dostlar versin...
ALINTI
temessül
Hepimizden... Sonsuz mutluluklar...
allah razı olsun kardeşim sana da inş...
epcot
Apr 26 2008, 09:41 PM
ALINTI(musalli @ Apr 26 2008, 10:29 PM)

amiin inş. kardeşim seninde.maşallah döktürmüşsün.allah güzel gönlüne güzel dostlar versin...
Allah razı olsun
Allah sizide hep sevdikleriyle birlikte kılsın inş
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir
Buraya Tıklayın.