fecrvakti
Feb 10 2008, 11:30 AM
yeni bir oyun ! (kimse şükretmeden çıkmasın )
{ve iz tezzene rabbukum "lein şekertum le ezidennekum"}
Hatırlayın ki Rabbiniz size: Eğer şükrederseniz, elbette size (nimetimi) artıracağım ve eğer nankörlük ederseniz hiç şüphesiz azabım çok şiddetlidir! diye bildirmişti.
Haydi herkes aklına ilk gelen nimet için şükretsin?
bakalım kac kardeş iştirak edecek bu şükür mevzusuna.
hadi bakalım şükrünüzü ifa etmeye
bukle
Feb 10 2008, 12:20 PM
Verdiği sağlık için bimlerce şükürler olsun
fecrvakti
Feb 10 2008, 02:57 PM
şimdilik 9 kişi okumuş bu yazıyı içinden sadece bir mübarekmi şükrederek cıkmış.
cok az şükrediyormuşuz meğerki
haydi ümmeti muhammed şükretmeyeee
EsLeMNa
Feb 10 2008, 02:59 PM
Allahım sana şükretemnin ne büyük bir lutuf olduğunu bana bildirdiğin için sana binlerce şükürler olsun..
öncevefa
Feb 10 2008, 03:19 PM
ALLAHIM bızden uzak tuttuğun belalardan kötlüklerden kazalardan dolayı sana bınlerce şükür olsun
musalli
Feb 10 2008, 05:18 PM
allah'ım çoğu zaman nankörlük ettiğimiz halde gün be gün,an be an bizleri rızıklandırdığın için sana hamdü senalar olsun.
karakiz
Mar 22 2008, 09:59 PM
allahım verdıgın nımetler ıcın sana sukurler olsun
fecrvakti
Mar 22 2008, 10:03 PM
ELHAMDULİLLAH ŞÜKREDEN KARDEŞLERİMİZİN SAYISI ARTIYOR...
kırık-rüzgar
Mar 22 2008, 10:21 PM
ELHAMDULİLLAH ŞÜKREDEN KARDEŞLERİMİZİN SAYISI ARTIYOR...
şimdilik 9 kişi okumuş bu yazıyı içinden sadece bir mübarekmi şükrederek cıkmış.
buraya yazarak şükrettiği ölçülmüyorki belkide şükredip yamzadan çıkıyor
karakiz
Apr 4 2008, 03:49 PM
allahım sana sonsuz sukurler olsun savas donemınde yasamadm
gokhanyalcin
Apr 9 2008, 10:39 PM
Allahım şükürler olsun sana verdiğin sağlık için şükürler olsun sana bildiğim bilmediğim dolaylı dolaysız yoldan bana ulaştırdığın bilgi ve nimet için hamd alemlerin rabbi olan allahadır.
SAMİRA
Apr 18 2008, 05:18 PM
s.a
elhamdulillah sahip olduğum tüm küçük büyük herşey için...internetim old.için
musalli
Apr 18 2008, 08:27 PM
rabbim sana hamd olsun.uzuvlarımı ve organlarımı noksansız yarattığın için.
ve kusursuzca kullanabilme yeteneği verdiğin için.senin yolunda yaşamamızı nasip et rabbim...
zümrüt
Apr 22 2008, 10:28 PM
sükürler olsun beni müslüman yaratin, ve beni merhametli yaptin, bana saglik verdin
daha coook saymak var ama en önemlisi budur
bilal habeş
Apr 22 2008, 10:40 PM
Leziz taamlara, hoş meyvelere şâkirane muhabbet-i meşruanın uhrevî neticesi, KUR’âNın nassıyla, Cennet’e lâyık bir tarzda leziz taamları, güzel meyveleridir. Ve o taamlara ve meyvelere müştehiyane bir muhabbettir. Hattâ dünyada yediğin meyve üstünde söylediğin ELHAMDULİLLAH kelimesi, cennet meyvesi olarak tecessüm ettirilip sana takdim edilir. Burada meyve yersin, orada ELHAMDULİLLAH yersin. Ve nimette ve taam içinde in’am-ı İLAHîyi ve iltifat-ı RAHMANîyi gördüğünden o lezzetli şükr-i manevî, Cennet’te gâyet leziz bir taam suretinde sana verileceği, hadîsin nassıyla, Kur’ânın işaratıyla ve hikmet ve rahmetin iktizasıyla sabittir. (BEDİÜZZAMAN SAİD NURSİ)
YA- RABBİ SAYISIZ NİMET VERDİN SANA OLAN ŞÜKRÜMÜZÜ HAKKIYLA NASIL EDA EDECEZ YA RAB!
SANA SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN.ELHAMDULİLLAH.
musalli
May 5 2008, 03:34 PM
rabbim verdiğin sonsuz nimetler için,özellikle sağlık,sıhhat, afiyet için sonsuz şükürler olsun sana.
her gece evimizde huzurla uyuyup her sabah evimizde sağlıkla ,huzurla uyandığımız için
şükürler olsun...
nurun nisa
May 5 2008, 03:48 PM
Allah'ım verdiğin her şey için sana binlerce şükür.
Beyaz_Dilekler
Aug 5 2008, 12:40 PM
Allah'ım verdiğin bütün bu nimetler ve yaşattığın bu güzel günler için binlerce kez şükürler olsun sana.
bilal habeş
Aug 5 2008, 01:50 PM
YA RABBi SONSUZ HAMD u SENALAR OLSUN.ELHAMDULİLLAH.
musalli
Aug 5 2008, 07:47 PM
bir tek kelime için sana şükürler olsun...
rabbim artır nimetlerini...
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir
Buraya Tıklayın.