[size=4]Kitap okumayı seven ama "Ya para yetiştiremiyorum" diyen arkadaşların tutundugu güzel bi daldır Elektronik Kitap...
Adobe Acrobat Raider adlı programı bilgisayarımıza kurup Google'dan kitabın isminin arkasına yazdıgımız e-book kelimesiyle önümüze çıkan .pdf dosyalarını bu program sayesinde kitap şeklinde görür ve bilgisayardan okuyabiliriz.
Ben çok sıkı bir Harun Yahya takipcisiyim.Malumunuz Harun Yahya'nın(Adnan Oktar,Adnan Hoca olarak da bilinir)300 civarı eseri bulunmaktadır ve bunları para ile almaya kalktıgımız da küçük çapta bir servet etmektedir.Hele ki Yaratılış Atlası vardır ki 90 YTL ve !^cilt olması planlanıyor akıllara ziyan bir para ediyor.(En azından benim gibi ögrenci bir insan için akıllaraq zarar bir para -zengin kardeşlerime sevgiler onlar alıyorlar tabi ki - )
Bu yazarımızın güzel bir yönü var.Diyor ki "Madem paranız yok o halde buyrun size internet sitem e-kitap olarak indirin ve bedavaya okuyun,dağıtın,okunmasına vesile olarak dinimize bir nebze katkı da bulunun.Karşılık olarak beklediğim bu kitapların okunmasına vesile olmanız ve tavsiyelerinizdir"
Ben okudum bu şekilde hemen bütün kitaplarını ve şimdi benden istediği bu şirin,sevimli karşılıgı severek ve isteyerek yerine getiriyorum.Belki bilmeyenlerimiz vardır diye Harun Yahya'nın kitaplarını PDF yada WORD dosyası halinde indirip okuyabileceğiniz linki buradan veriyorum.İndirmek,okumak,dağıtmak ücretsiz olup satışını izinsiz yapmak yasal değildir.Lütfen sizde faydalanıp linki paylaşın.
Link tamamen güvenlidir ve virüs riski yoktur...
http://www.harunyahya.org/html/m_book_index.htm